Νέα

Apple iPhone + 3G

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σε υπογραφή συμφωνίας με τη Vodafone προχώρησε η Apple για τη διάθεση του iPhone σε 10 από τις αγορές που δραστηριοποιείται παγκοσμίως.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με την Apple η οποία προβλέπει τη διάθεση της συσκευής στις εξής χώρες: Ελλάδα, Αυστραλία, Τσεχία, Αίγυπτο, Ιταλία, Ινδία, Πορτογαλία Νέα Ζηλανδία, Τουρκία και Ν. Αφρική.
Αυτό που μένει να διευκρινιστεί, είναι το σε ποια μορφή θα έρθει η συσκευή (θα είναι Vodafone Live!, θα υπάρχουν τα «γνωστά» κλειδώματα π.χ. στο Bluetooth της εταιρείας) καθώς είναι γνωστό ότι η Apple ετοιμάζει τη δεύτερη 3G έκδοση του πολυσυζητημένου iPhone, ενώ ήδη στην Ευρωπαϊκή αγορά υπάρχουν μια σειρά από συσκευές που είναι καλύτερες σε χαρακτηριστικά από το iPhone, σε προσιτή τιμή και, κυρίως, διατίθενται ελεύθερα σε όλα τα καταστήματα.
Η Vodafone ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει τη συσκευή στην Ελληνική αγορά μέσα στο 2008 χωρίς όμως να παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τους όρους αγοράς, ενώ άγνωστοι παραμένουν προς το παρόν και οι όροι της συμφωνίας μεταξύ Vodafone και Apple.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
αυτο δεν το'χε η cosmote στην ελλαδα αρχικα?

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Στην Ελλάδα κυκλοφορεί ξεκλείδωτο εδώ και αρκετούς μήνες από ανεξάρτητες εισαγωγές που κάνουν διάφορα μαγαζιά.

Να πάνε να γαμηθούνε και αυτοί στην Apple Ελλάδας (Rainbow) και αυτοί στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Σιγά μην κρεμόμαστε από τα αρχίδια τους για να πάρουμε το IPhone την στιγμή που σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο κοντεύει να χρονίσει.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
νομιζω οτι η δευτερη εκδοση διαφερει μονο στο 3G...

To i-Phone 8gb εχει στο Dubai 400€; USA 350€; China 350€

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
νομιζω οτι η δευτερη εκδοση διαφερει μονο στο 3G...

ΔΕΝ έχουν ανακοινωθεί ακόμα ΕΠΙΣΗΜΑ τεχνικά χαρακτηριστικά... ούτε καν η "2η" έκδοση!
Τις τελευταίες ημέρες διέρευσαν κάποια προσχέδια τα οποία υποτίθεται ότι απεικονίζουν το νέο case του iPhone 3G. Σύμφωνα με τα προσχέδια αυτά, το νέο iPhone αφήνει το ‘μεταλλική’ του πλάτη για ‘glossy plastic‘. Επιπλεόν φαίνεται να έχει 3 sensors, μία extra camera, και διαφορετική σχεδιάση μικροφώνου και προστατευτικού ηχείων.

Εικάζεται ότι θα παρουσιαστεί σ' εναν μήνα στο San Francisco κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου iphone Developers...

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Συναγωνιστές σκέφτομαι να αγοράσω το νέο αυτό κινητό. Το έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις? Άκουσα οτι δεν έχει ελληνικό μενού, ισχύει? Τα μηνύματα γράφονται με εύκολο τρόπο?

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ καλο εργαλειο βγαινει κ σε λευκο το εχει μονο η vodafone κ η τιμουλα του ειναι στα 570.....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω το εχω εδω και 6 μηνες απο αμερικη. το ελληνικο εχει κανονικα ελληνικα
σαν ''τηλεφωνο'' δεν ειμαι ευχαριστημενος αλλα τα αλλα που εχει κανουν τη διαφορα. αν η χρηση που κανεις περιλαμβανει πολλα μηνυματα ειναι λιγο πακετο

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
570?Δεν είναι πολλά?Είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να βάλω 1 κάρτα q και να έχω όλες τις δυνατότητές του?όταν λες πακέτο αναφερόμενος στα μηνύματα τι ακριβώς εννοείς?Έχει και gps σωστά(αυτό ίσως κάνει πιο λογική την τιμή του)?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
συγνωμη ειναι η ωρα δυσκολη και ολο αναλαμπες εχω
ξεχασα να σου πω δυο μειονεκτηματα (προσωπικη αποψη)
δεν μπορεις να λαβεις και να στειλεις μεσω bluetooth
και δεν εχει δυνατο μεγαφωνο

αν θυμηθω κατι αλλο θα ξαναστειλω :grin: :grin: :grin:

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
δεν μπορείς να στείλεις μέσω bluetooth???????Αυτό και μόνο το κάνει άχρηστο για αγορά.Επειδή χρησιμοποιώ συχνά το  μπλέ δόντι..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κοιτα φιλαρακι επειδη εχω μαγαζι με κινητα θα σου πω το εξης
αλλο κινητο και αλλο πλοηγος
ΚΑΝΕΝΑ κινητο δεν θα σε ικανοποιησει σαν πλοηγος
τα μηνυματα να σκεφτεις αν εχεις λιγο μεγαλα δαχτυλα επειδη σου βγαζει στο 1/4 της οθονης ολο το πληκτρολογιο του υπολογιστη θα κανεις λαθη και μπορει να σου σπασει τα νευρα. και σου ξαναλεω οτι σκεψου το πολυ πριν το παρεις γιατι εχει πολυ μικρη μεταπωλητικη αξια αν θελησεις να το πουλησεις για το λογο οτι αν καποιος θελει να το παρει θα το παρει καινουριο για να ειναι σιγουρος οποτε θα στο σκοτωσουν

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Α παιδακια δεν εχει κ αναφορα μηνυματων....Σας χαλασε??

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Γιαυτό απευθύνθηκα στους συναγωνιστές μου και όχι στην apple!!!Πάντως για το μπλέ δόντι και μόνο το ξεχνάω.Είναι αδιανόητο να μην μπορείς να στείλεις μέσω μπλέ δοντιού!Επειδή έχεις κατάστημα με κινητά θα μπορούσες σε παρακαλώ να σπαταλήσεις λίγο απο τον χρόνο σου και να μου πεις 2 πράγματα για τα w960i και g900?Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Γιαυτό απευθύνθηκα στους συναγωνιστές μου και όχι στην apple!!!Πάντως για το μπλέ δόντι και μόνο το ξεχνάω.Είναι αδιανόητο να μην μπορείς να στείλεις μέσω μπλέ δοντιού!Επειδή έχεις κατάστημα με κινητά θα μπορούσες σε παρακαλώ να σπαταλήσεις λίγο απο τον χρόνο σου και να μου πεις 2 πράγματα για τα w960i και g900?Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!
κοιτα το 960 ειναι ενα καλο τηλεφωνακι με καλη καμερα(3,2 νομιζω)με ασυρματο ιντερνετ , με σκληρο δισκο(8gb)οπως επισεις με symbian.αυτο που ειναι λιγο ''κακο'' ειναι η τιμουλα
το βρισκεις απο 465
το g900 εχει καμερα 5 μεγαπιξελ αλλα δεν εχει σκληρο δισκο
εχει και αυτο ασυρματο δικτυο και σιμπιαν οπως επισεις και καλη μπαταρια (αν θυμαμαι καλα γυρο στις 450 ωρες)και εχει σχετικα καλη τιμη γυρω στα 360
αν θελεις φιλαρακι να σε βοηθησω πες μου τι θελεις στο περιπου τι θελεις να εχει το κινητο σου και να σε βοηθησω οσο μπορω
γιατι απο iphone με πας σε g900 ειναι λιγο περιεργο

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο που διέθεσες για να γράψεις το κείμενο.Θα ήθελα να είναι symbian κινητο,να εχει καλή ανάλυση κάμερας.Επίσης να το χρησιμοποιώ πολύ και ώς mp3.Θέλω να είναι κινητό με οθόνη αφής(αν πάλι δεν έχει δεν θα πεθάνω κιόλας.δεν είχα και στο χωριό μου στην τελική).Να μπορεί να στείλει μέσω bluetooth(κάτι φυσιολογικό!).wi-fi φυσικά.Επίσης πολύ σημαντικό είναι για μένα η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του καθώς και να έχει εύχρηστο μενού και να μην βγάζει προβλήματα!Η τιμή είναι ενας παραγοντας σημαντικος αλλα αφου αποφάσισα να δώσω αρκετά ας δώσω.Ελπιζω να μην ζηταω πολλα!

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
ξέχασα να αναφέρω οτι άκουσα οτι μερικά κινητά είναι εκνευριστικά αργά στο μενού και αργούν να ανοιίξουν προγράμματα.Αυτό με έχει ανησυχήσει λιγο..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κοιτα οτι ζητας πολλα ειναι γεγονος. αν δεν μου ανεφερες αυτο στο τελος για την τιμη θα ειχα να σου πω αλλα ειναι λιγο δυσκολο
τελος παντων ξεκιναω αναλογα με την τιμη
1. νοκια Ε90(για μενα αυτο ειναι το απολυτο κινητο )
καρτα μεχρι 8gb
επεξεργαστη 333 mhz
3g,ασυρματο ιντερνετ ,μπλε δοντι
μπαταρια 380 ωρες
και καμερα 3 μεγα πιξελ
και ειναι και ομορφο(υποκειμενικα) γιατι ειναι σαν μικρο λαπτοπ
και η τιμουλα του (κατσε λιγο )750 περιπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom