Νέα

Αποζημίωση 8.000 ευρώ σε 28χρονη για σεξουαλική παρενόχληση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ειναι πολυπλοκο το θεμα.
Απο την μια οντως πολλες φορες αφεντικα εκβιαζουν τις υπαλληλους για πονηρα ανταλλαγματα και επρεπε να προστατευονται οι γυναικες.
Απο την αλλη ομως φτασαμε στο αλλο ακρο και πολλες "πονηρες" εκβιαζαν εργοδοτες να τους καταγγειλουν για σεξουαλικη παρενοχληση αν δεν γινοταν το δικο τους.

Αποτελεσμα?Στην Αμερικη πολλες μεγαλες εταιριες επαψαν να προσλαμβανουν γυναικες προκειμενου να αποφευγουν τετοια φαινομενα.
Λογικα θα ακολουθησουν και αλλες χωρες.

iagios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλο πουτανακι ηταν αφου τον επαιξε του την εκανε το πορνιδιο!!!!!!!!!

Επισκέπτης
θεωρω οτι οποιος εκμεταλλευεται σχεση εργοδοτη-εργαζομενης για να γαμησει, είναι καταπτιστος και κομπλεξικός αυνανίας. Και κάκιστος μάνατζερ.

Εγω βεβαια, είχα μια ΜΟΥΝΑΡΑ προισταμένη καποτε που αν ορμαγε στο γραφειο μου, μου εδεινε 2 χαστούκια και με πέταγε στο γραφειο και με βίαζε, όχι μονο δεν θα ζήταγα αποζημείωση αλλά θα δούλευα σκληρώτερα για να το ξανακανει... :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγω βεβαια, είχα μια ΜΟΥΝΑΡΑ προισταμένη καποτε που αν ορμαγε στο γραφειο μου, μου εδεινε 2 χαστούκια και με πέταγε στο γραφειο και με βίαζε, όχι μονο δεν θα ζήταγα αποζημείωση αλλά θα δούλευα σκληρώτερα για να το ξανακανει... :2funny:

Μια τέτοια προϊσταμένη RavenM , δε θα με χαλούσε καθόλου να με μεταχειριζόταν σα ... σκεύος ηδονής  ;)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Για τις λυσσάρες που παρενοχλούν άντρες δε μιλάει κανένας...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μια τέτοια προϊσταμένη RavenM , δε θα με χαλούσε καθόλου να με μεταχειριζόταν σα ... σκεύος ηδονής  Wink

Αν ήταν καμιά σακαφιόρα και σε έπρηζε?  :grin:

Επισκέπτης
Είπαμε, την προϊσταμένη του RavenM...

Ηταν ΜΟΥΝΑΡΟΣ. Senior Poduct Manager...εγω ημουν junior τοτε..η πρωτη μου δουλιά σε πολυεθνική. Ταγεράτη, αψογο σωμα, πανεξυπνη, καυλιάρα και αυτοκαταστροφική. Ασε που φοραγε χειμωνα ψηλοτακουνες γοβες ΧΩΡΙΣ καλσον....Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΥΛΑ...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ηταν ΜΟΥΝΑΡΟΣ. Senior Poduct Manager...εγω ημουν junior τοτε..η πρωτη μου δουλιά σε πολυεθνική. Ταγεράτη, αψογο σωμα, πανεξυπνη, καυλιάρα και αυτοκαταστροφική. Ασε που φοραγε χειμωνα ψηλοτακουνες γοβες ΧΩΡΙΣ καλσον....Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΥΛΑ...

ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ :sperm: :sperm: :sperm:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ταγεράτη, αψογο σωμα, πανεξυπνη, καυλιάρα και αυτοκαταστρ οφική. Ασε που φοραγε χειμωνα ψηλοτακουνε ς γοβες ΧΩΡΙΣ καλσον....Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΥΛΑ...

Σου αφιερώνω τη  :jerking: που μου ενέπνευσες  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom