Νέα

Αποτυχημένος Κωστάκης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα supersafe2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι πιστευετε οτι θα γινει;

• κωστακης προεδρος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • παπουλιας προεδρος

• κανενας απο τους δυο/αλλος

• παλι εκλογες απο την αρχη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Iππότη πολλές φορές ήθελα να στο πω: Ρίχνεις μεγάλα τρίποντα φίλε!!  :thumbsup:

είσαι "αλλού" όμως και οι "προς - γειωμένοι"  *P  δε σε πιάνουν ..... ;)

(Κι αν δεν ήσουν μοντ τα βρισίδια θα πέφταν σύννεφο.......) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ να δεις καντήλια που θα ριχνα άμα δεν ήμουν μοντ ! Τα απλά πράγματα λέω ρε φίλε.

Ας πούμε και για την κυβέρνηση τώρα!Στην ταμπακιέρα. Λέει θα κάνω αυτό το ένα το άλλο.Μεθαύριο θα πάει όμως στον Αλμούνια . Και θα ζητήσει παράταση. Παράταση για το τι??? Για να πει ότι ξέρεις για να μειώσω το έλλειμα , θέλω μια παράταση. Και θα του πει τι μου παρουσιάζεις? Και τι θα του δώσει ρε? ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ? Βγήκε ο Προβόπουλος και είπε για φέτος το έλλειμα θα είναι 12 (!!!!!) % . Και θα καταρτίσει ελλειματικό προυπολογισμό?
Ο χοντρός τουλάχιστον θα έδινε σφιχτό προυπολογισμό. Άμα του δόσεις του Αλμούνια ελλειματικό προυπολογισμό και του ζητάς παράταση για το έλλειμα, θα ναι σα να τον κοροιδεύεις. Σου λέει κύριε θα σου δώσω παράταση άμα αρχίσεις από ΦΕΤΟΣ να μου τον σφίγγεις τον προυπολογισμό. Ώστε σε 2 χρόνια ναναι 3 %!! Από 12!!! Και άμα τον κάνεις ελλειματικό και φέτος και για να καλύψεις το έλλειμα ξαναδανειστείς και με ΚΑΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ! Τότε θα μου το κάνεις 15%!! μη πω και παραπάνω! Επομένως θα πει " τράβα αγόρι μου στο Δ.Ν.Τ κάλυψε τα ελλειματάκια σου από εκεί γιατί εμείς έχουμε ένα κολονόμισμα να κρατήσουμε. 'Έπειτα θέλει να δει μέτρα που θα πέσει η πούτσα σύννεφο.

Και πάμε στην ταμπακιέρα. Το Υ.Σ. που κατέβασε είναι για γέλια. Για την παρούσα περίσταση βέβαια που κρίνεται αν θα υπάρχει αύριο κράτος. Δε κατεβάζεις τέτοια ομάδα. θες ομάδα να τρώει σίδερα. Ούτε ιδέες να χει ούτε πτυχία. Θες ομάδα να έχει ψηθεί , να χει φάει σκατά να χει παλέψει στη φωτιά και το σίδερο. Μου βαλε το κοριτσάκι με τα πτυχία στο Υπουργείο. Ξεχνάμε οτι εκτός από Περιβάλλοντος είναι και ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Δηλαδή έχει να κάνει με τους αγωγούς, με το Μπουργκάς-Αλεξ/πόλη, με τον TGI ,με Σοαυθ Στρημ. Δλδ εμπλοκή με τη μεγαλύτερη γεωπολιτική σύγκρουση συμφερόντον στον πλανήτη. Μιλάμε σε ένα τομέα που πέφτουν κορμιά που γίνεται της καριόλας το κάγκελο! Πας και μου βάζεις το κοριτσάκι! Καλά κρασιάαααα....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
θες ομάδα να τρώει σίδερα. Ούτε ιδέες να χει ούτε πτυχία. Θες ομάδα να έχει ψηθεί , να χει φάει σκατά να χει παλέψει στη φωτιά και το σίδερο.

Είσαι λάθος. Στο Υποδομών (βλέπε κατασκευές: μεγαλοεργολάβοι, τηλεπικοινωνίες: μεγαλοπρομηθευτές και μάλιστα σε κοινό υπουργείο για να μην κουράζονται στα πήγαινε - έλα και στο πίρι - πίρι), έβαλε βετεράνους. Ρέππα, Μαγκριώτη, Σηφουνάκη. Παλαιό ΠΑΣΟΚ που λέμε, δοκιμασμένο στα σπουόρ της πράσινης ανάπτυξης.

ΥΓ. Ρέππας και Μαγκριώτης δεν ήταν από τους πρώτους που υποστήριξαν gap πριν δυο χρόνια;
Αν ναι, πρέπει να το παραδεχθώ. Ο gap με εντυπωσιάζει με την συνέπεια και την ταχύτητα του στην αποπληρωμή των γραμματίων...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μου βαλε το κοριτσάκι με τα πτυχία στο Υπουργείο. Ξεχνάμε οτι εκτός από Περιβάλλοντος είναι και ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Δηλαδή έχει να κάνει με τους αγωγούς, με το Μπουργκάς-Αλεξ/πόλη, με τον TGI ,με Σοαυθ Στρημ. Δλδ εμπλοκή με τη μεγαλύτερη γεωπολιτική σύγκρουση συμφερόντον στον πλανήτη. Μιλάμε σε ένα τομέα που πέφτουν κορμιά που γίνεται της καριόλας το κάγκελο! Πας και μου βάζεις το κοριτσάκι!
Δεν την ξέρω, αλλά γιατί ρε Fidele προεξοφλείς ότι η συγκεκριμένη θ' αποτύχει? Συμφωνώ να είναι ψημένος ο άλλος - μαζί σου, αλλά τα πτυχία δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. Είτε στη ΝΔ είναι, είτε στο ΠΑΣΟΚ - το ίδιο μου κάνει. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  Ετσι οπως πηγε να δωσει τοτε τον  ΟΤΕ ηταν λάθος !!! Η μετοχοποιηση ηταν καλυτερη ιδεα!!

Απο το 1989 η μοναδικη ιδεολογια της ΝΔ ειναι αντιΠΑΣΟΚ και εναντια στην ρεμουλα. Δυστυχως τοτε ο Μητσοτακης τα εκανε μπαχαλο δινοντας ΑΓΕΤ και Olympic Catering σε μπατζανακηδες !!!

Τοτε ο Μανος και ο Ανδριανοπουλος εκαναν δουλεια και ετσι γλυτωσαμε την χρεοκοπία  (βεβαια πουλησαμε  αρκετες εταιρειες)!!
  Αντι ομως ο Μητσοτο να τους παρουσιασει ως ηρωες εμφανιζε την αντιπαθητικη του φατσα εκανε και σημαια το "μακεδονικο" και την πάτησε !!!

ΥΓ ο Πρετεντερης ειναι ΟΦΑ που λεει και ο Τουρνας μαζι με Προτοσαλτε Μπαμπη  Παπαδημητριου και το 90% του τυπου!!

Ακομα και αυτοι που λένε την κινηση θα παρουσαιζουν την Αθηνα σαν κυκλοφοριακο παραδεισο αν τους το πει το Κομμα

Για αυτό είπα η ΑΤΖΕΝΤΑ. Σκόπιμα άφησα κατά μέρος τον τρόπο που υλοποιήθηκε, ή μάλλον πήγε να υλοποιηθεί, καθώς δεν υλοποιήθηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος. Αλλά ως ατζέντα ήταν η πλέον καλή. Είχε όλα όσα ακόμη ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία. Αν είχαν λυθεί, τώρα θα χαμε να λύσουμε άλλα ζητήματα! Χώρια ότι θα είχε μπει στην ΟΝΕ η Ελλάδα με πραγματικές βάσεις. Και όχι με μπαλώματα και λογιστικά τερτίπια. Θα έμπενε βέβαια σε ένα σοκ η ελληνική κοινωνία, αλλά θα μάθαινε να κολυμπά στα βαθιά. Και έπειτα στο περιβάλλον του σκληρού  σταθερού νομίσματος, δε θα τρωγε τη μια σβουριχτή πίσω από την άλλη...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν την ξέρω, αλλά γιατί ρε Fidele προεξοφλείς ότι η συγκεκριμένη θ' αποτύχει? Συμφωνώ να είναι ψημένος ο άλλος - μαζί σου, αλλά τα πτυχία δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. Είτε στη ΝΔ είναι, είτε στο ΠΑΣΟΚ - το ίδιο μου κάνει. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. :rolleyes:
Κι'άμα έβαζε έμπειρους θα λέγανε όλοι "πάλι έβαλε τις γεροντάρες, τα κομματόσκυλα, τους φθαρμένους, τους κουρασμένους", "είναι όμηρος των βαρώνων", κλπ.
Είσαι λάθος. Στο Υποδομών (βλέπε κατασκευές: μεγαλοεργολάβοι, τηλεπικοινωνίες: μεγαλοπρομηθευτές και μάλιστα σε κοινό υπουργείο για να μην κουράζονται στα πήγαινε - έλα και στο πίρι - πίρι), έβαλε βετεράνους. Ρέππα, Μαγκριώτη, Σηφουνάκη. Παλαιό ΠΑΣΟΚ που λέμε, δοκιμασμένο στα σπουόρ της πράσινης ανάπτυξης.

ΥΓ. Ρέππας και Μαγκριώτης δεν ήταν από τους πρώτους που υποστήριξαν gap πριν δυο χρόνια;
Αν ναι, πρέπει να το παραδεχθώ. Ο gap με εντυπωσιάζει με την συνέπεια και την ταχύτητα του στην αποπληρωμή των γραμματίων...

Η ομάδα σε γενικές γραμμές είναι καλή. Όχι για την περίσταση όμως! Θα ήταν άριστη υπό άλλες ομαλότερες συνθήκες. Όπου η χώρα θα ήταν σε μια πορεία σωστή. Τώρα όμως?? Έχετε καταλάβει ότι διακυβεύεται η επιβίωση της χώρας? Τώρα θες μπορουτοκαπνισμένα κομμάντο να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Και αν τα καταφέρουν. Οι τωρινές περιστάσεις είναι έκτακτες. Αργότερα αν γίνουν καλά τα πράγματα και αν γίνουμε... Δανία του νότου, τότε μπορούμε να δοκιμάσουμε, νέες ιδέες, νέους ανρθώπους με πτυχία κλπ.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τέλος οι αγροφύλακες? Μα γιατί? Αφού ήταν το πιο παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας. :tooth:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ο τεμπέλης είναι Ιησούς Χριστός.....μόνο Αυτός και ο καραμανλής ανέστησαν πεθαμένο.....όλα τ άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
. Μου βαλε το κοριτσάκι με τα πτυχία στο Υπουργείο. Ξεχνάμε οτι εκτός από Περιβάλλοντος είναι και ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Δηλαδή έχει να κάνει με τους αγωγούς, με το Μπουργκάς-Αλεξ/πόλη, με τον TGI ,με Σοαυθ Στρημ. Δλδ εμπλοκή με τη μεγαλύτερη γεωπολιτική σύγκρουση συμφερόντον στον πλανήτη. Μιλάμε σε ένα τομέα που πέφτουν κορμιά που γίνεται της καριόλας το κάγκελο! Πας και μου βάζεις το κοριτσάκι! Καλά κρασιάαααα....
πριν απο το κοριτσακι ποιος τεραστιος πολιτικος ογκολιθος ειχε το αναπτυξης;
τον Χατζηδακη;
μαλιστα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ο τεμπέλης είναι Ιησούς Χριστός.....μόνο Αυτός και ο καραμανλής ανέστησαν πεθαμένο.....όλα τ άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Λίγη υπομονή για να δούμε γιατί την κοπάνησε, όπως την κοπάνησε  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: , ο... Ιησούς  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και ανασταντα την τριτη ημερα κατα τας γραφας....δηλαδη τον απριλιο για προεδρος κοινη συναινεσει.... :headbang: :headbang:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.028
Πόντοι
606
Ε ναι.Μιλημενα πραγματα.Ντορα αρχηγος ΝΔ,κωστακης προεδρος δημοκρατιας.Μιλαμε για πολυυυυυυυ γαζι :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλά, τέτοιες μαλακίες διαδίδουν τα παπαγαλάκια.
Σιγά μη φύγει ο Παπούλιας τώρα. Θα τον ψηφίσει η ΝΔ και θα'πει κι'ευχαριστώ.
κατσε μου δωσες θεμα για θρεντ και ψηφοφορια.... :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παραθεστε αποψεις για το τι πιστευετε οτι θα γινει και τι θα θελατε εσεις να γινει;

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ο καραμανλης σιγουρα.

Ακου πως το στησανε!

Πρωθυπουργος-Παπανδρεου----->Μελος της λεσχης μπιντελμπεργκ
Προεδρος ''δημοκρατιας''-Καραμανλης------>Μελος της λεσχης μπιντελμπεργκ
Αρχηγος ΝΔ-Μπακογιαννη------>Μελος της λεσχης μπιντελμπεργκ

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλά, τέτοιες μαλακίες διαδίδουν τα παπαγαλάκια.
Σιγά μη φύγει ο Παπούλιας τώρα. Θα τον ψηφίσει η ΝΔ και θα'πει κι'ευχαριστώ.
Και εγω τον Παπούλια βλέπω, ασυζητητι  :grin: :grin:
Δεν μπορώ να καταλάβω τις κινήσεις του Καραμανλέα όμως  :think: :think: :think:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τι ειναι η λεσχη μπιλντενμπερκ και γιατι θελει το κακο της Ελλαδας;

Stories