Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Iππότη πολλές φορές ήθελα να στο πω: Ρίχνεις μεγάλα τρίποντα φίλε!!
είσαι "αλλού" όμως και οι "προς - γειωμένοι" *P δε σε πιάνουν ..... ;)
(Κι αν δεν ήσουν μοντ τα βρισίδια θα πέφταν σύννεφο.......)
Εγώ να δεις καντήλια που θα ριχνα άμα δεν ήμουν μοντ ! Τα απλά πράγματα λέω ρε φίλε.
Ας πούμε και για την κυβέρνηση τώρα!Στην ταμπακιέρα. Λέει θα κάνω αυτό το ένα το άλλο.Μεθαύριο θα πάει όμως στον Αλμούνια . Και θα ζητήσει παράταση. Παράταση για το τι??? Για να πει ότι ξέρεις για να μειώσω το έλλειμα , θέλω μια παράταση. Και θα του πει τι μου παρουσιάζεις? Και τι θα του δώσει ρε? ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ? Βγήκε ο Προβόπουλος και είπε για φέτος το έλλειμα θα είναι 12 (!!!!!) % . Και θα καταρτίσει ελλειματικό προυπολογισμό?
Ο χοντρός τουλάχιστον θα έδινε σφιχτό προυπολογισμό. Άμα του δόσεις του Αλμούνια ελλειματικό προυπολογισμό και του ζητάς παράταση για το έλλειμα, θα ναι σα να τον κοροιδεύεις. Σου λέει κύριε θα σου δώσω παράταση άμα αρχίσεις από ΦΕΤΟΣ να μου τον σφίγγεις τον προυπολογισμό. Ώστε σε 2 χρόνια ναναι 3 %!! Από 12!!! Και άμα τον κάνεις ελλειματικό και φέτος και για να καλύψεις το έλλειμα ξαναδανειστείς και με ΚΑΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ! Τότε θα μου το κάνεις 15%!! μη πω και παραπάνω! Επομένως θα πει " τράβα αγόρι μου στο Δ.Ν.Τ κάλυψε τα ελλειματάκια σου από εκεί γιατί εμείς έχουμε ένα κολονόμισμα να κρατήσουμε. 'Έπειτα θέλει να δει μέτρα που θα πέσει η πούτσα σύννεφο.
Και πάμε στην ταμπακιέρα. Το Υ.Σ. που κατέβασε είναι για γέλια. Για την παρούσα περίσταση βέβαια που κρίνεται αν θα υπάρχει αύριο κράτος. Δε κατεβάζεις τέτοια ομάδα. θες ομάδα να τρώει σίδερα. Ούτε ιδέες να χει ούτε πτυχία. Θες ομάδα να έχει ψηθεί , να χει φάει σκατά να χει παλέψει στη φωτιά και το σίδερο. Μου βαλε το κοριτσάκι με τα πτυχία στο Υπουργείο. Ξεχνάμε οτι εκτός από Περιβάλλοντος είναι και ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Δηλαδή έχει να κάνει με τους αγωγούς, με το Μπουργκάς-Αλεξ/πόλη, με τον TGI ,με Σοαυθ Στρημ. Δλδ εμπλοκή με τη μεγαλύτερη γεωπολιτική σύγκρουση συμφερόντον στον πλανήτη. Μιλάμε σε ένα τομέα που πέφτουν κορμιά που γίνεται της καριόλας το κάγκελο! Πας και μου βάζεις το κοριτσάκι! Καλά κρασιάαααα....