Νέα

Αποθήκευση ταινιών/σειρών απο πλατφορμες COSMOTE-NOVA κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 383
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.063
Πόντοι
1.486
Τσακαλια καλησπέρα.Αν και Κυριακή ,το θέμα δεν ειναι χαβαλετζιδικο και το περιγραφω στον τιτλο..
Όσους video downloaders και αν εχω χρησιμοποιήσει,δεν "διαβαζουν" ταινίες/σειρες από τις πλατφόρμες που υπαρχουν -και υπαρχουν πολλες γμτ.
Comote,Nova,ANT+ κλπ.
Θέλω να κρατησω πχ μια σειρα από πλατφορμα και δεν μπορω να την κατεβασω και δεν υπαρχει και online.Και αμα εχει και πολλα επεισοδια δεν ειναι για παντα διαθεσιμη στις πλατφορμες οπότε τζίφος.
Τι κανουμε?Υπαρχει καποιο κολπο/τρικ?
Για δωστε τα φωτα σας...

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.961
Πόντοι
206
Τσακαλια καλησπέρα.Αν και Κυριακή ,το θέμα δεν ειναι χαβαλετζιδικο και το περιγραφω στον τιτλο..
Όσους video downloaders και αν εχω χρησιμοποιήσει,δεν "διαβαζουν" ταινίες/σειρες από τις πλατφόρμες που υπαρχουν -και υπαρχουν πολλες γμτ.
Comote,Nova,ANT+ κλπ.
Θέλω να κρατησω πχ μια σειρα από πλατφορμα και δεν μπορω να την κατεβασω και δεν υπαρχει και online.Και αμα εχει και πολλα επεισοδια δεν ειναι για παντα διαθεσιμη στις πλατφορμες οπότε τζίφος.
Για δωστε τα φωτα σας...
Καλησπέρα φίλε,
Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το κατέβασμα ταινιών, αλλά συνειρμικά στην ερώτηση σου μου ήρθε ο πρόσφατος νόμος για την πειρατεία που έχει και δικό του νήμα. Πιθανόν αφενός να μην επιτρέπεται να κατεβάσεις υλικό και αφετέρου να έχει συνέπειες αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.063
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα φίλε,
Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το κατέβασμα ταινιών, αλλά συνειρμικά στην ερώτηση σου μου ήρθε ο πρόσφατος νόμος για την πειρατεία που έχει και δικό του νήμα. Πιθανόν αφενός να μην επιτρέπεται να κατεβάσεις υλικό και αφετέρου να έχει συνέπειες αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο
Δεν υπαρχει τετοιο ενδεχόμενο.Αφενός δεν ειναι πειρατεία,αφού εχω συνδρομες νομιμες και αφετερου ειναι φυσιολογικά αδυνατο να παρακολουθησεις μια σειρα από τις πλατφόρμες με πολλα επεισοδια,ειδικα όταν ειναι διαθεσιμα για λιγο χρονικό διαστημα..
Πχ μου ηρθε στο μυαλό η ...Λάμψη στον ΑΝΤ+ :buck2::buck2::buck2:
3.000 επεισόδια,εστω ότι θελω να τα κατεβαζω για να τα βλέπει η μητερα μου πχ.Πότε να τα δεις διαθεσιμα online όταν θα τα κατεβασει για να βαλει άλλα...

Leon k

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
263
Πόντοι
20
Καλησπέρα, νομίζω ότι αν παίξεις το περιεχόμενο της πλατφόρμας σε browser, με ένα απλό καλό κ δωρεάν screen video recorder θα είσαι κομπλέ

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.063
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα, νομίζω ότι αν παίξεις το περιεχόμενο της πλατφόρμας σε browser, με ένα απλό καλό κ δωρεάν screen video recorder θα είσαι κομπλέ
Το σκεφθηκα και αυτο!Αλλα πόσα gb γινεται το αρχειο που θα κατέβει??

Leon k

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
263
Πόντοι
20
Το σκεφθηκα και αυτο!Αλλα πόσα gb γινεται το αρχειο που θα κατέβει??
Κάποτε που είχα ένα τέτοιο recorder θυμάμαι ότι σου έδινε option στα settings του να ρυθμίζεις ανάλυση άρα και όγκο

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.063
Πόντοι
1.486
Κάποτε που είχα ένα τέτοιο recorder θυμάμαι ότι σου έδινε option στα settings του να ρυθμίζεις ανάλυση άρα και όγκο
Τζίφος!Βαρια προγραμματα με πολλά κλικ και φυσικα ο υπολογιστης αχρηστευεται όσο "κατεβαζεις"...
Κατι άλλο στο μυαλό σας?Κανενας player συμβατος??

Stavrpiss

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2024
Like
215
Πόντοι
20
Υπάρχουν κάποιες Smart TV που αν προσθέσεις ένα στικάκι USB σου δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης στο stickάκι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.957
Πόντοι
6.056
Comote,Nova,ANT+ κλπ.
Για δωστε τα φωτα σας...
Αρχηγέ ... χρόνια πολλά καταρχήν .

Αν διαβάσεις τους όρους των συμβολαίων των συνδρομητικών υπηρεσιών , δεν περιλαμβάνουν αυτό που λες,
οπότε ξεκάθαρα δεν επιτρέπεται . Οπότε είναι φάουλ αυτό που ζητάς, οπότε άστο .

Να καταλάβεις για τι μαλακίες λέμε .....

Έβγαλαν το on demand από το δορυφορικό δέκτη .... που τα έπαιζε ιντερνετικά και έβλεπε μια οικογένεια πχ 4 άτομα, γονείς και παιδιά.

Το έκαναν ιντερνετικό . Δεν αφήνουν να δείχνει ταυτότόχρονα σε 4 συσκευές ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ip .

Σου λένε ... 2 συνολικά .... να βλέπει ένας !!!!!!

Έχει νόημα να την ψάχνεις ;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.605
Πόντοι
206
Comote,Nova,ANT+ κλπ.
Για δωστε τα φωτα σας...
Ποια σειρά είναι που δεν υπάρχει online;
Ειδικά αν είναι από εξωτερικό, Σταντάρ θα παίζει για κατέβασμα.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.920
Πόντοι
746
η κοσμοτε εδινε σκληρο δισκο για να κανεις εγγραφη

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.599
Πόντοι
1.756
η κοσμοτε εδινε σκληρο δισκο για να κανεις εγγραφη
Την εποχή των DSL όμως όταν οι γραμμές και οι ταχύτητες ήταν απλώς σκατά.
Και η εγγραφή ήταν buffer στην ουσία για να δεις καμιά ταινία σαν άνθρωπος.
Τώρα που υπάρχει το fiber λογικά αυτοί οι αποδικωποιητές δεν κυκλοφορούν.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.920
Πόντοι
746
Την εποχή των DSL όμως όταν οι γραμμές και οι ταχύτητες ήταν απλώς σκατά.
Και η εγγραφή ήταν buffer στην ουσία για να δεις καμιά ταινία σαν άνθρωπος.
Τώρα που υπάρχει το fiber λογικά αυτοί οι αποδικωποιητές δεν κυκλοφορούν.
πριν 3-4 χρονια,δεν ξερω τι ισχυει τωρα

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.599
Πόντοι
1.756
πριν 3-4 χρονια,δεν ξερω τι ισχυει τωρα
Τώρα μόλις δουν πως έχεις fiber ακόμα και στα 50 σου στέλνουν αποδικωποιητή που κουμπώνει στο ρουτερ και δεν χρειάζεσαι πιάτα και λοιπές εξυπνάδες.
Ακόμα και αυτοί που έχουν DSL δεν χρειάζονται τέτοιους με δίσκο αφού έχει φύγει λαός από τα ΚΑΦΑΟ του DSL και έχει πάει στις καμπίνες του fiber και είναι καλύτερη η κατάσταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom