sexdreamer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 83
- Like
- 447
- Πόντοι
- 361
Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή σημαίνει το τρόπο που συμπεριφέρεσαι και στους ζωντανούς και στους νεκρούς. Υποδηλώνει το πολιτιστικό υπόβαθρο και την κουλτούρα που υπάρχει σε κάθε λαό. Δηλαδή εσένα αν πεθάνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα το πετάξεις στους Γύπες? Επίσης πως είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει μεταθάνατον ζωή? Αν επικρατήσει η λογική να ενδιαφερόμαστε μόνο για τα εγκόσμια και για τη πάρτη μας τότε θα αποκτηνωθούμε τελείως και θα τρώει ο ένας τον άλλον για να επιβιώσει. Όποιος δεν γουστάρει ας μη πιστεύει σε τίποτα. Δεν είναι υποχρέωτικο.εγω προσωπικα απ την στιγμη που δεν θα υπαρχω, δεν μ απασχολει (ουτε τωρα αλλα και φυσικα ουτε μετα αφου δεν θα υπαρχω) για το τι θα απογινει το κουφαρι μου....το βρισκω εντελως ανουσιο
οπως ελεγε κι ο σοπενχαουερ "οταν δεν υπαρχει ο θανατος δεν θα υπαρχω εγω, κι οταν θα υπαρχω εγω δεν θα υπαρχει ο θανατος"
λες: "σεβασμος στην ανθρωπινη ζωη", πως απ τη στιγμη που δεν θα υπαρχει ζωη????
kai σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη δειχνεις, οταν δινεις μεγαλυτερη σημασια στην εγκοσμια-επιγεια ζωη και οχι να επικαλεισαι και να ταζεις στους ανθρωπους μεταθανατιες ζωες και παραδεισους