Νέα

Αποτέφρωση νεκρού τώρα και στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
εγω προσωπικα απ την στιγμη που δεν θα υπαρχω, δεν μ απασχολει (ουτε τωρα αλλα και φυσικα ουτε μετα αφου δεν θα υπαρχω) για το τι θα απογινει το κουφαρι μου....το βρισκω εντελως ανουσιο
οπως ελεγε κι ο σοπενχαουερ "οταν δεν υπαρχει ο θανατος δεν θα υπαρχω εγω, κι οταν θα υπαρχω εγω δεν θα υπαρχει ο θανατος"
λες: "σεβασμος στην ανθρωπινη ζωη", πως απ τη στιγμη που δεν θα υπαρχει ζωη????

kai σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη δειχνεις, οταν δινεις μεγαλυτερη σημασια στην εγκοσμια-επιγεια ζωη και οχι να επικαλεισαι και να ταζεις στους ανθρωπους μεταθανατιες ζωες και παραδεισους
Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή σημαίνει το τρόπο που συμπεριφέρεσαι και στους ζωντανούς και στους νεκρούς. Υποδηλώνει το πολιτιστικό υπόβαθρο και την κουλτούρα που υπάρχει σε κάθε λαό. Δηλαδή εσένα αν πεθάνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα το πετάξεις στους Γύπες? Επίσης πως είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει μεταθάνατον ζωή? Αν επικρατήσει η λογική να ενδιαφερόμαστε μόνο για τα εγκόσμια και για τη πάρτη μας τότε θα αποκτηνωθούμε τελείως και θα τρώει ο ένας τον άλλον για να επιβιώσει. Όποιος δεν γουστάρει ας μη πιστεύει σε τίποτα. Δεν είναι υποχρέωτικο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή σημαίνει το τρόπο που συμπεριφέρεσαι και στους ζωντανούς και στους νεκρούς. Υποδηλώνει το πολιτιστικό υπόβαθρο και την κουλτούρα που υπάρχει σε κάθε λαό. Δηλαδή εσένα αν πεθάνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα το πετάξεις στους Γύπες? Επίσης πως είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει μεταθάνατον ζωή? Αν επικρατήσει η λογική να ενδιαφερόμαστε μόνο για τα εγκόσμια και για τη πάρτη μας τότε θα αποκτηνωθούμε τελείως και θα τρώει ο ένας τον άλλον για να επιβιώσει. Όποιος δεν γουστάρει ας μη πιστεύει σε τίποτα. Δεν είναι υποχρέωτικο.

:thumbsup: :thumbsup:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Ποιός θα ήθελε να του συμπεριφερθούν έτσι όταν πεθάνει? Επιβεβαιώνεται η άποψη μου πως εκτός από τη Χριστιανική θρησκεία στις υπόλοιπες θρησκείες δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια. Και πριν και μετά το θάνατο.

Το θιβέτ είναι μια ορεινή χώρα με εξαιρετικά χαμηλες θερμοκρασιες, πάγους και βραχώδες έδαφος όπου τα ξύλα είναι σπάνια. Σε αυτές τις συνθήκες αυτό που κάνουν από πλευράς δημόσιας υγείας είναι το βέλτιστο.

ΟΤΑΝ οι πουτάνας γιοί παπάδες και οι λακέδες τους επιτρέψουν και/η αποδεχθούν το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να πεθάνει με αξιοπρέπεια όταν το επιλέξει (υποβοηθούμενη αυτοκτονία), την κάθε γυναίκα να διαλέξει το εαν θα γίνει μάνα ή όχι (έκτρωση, αντισύλληψη) και στον κάθε πολίτη να διαλέξει άν θα γίνει στάχτη στο καμίνι ή θα τον φάνε τα σκουλήκια (δημιουργία στην Ελλάδα κρεματόριων/αποτεφρωτηρίων )  .... ΤΟΤΕ τα ξαναλέμε ...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

Τουμπανιασμένο πτώμα σε κατάσταση σαπωνοποίησης να το τρώνε τα σκουλίκια έχεις δεί? Προτιμάς να φάνε το πτώμα σου γύπες κάτω από τον ήλιο ή σκουλίκια κατω από την γή?

http://[URL unfurl="true"]www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/148516d1270453529-incredible-pictures-rotten-body-bowels-out-rosary-around-his-neck-trip5.jpg[/img[/URL]]

Από αισθητικής άποψης προσωπικά προτιμώ να γίνω γεύμα για γύπες πάντως.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Τύποι από τη στιγμή που σταματάει η καρδιά τέλος! Μετά ότι και να σου κάνουν σου καναν! Όλα τα άλλα είναι στο μυαλό και τις αντιλήψεις που έχουν καθιερωθεί για διάφορους λόγους συμφερόντων!  :grin: :sunglasses:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
537
Like
80.176
Πόντοι
41.129
ευτυχως  δεν ειμαστε γυναικες, κοιτα τι παθαινουν οι νεκρες στην ισπανια !!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
το μαγικο καυλι του αλλου την ανεστησε τυπε.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Παναγιαα μου!!! Καλυτερα  σκουληκια παρα...

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
118
Πόντοι
1
Ο θάνατος για την εκκλησία είναι μεγάλη μπίζνα και γι'αυτό δεν θέλουν την αποτέφρωση, εκτός απο την κηδεία έχουν τα τριήμερα, εννιάμερα, χρόνο (και εγώ δεν ξέρω τί άλλο) που μαζεύουν χρήμα αφορολόγητο, τα νεκροταφεία έχουν συνέχεια κόσμο, τριγυρνάνε οι παπάδες και τους φωνάζουν-παρακαλάνε για τρισάγιο βάζοντας χρήματα στις τσέπες τους (και βλέπεις κατα κόρον παπάδες με Volvo και Saab). Μετά είναι οι μαρμαράδες, οι ανθοπώλες, τα ζαχαροπλαστεία, που δίνουν και αυτοί μίζες. Τρώει πολύς κόσμος απο τον θάνατό σου......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ο θάνατος για την εκκλησία είναι μεγάλη μπίζνα και γι'αυτό δεν θέλουν την αποτέφρωση, εκτός απο την κηδεία έχουν τα τριήμερα, εννιάμερα, χρόνο (και εγώ δεν ξέρω τί άλλο) που μαζεύουν χρήμα αφορολόγητο, τα νεκροταφεία έχουν συνέχεια κόσμο, τριγυρνάνε οι παπάδες και τους φωνάζουν-παρακαλάνε για τρισάγιο βάζοντας χρήματα στις τσέπες τους (και βλέπεις κατα κόρον παπάδες με Volvo και Saab). Μετά είναι οι μαρμαράδες, οι ανθοπώλες, τα ζαχαροπλαστεία, που δίνουν και αυτοί μίζες. Τρώει πολύς κόσμος απο τον θάνατό σου......

δηλαδή αν γίνεται αποτέφρωση δεν θα γίνονται τριήμερα, εννιάμερα, χρόνος κλπ κλπ κλπ.. ??

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
118
Πόντοι
1

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Λογικά γιατί να γίνουν αφού δεν θα υπάρχει μνήμα. θα πάνε στην θάλασσα?
και ποιός λέει ότι η στάχτη θα πετιέται στην θάλασσα... από ότι γνωρίζω την παραδίδουν σε λήκυθο την οποία μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις (ακόμη και να την πας στο νεκροταφείο)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.087
Πόντοι
2.606
και της πούτσας τα σαράντα ????  :grin:
την δικια σου θα την βαλουμε σε βαζο ρενε λαλικ σε περιοπτη θεση στο μουσειο φυσικης ιστοριας ωσαν εξαιρετον δειγμα σαβουρογαμοσαυρου ηνωμενου βασιλειου    :tooth:
1200x1200_exact-lalique_9021-1024x1024.jpeg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
την δικια σου θα την βαλουμε σε βαζο ρενε λαλικ σε περιοπτη θεση στο μουσειο φυσικης ιστοριας οσαν εξαιρετον δειγμα σαβουρογαμοσαυρου ηνωμενου βασιλειου    :tooth:
1200x1200_exact-lalique_9021-1024x1024.jpeg

και ένα μέρος της θα χρησιμοποιηθεί για να γεμίσουν οι χρυσοί δονητές...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
537
Like
80.176
Πόντοι
41.129
:dancing:

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    296,9 KB · Εμφανίσεις: 37

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
πρωτος πελατης ενας χασοδικης που εχω γειτονα  :orchestra: :orchestra:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε λεει η τεφρα θα διασπειρεται σε γη και θαλασσα.θα ηθελες να χεζουν οι σκυλοι,η να κατουρανε στην θαλασσα την τεφρα του συγγενη σου;   :S :S :S
.   
Τυπε εξαρτάται απο τον συγγενή :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom