Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.116
- Πόντοι
- 8.346
Αν δν εχεις νοικι, κατι μενει στην άκρη. Αν έχεις, τοτε το 100αρι στην άκρη ειναι κατόρθωμα
Οση οικονομια και να κανει κανείς, με τοσους φορους και ακριβεια και περικοπες μισθων,
δεν μενει τιποτε στο τελος...
Εγώ γύρω στα 5 χιλιάρικα με 1500/μήνα, μικρό ΙΧ και δικό μου σπίτι επίσης.Aυτο το χρονο κατάφερα και άφησα στην άκρη περίπου 7000 ευρώ. Μισθός: 1200/μηνα, ένα συμβατικό ΙΧ, δικό μου σπίτι.
Ειναι καλα;
και νομιζα οτι ειχε πεσει ο τζιρος στην διανομη ουσιωνΈσοδα: €5.000 μισθός + €500 είσπραξη ενοικίου...
Έξοδα: περίπου €2.500 τα υπόλοιπα αποταμίευση...
Χαχαχα και δεν ντρέπεσαι....πάντως εάν θες σου κάθομαι....με μικρό δωράκιΈσοδα: €5.000 μισθός + €500 είσπραξη ενοικίου...
Έξοδα: περίπου €2.500 τα υπόλοιπα αποταμίευση...
βαλε και κανα δωρο στην προσφορα ρε γαμημενε και εσυ .. πες του και δωρο 5 φωτογραφιες της δικιάς σουΧαχαχα και δεν ντρέπεσαι....πάντως εάν θες σου κάθομαι....με μικρό δωράκι
Χαχα,Χαχαχα και δεν ντρέπεσαι....πάντως εάν θες σου κάθομαι....με μικρό δωράκι
Τηλέφωνο δεν δίνω ....σε στενό κύκλο....μόνο ...και τα κάνω όλαΧαχα,
για πες πρόγραμμα....
Τυπε πρεπει να ζητησουμε απ τον Κουλη να φτιαξει "το καλαθι του γκαυλιαρη"783.5 ευρώ το μήνα παίρνω ....δεν βγαίνω με τίποτε...στριγκ ...κάλτσες ... μίνι φόρεμα άρωμα ....3 ζευγάρια ψηλοτάκουνα....1000 ευρώ έξοδα αυτό το μήνα μέχρι τώρα ....ζητάω βοήθεια οικονομική....
Τρία χρόνια σταθερό του το έχω με τον όρο ότι αν φύγει νωρίτερα χάνει την εγγύηση.!και νομιζα οτι ειχε πεσει ο τζιρος στην διανομη ουσιων
το ενοικιο να του το πας 750 του μουνιου , μπορει να ειναι κανενας σαν και εσενα και να βαζει στην ακρη κανα 3χιλιαρο
αντι να ανεβαζες εδω ολη μερα την δικια σου , θα μπορουσες να της ειχες κανει ενα only fans να βγαλεις κανα ψιλό για τα έξοδα783.5 ευρώ το μήνα παίρνω ....δεν βγαίνω με τίποτε...στριγκ ...κάλτσες ... μίνι φόρεμα άρωμα ....3 ζευγάρια ψηλοτάκουνα....1000 ευρώ έξοδα αυτό το μήνα μέχρι τώρα ....ζητάω βοήθεια οικονομική....
Δεν μας φτάνει η φτώχεια μας,καυλωνουμε κιόλας.Τυπε πρεπει να ζητησουμε απ τον Κουλη να φτιαξει "το καλαθι του γκαυλιαρη"
Μεταξύ σοβαρού και αστείου σε προσωπικό μύνημα μου το έχουν πει πολλοί αυτό....αλλά ....καλύτερα φτωχός παρά να πουλάω την καύλα σε καυλωμενος μύστες ....εγώ ποτέ δεν θα το κάνω αυτόαντι να ανεβαζες εδω ολη μερα την δικια σου , θα μπορουσες να της ειχες κανει ενα only fans να βγαλεις κανα ψιλό για τα έξοδα
γιατι χαλας την πιάτσα μου λες ;;Τρία χρόνια σταθερό του το έχω με τον όρο ότι αν φύγει νωρίτερα χάνει την εγγύηση.!
Είναι ήδη δύο χρόνια μέσα...
Είναι ωραίος τύπος ο νοικάρης μου... λιμενικό σώμα.!
Φορτώνει μουνιά, γαμηστρώνα μου το έχει κάνει...![]()
ΜΚΟ, klima?Μεταξύ σοβαρού και αστείου σε προσωπικό μύνημα μου το έχουν πει πολλοί αυτό....αλλά ....καλύτερα φτωχός παρά να πουλάω την καύλα σε καυλωμενος μύστες ....εγώ ποτέ δεν θα το κάνω αυτό