Νέα

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Rocco Siffredi(;)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Μηνύματα
226
Like
1
Πόντοι
1
Βασικα και το 2004 που ειχε ξανααποσυρθει παλι τους ιδιους περιπου λογους ειχε επικαλεσθει.Μη χασει τη γυναικα του,να ασχοληθει με τα παιδια του κτλ.Προφανως οι ταινιες που σκηνοθετησε στη συνεχεια(χωρις ο ιδιος να πρωταγωνιστει)μαλλον δεν πηγαν καλα εισπρακτικα,και αποφασισε να επανελθει μερικα χρονια αργοτερα.Αλλωστε ποιος σκοτιστηκε να δει μια ταινια που μονο την σκηνοθετει?Ειναι σαν να γινει για παραδειγμα η Τζουλια σκηνοθετης.Ποιος μαλακας θα τρεξει να παρει το dvd αν δεν παιζει η ιδια μεσα.Συνεπως να βλεπω σε μερικα χρονια να επανερχεται παλι.(Αν του σηκωνεται ως τοτε).
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Βασικά η γυναίκα του είναι πρώην μις Ουγγαρία και την είχε γνωρίσει στα βραβεία των Κανών (μια εποχή έκαναν βραβεύσεις πορνό, παράλληλα με το κανονικό φεστιβάλ, νομίζω πλέον τα πορνοόσκαρ έχουν μετακομίσει στην Αμερική). Έχουν παίξει σε αρκετές ταινίες, κυρίως θεματικού περιεχομένου (Ντε Σαντ, Ταρζάν κτλ).

Δυστυχώς η Καρατσιόλο δεν έγινε ποτέ το αστέρι που θα μπορούσε να γίνει, γιατί ο Ρόκο την έβγαλε εκτός κυκλοφορίας. Ούτε κώλο δεν έδωσε καλά καλά, σπάνιο για ουγγαρέζα, υπάρχει μόνο μια σειρά φωτογραφίες μόνο, ενώ ο αστικός μύθος λέει ότι υπάρχει και ένα (1) βίντεο.
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.234
Κριτικές
35
Like
6.055
Πόντοι
6.796
Rocco Siffredi HARD Academy!




:rockon:
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836

Ιταλία: Ο Ρόκο Σιφρέντι «πιάστηκε» με δύο… θαυμάστριες σε τουαλέτα εστιατορίου

Οι κραυγές τους αναστάτωσαν τους πελάτες
- Ο ιδιοκτήτης ζήτησε από τον πορνοστάρ να αποχωρήσει

Μπορεί ο Ρόκο Σιφρέντι να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες με δύο ή και περισσότερες παρτενέρ, όμως, η συνήθεια της… πολυπληθούς συνεύρεσης τον ακολουθεί και στην καθημερινότητά του.


Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa ο… μεγάλος ηθοποιός της ιταλικής ροζ βιομηχανίας, «συνελήφθη» να ερωτοτροπεί με δύο γυναίκες σε τουαλέτα εστιατορίου στη Γένοβα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σιφρέντι απομακρύνθηκε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου στην Σάντα Μαργκερίτα Λίγκουρε, όταν οι πελάτες διαμαρτυρήθηκαν για τις κραυγές απόλαυσης που προέρχονταν από την τουαλέτα.

Μετά την παρατήρηση του ιδιοκτήτη τελικά ο 52χρονος Σιφρέντι και οι νεαρές που τον συνόδευαν αποχώρησαν από το εστιατόριο, επιτρέποντας στους πελάτες να απολαύσουν το γεύμα τους χωρίς… παρεμβολές.

Εντούτοις, ο Σιφρέντι μετά τη διάσταση που έλαβε το περιστατικό, πέρασε στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, μάλιστα, απειλεί με μηνύσεις και ισχυρίζεται πως πρόκειται για κατασκευασμένη είδηση.

«Και μόνο η ιδέα ότι μπορεί κάποιος να σκεφτεί πως το έχω ανάγκη για διαφήμιση, με θυμώνει.
Όχι μόνο δεν το έχω ανάγκη, αλλά όλο το γεγονός αρχίζει να με ενοχλεί», δήλωσε ο Σιφρέντι διαψεύδοντας το πρακτορείο Ansa.

 
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom