ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τι στόμα είναι αυτό σίχαμα;δεν πιστευω τπτ για σενα
εισαι μεγαλο κωλοπαιδο!
Καλησπέρα. Εχω μια απορία σχετικά με τα pm. Εχω στειλει ενα και εχω απάντησει και σε άλλο ένα που μου έχουν στείλει, αλλα στα εξερχόμενα γράφει "κανενα μηνυμα". Ετσι λειτουργει το συστημα ή κάνω εγω κατι λάθος κατα την αποστολη? Αν και δεν πιστευω οτι κάνω κατι λαθος γιατι η διαδικασια ειναι αρκετα απλή. Γραφω το μηνυμα και μετα πατάω αποστολή μηνυματος άλλα στα εξερχομενα τιποτα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
τα embedded video από το youtube δεν μου φορτώνουν με html5 στο σάιτ
Εγγραφη ή συνδεση;Το οτι ειμαι συνδεμενος και μετα απο διαστημα ανοιγω το σιτε πρεπει να ξανακανω εγγραφη ειναι ανησυχητικο για χακαρισμα του λογαριασμου μου η ετσι γινεται σε ολους?
Όχι.Το οτι ειμαι συνδεμενος και μετα απο διαστημα ανοιγω το σιτε πρεπει να ξανακανω εγγραφη ειναι ανησυχητικο για χακαρισμα του λογαριασμου μου?
Να γινει αμεσα τιμημενος ο νεος.Καλησπερα κι απο εμενα... εχει μερες που σας διαβαζω αλλα μολις προχτες γραφτηκα...!! Ειχα ενα θεματακι με την εγραφη... Ειναι λιγακι περιεργο εκει που λεει ονομα εννοει ονομα χρηστη και οχι το ονομα το κανονικο του καθενα...! Αυτο θελει λιγο διευκρινηση...! Anyway... Κατα τα αλλα μπραβο σας παιδια! Πολυ καλο το σιτε και το φορουμ του! Να ειστε ολοι καλα!
παπουτσανθρωπε μην μασαςΘα ηθελα να κανω μια προταση σχετικα με την εμφανιση του site. αμα προσεξει κανεις τις εικονες στο background και τα λοιπα διακριτικα, καταλαβαινεις αμεσως την θεματολογια του site. θα προτεινα μια πιο ουδετερη εμφανιση που θα σου επιτρεπει να σερφαρεις ακομα και στην δουλεια σου, χωρις να προδοθεις ;)
απο τεχνικης αποψης δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να γινει εναλλαγη skins