Νέα

Απορίες - Προτάσεις προς τους Μods & Admin...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τον θέλετε για άντμιν του σάιτ τον γκλ;

• Ναι

Ψήφοι: 34 47,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 52,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
καθένας έχει την άποψή του! η δικιά μου είναι αυτή! σε κάποιους αρέσει σε κάποιος όχι!

Αυτή ειναι και η ουσία

Να διαβάζουμε ΟΛΕΣ τις απόψεις αν αυτό επιλέξουμε να κάνουμε. Με φίλτρα το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις τη στρουθοκάμηλο

Καλή συνέχεια

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι. δεν εννοώ όμως αυτό που φαντάζεσαι. Σε άλλα μέλη αναφέρομαι!
Πάλι με χρόνους, με καιρούς....πάλι εδω γυρίζουν  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Σόρρυ αλλά δεν εχω δεί κανένα να την κοπανάει. Συνήθως διάλειμμα κάνουν και ξανά πρός την δόξα τραβούν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτή ειναι και η ουσία

Να διαβάζουμε ΟΛΕΣ τις απόψεις

Καλή συνέχεια
ναι επί.. ποιων θεμάτων είναι το ζήτημα! Εγώ αυτό που πρότεινα είναι να ΣΤΕΝΕΨΕΙ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ! Αν είναι στο contra.gr να βλέπω και συνταγές μαγειρικής ή σε κάποιο σάιτ για ταξίδια να βλέπω για κομματικά θέματα! Η λογοκρισία αναφέρεται σε ΟΛΟ το διαδυκτιακό χώρο ( και είναι κατακριτέα). για κάθε σάιτ ξεχωριστά υπάρχει ένας καταμερισμός εργασίας! Κάθε ιστοχώρος να ειδικεύεται σε ένα ζήτημα!

Επομένως να ακούγονται όλες οι απόψεις ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.545
Πόντοι
12.056
Σκιντο..το ατομο που μου εστειλες...δεν με επεισε..

Ειπαμε κανενα σοβαρο μελος οχι το δεκανικι καποιο αλλου  ;) :rolleyes:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω πιστευω οτι το σαιτ στη παρουσα μορφη ειναι παρα πολυ καλο.ισα ισα που θα μπορουσαν να μπουν θεματα αντι να βγουν

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ναι επί.. ποιων θεμάτων είναι το ζήτημα! Εγώ αυτό που πρότεινα είναι να ΣΤΕΝΕΨΕΙ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ!

Επειδή δεν αρέσει σε σένα; Και τι έγινε;

Επομένως να ακούγονται όλες οι απόψεις ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ!

Τώρα δεν ακούγονται;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.545
Πόντοι
12.056
ναι επί.. ποιων θεμάτων είναι το ζήτημα! Εγώ αυτό που πρότεινα είναι να ΣΤΕΝΕΨΕΙ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ! Αν είναι στο contra.gr να βλέπω και συνταγές μαγειρικής ή σε κάποιο σάιτ για ταξίδια να βλέπω για κομματικά θέματα! Η λογοκρισία αναφέρεται σε ΟΛΟ το διαδυκτιακό χώρο ( και είναι κατακριτέα). για κάθε σάιτ ξεχωριστά υπάρχει ένας καταμερισμός εργασίας! Κάθε ιστοχώρος να ειδικεύεται σε ένα ζήτημα!

Σκιντε?? Το site εχει καθιερωθει σαν αντρικο site στο μυαλο ολων μας..
Αν γραφει μονο για Ιεροδουλες θα παρει την κατω βολτα.
Εμενα μου αρεσει παντως ως εχει...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κι εμένα μου αρέσει το site όπως είναι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Επειδή δεν αρέσει σε σένα; Και τι έγινε;

Τώρα δεν ακούγονται;
γίνεται κουραστικό για τον αναγνώστη που πραγματικά θέλει πληροφορίες και επιβαρύνεται τεχνικά (ας πούμε πιο αργό, κολλάει κλπ). Αντιστρέφω το ερώτημα. Δεν υπάρχουν άλλα σάιτς? Γιατί τόσο πολύ να παραμείνει ως έχει???
εν πάσει περιπτώσει ούτε εγώ ούτε εσείς αποφασίζεται για αυτά τα ζητήματα! Άλλοι αποφασίζουν! Εμείς απλά προτείνουμε και παραθέτουμε δεδομένα! Η απόφαση ανήκει σε άλλους!

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Μην πειραξετε το σαιτ!!!!!ειναι το καλυτερο στο τομεα του αλλα και απο τα καλυτερα γενικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Αποψη μου ειναι οτι εκτος ελαχιστων γυναικων - μελων του σαιτ , οι περισσοτερες ειναι μια χαρα..
Δεν νομιζω οτι ενοχλουν καθολου και μαλιστα δινουν μια ευχαριστη νοτα σε καποια θρεντ.
Οσον αφορα το οτι δεν βοηθουν την ενημερωση των αντρων μελων σε θεματα του αγοραιου ερωτα , ρωτω το εξης : Εχετε δει κανενα ποστ σε θρεντ του τυπου ''Ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ή στουντιο''? Εχετε δει κανενα ποστ απο γυναικα μελος σε θρεντ για ''ct review και νεες αφιξεις'' , ή μηπως στα '' Μασατζιδικα που γαμας '' ? Σε θρεντ που ειναι το ζουμι και η ουσια του αγοραιου ερωτα οι γυναικες - μελη δεν τα ακουμπαν παιδες.
Αρα σε τιποτα δεν ενοχλουν αυτους που πραγματικα θελουν να ενημερωθουν για τον αγοραιο ερωτα .
Μην λεμε μαλακιες λοιπον.

Φιλικα

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
φιλε lalakukaki συμφωνω απολυτα μαζι σου :thumbsup: :thumbsup:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
τ οτι ειμαστε fun του αγοραιου ερωτα, σημαινει οτι  ειμαστε εραστες και λατρεις του γυναικειου φιλου
μαθετε ν αγαπατε τις γυναικες παιδια
ενας casanova

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
οι ελληνιδες ειναι οι πιο ωραιες γυναικες στο κοσμο και δεν θα τις αγαπαμε; δεν γινεται

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Θα γίνει όσο μπουρδέλο επιλέγει ο κάθε αναγνώστης.
Στα προσωπικά του βιβλία , δεν μπορεί κάποιος επιλεκτικά να σκίσει κάποιες σελίδες;
Στην πολιτική χροιά που προσπαθείς να δώσεις , θα μπορούσα αν είχα κέφια για εξυπνάδες να σου έλεγα ότι στα "δημοκρατικά" καθεστώτα που θαυμάζεις εσύ και το συνάφι σου που καίει το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη (και όχι μόνο) κάθε τόσο , γουστάρετε οι "διαφωτιστές" να επιλέγουν τι είναι χρήσιμο για το "λαό" (κούβα, β.κορέα , μοζαμβίκη , αγκόλα , αιθιοπία κτλ κτλ κτλ).
Τα χουμε πει ρε Λακη αυτα.
Η δημοκρατια εχει κανονες.
Δεν ειναι μεγαλοψυχη. Μην ακους τον φιλο σου τον Πλευρη οταν την επικαλειται καθε φορα που του καινε το βιβλιο του εκει που πωλειται(αυτο που γραφει οτι οι Ναζι κανανε μισες δουλειες)
Μελημα μιας δημοκρατικης κοινωνιας ειναι να μιουταρει οσους προσπαθουν να την καταλησουν.
Αυτο κανανε και οι ενδοξοι προγονοι Αθηναιοι.
Και ο Αδωνης το λεει, γιατι ειναι και φιλολογος

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Αποψη μου ειναι οτι εκτος ελαχιστων γυναικων - μελων του σαιτ , οι περισσοτερες ειναι μια χαρα..
Δεν νομιζω οτι ενοχλουν καθολου και μαλιστα δινουν μια ευχαριστη νοτα σε καποια θρεντ.
Οσον αφορα το οτι δεν βοηθουν την ενημερωση των αντρων μελων σε θεματα του αγοραιου ερωτα , ρωτω το εξης : Εχετε δει κανενα ποστ σε θρεντ του τυπου ''Ημερησια ενημερωση για μπουρδελα ή στουντιο''? Εχετε δει κανενα ποστ απο γυναικα μελος σε θρεντ για ''ct review και νεες αφιξεις'' , ή μηπως στα '' Μασατζιδικα που γαμας '' ? Σε θρεντ που ειναι το ζουμι και η ουσια του αγοραιου ερωτα οι γυναικες - μελη δεν τα ακουμπαν παιδες.
Αρα σε τιποτα δεν ενοχλουν αυτους που πραγματικα θελουν να ενημερωθουν για τον αγοραιο ερωτα .
Μην λεμε μαλακιες λοιπον.

Φιλικα

+897564793857956896 κουκακι
τωρα οποιος τρωγεται με τα ρουχα του κ του φταινε ολα εκτος ο εαυτος του μην περιμενεις να καταλαβει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom