Επισκέπτης
το ψωλοχυμα ξεκινησε γυμνστικη
το ψωλοχυμα ξεκινησε γυμνστικη
μην κοροιδεύεις, είναι στη γραμμωσητο ψωλοχυμα ξεκινησε γυμνστικη
Νεός μοντ ο γκάστεζ
Έχουμε βύσμα πλέον
αλλαξε αβαταρ για αρχηαγαπητοι κυριοι και κυριες μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να κανω και εγω ενα κλωνο ολοι ξεκινησαν σαν δεντρα και εχουν πεταξει πολλα κλωναρια και εγω ουτε ενα κλωναρακι νιωθω μειονεκτικα παρακαλω βοηθηστε με ευχαριστω εκ τον προτερων
γιατι τι εχει το αβαταρ μουαλλαξε αβαταρ για αρχη
δεν κολλαειγιατι τι εχει το αβαταρ μου
ειπα εγω ...καντε εμενα μοντ να γινουν ολα πουτανα....δεν μ ακουσαν....εχω αλλη μια απορεια ποιος εχει συγχωνεωει ολα τα θρεντ στο οφ τοπικ πουτανα εχει γινει το θρεντ εκει κουτση στραβη στον αγιο παντελεημονα
καποιον νεο μοντ δινεις εσυ τωρα εγω το μυριστικα παντως αλλα δεν τον βλεπω να περνει μερος στην συζητηση κανει τον κινεζο τωραειπα εγω ...καντε εμενα μοντ να γινουν ολα πουτανα....δεν μ ακουσαν....
τωρα ολο συγχωνευσεις και λιτοτητα θα ειμαστε....
για εκκλησιαστικα θεματα ρωτα τον παπαγιωργηεχω αλλη μια απορεια ποιος εχει συγχωνεωει ολα τα θρεντ στο οφ τοπικ πουτανα εχει γινει το θρεντ εκει κουτση στραβη στον αγιο παντελεημονα
αυτος θα μου ζητηση φραγκα αστον ειναι ασυμφωροςγια εκκλησιαστικα θεματα ρωτα τον παπαγιωργη
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣτο ψωλοχυμα ξεκινησε γυμνστικη
να τανε το πρωτο πολλες αλλαγες εχουμε τις τελευταιες μερεςΤο καζουρο-τοπικ ("40 χρονων παρθενος. Βοηθεια") που ανοιξα για τα αρειανα γιατι σβηστικε?