Νέα

Απορία για σκληρό δίσκο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MANOU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Μιας που είναι το θέμα για απορία με σκληρό δίσκο, να γράψω τον πόνο μου.

Έχω έναν 2.5'' LG HXD1 εξωτερικό με σύνδεση USB δίχως τροφοδοσία.
Για αδιευκρίνιστο λόγο ο σκληρός τα έπαιξε.
Χρησιμοποιώ πρόγραμμα επανάκτησης δεδομένων το οποίο από τα 300 GB του γαμημένου LG ανακτά τα 223.

Η Απορία:
Ενώ τα μεταβιβάζω σε έναν Toshiba και δείχνουν κανονικά να πιάνουν χώρο μέσα του όπως πρέπει, παρόλα αυτά, δεν μου τα ανοίγει ούτε με σφαίρες.
Καμμιά ιδέα για λύση;

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ναι ρε φιλε οκ χαλαρωσε (οσο αφορα για την επιθεση) ολοι φιλαρακια ημαστε και κουβεντα κανουμε δεν παρεξηγω

απλα συμβουλευουμε το παλικαρι για να μην παθει τιποτα ο δισκος του μπορει να χει τιποτα καλες φωτογραφιες  :grin: τσοντες  :grin: που δεν θα θελε να τις χασει απλα του δινουμε συμβουλες
ακριβος 950gb hardcore.......αν γινει καμια μαλακια θα παω να κλειστω σε μοναστηρι

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Χρησιμοποιώ πρόγραμμα επανάκτησης δεδομένων το οποίο από τα 300 GB του γαμημένου LG ανακτά τα 223.

Η Απορία:
Ενώ τα μεταβιβάζω σε έναν Toshiba και δείχνουν κανονικά να πιάνουν χώρο μέσα του όπως πρέπει, παρόλα αυτά, δεν μου τα ανοίγει ούτε με σφαίρες.
Καμμιά ιδέα για λύση;
ποιο προγραμμα χρησημοποιεις? και τι λειτουργικο χρησιμοποιεις?

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
data recovery wizard pro και εχει 69euros εκτος και αν το βρεις σπασμενο σε torrent
και ειναι freeware
1038__rc257_1.png

1039__rc257_2.png

1040__rc257_3.png

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.kickasstorrents.com/easeus-data-recovery-wizard-professional-5-0-1-retail-rh-t3513642.html[/code[/URL]]
σε torrent με serial

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
data recovery wizard pro και εχει 69euros εκτος και αν το βρεις σπασμενο σε torrent
και ειναι freeware
1038__rc257_1.png

1039__rc257_2.png

1040__rc257_3.png

θα το βρω και θα το δοκιμάσω.
ευχαριστώ.
Αν δεν λειτουργήσει, τότε θα πάρω φόρα, και θα το κάνω τσατάλια το γαμήδι της LG.
Έχω περάσει Maxtor, Western Digital, Toshiba, ακόμη και Unibrain (GR)...πιο σκατένιο προϊόν από τα LG δεν έχω συναντήσει.

Επισκέπτης
κατι μου λεει οτι σε λιγο θα εμφανιστει ο majestic69 να ρωτα αν ειναι καλη ιδεα να ανοιξει επιχειρηση με τροφοδοτικα σκληρων δισκων....

:2funny: :2funny: :2funny:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.kickasstorrents.com/easeus-data-recovery-wizard-professional-5-0-1-retail-rh-t3513642.html[/code[/URL]]
σε torrent με serial
[/quote]

ρε φίλε, αυτό το χρησιμοποίησα, και το ρεζουμέ είναι ανεκτημένα 223GB που δεν μπορώ όμως να έχω πρόσβαση.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
κατι μου λεει οτι σε λιγο θα εμφανιστει ο majestic69 να ρωτα αν ειναι καλη ιδεα να ανοιξει επιχειρηση με τροφοδοτικα σκληρων δισκων....

:2funny: :2funny: :2funny:

μπαααα..ξεκίνησε εμπόριο ιπποκαμπων

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Η Απορία:
Καμμιά ιδέα για λύση;

λοιπον απο τα 300gb σε δεδομενα βγαζει γυρω στα 280gb αν δεν κανω λαθος

οταν λες οτι τα παιξε τι ενοεις δεν αναβει καθολου το φωτακι τον δοκιμασες πριν κανεις ανακτηση σε αλλο η/υ :huh:

για να βλεπεις μονο τα 223 λογικα θα εχει bad sectors ο δισκος η απλα δεν τον εχεις γεμισει

ποιο προγραμμα χρεισιμοποιησες για ανα κτηση δεδομενων

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και ειναι freeware
1038__rc257_1.png

1039__rc257_2.png

1040__rc257_3.png

πραγματικα πολλυ καλο προγραμμα δοκιμασε αυτο και κανε το σταυρο σου

οσο για τον ματζεστικ αν θυμαμε καλα στο τελευταιο ποστ του ειχει ενα μαγαζι στην παλληνη και ρωτουσε τι μαγαζι να ανοιξει αραγε τι να το κανε

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
EASEUS data recovery wizard professional 5.0.1

δοκιμασ εαυτο Easy Recovery Proffesional ειναι Portable το εχω αν δεν το βρεις η αλλιως αυτο Auslogics Emergency Recovery 2.1.14.170. Εγω παντως το 95% απο χαμενα σβημενα, κατεστραμενα αρχεια μου ή αλλων τα εχω ανακτησει

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
λοιπον απο τα 300gb σε δεδομενα βγαζει γυρω στα 280gb αν δεν κανω λαθος

οταν λες οτι τα παιξε τι ενοεις δεν αναβει καθολου το φωτακι τον δοκιμασες πριν κανεις ανακτηση σε αλλο η/υ :huh:

για να βλεπεις μονο τα 223 λογικα θα εχει bad sectors ο δισκος η απλα δεν τον εχεις γεμισει

ποιο προγραμμα χρεισιμοποιησες για ανα κτηση δεδομενων

πάμε πάλι...

EASUS data recovery wizard professional 5.0.1.

αυτό χρησιμοποίησα κατόπιν ψαξίματος.
ανέκτησε 223GB τα μετέφερα σε άλλο σκληρό και δεν μπορώ να τα ανοίξω παρόλο που καταλαμβάνουν τον απαιτούμενο χώρο στο νέο σκληρό, δηλαδή δεν είναι ούτε shortcuts, ούτε images ούτε κάτι που δεν υφίσταται. Όταν κάνω επιλογή για view ως thumbnails παραμένει το εικονίδιο του application που ανήκουν.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
δοκιμασ εαυτο Easy Recovery Proffesional ειναι Portable το εχω αν δεν το βρεις η αλλιως αυτο Auslogics Emergency Recovery 2.1.14.170. Εγω παντως το 95% απο χαμενα σβημενα, κατεστραμενα αρχεια μου ή αλλων τα εχω ανακτησει

το βρήκα cracked από rapidshare και θα το δοκιμάσω.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θα το βρω και θα το δοκιμάσω.
ευχαριστώ.
Αν δεν λειτουργήσει, τότε θα πάρω φόρα, και θα το κάνω τσατάλια το γαμήδι της LG.
Έχω περάσει Maxtor, Western Digital, Toshiba, ακόμη και Unibrain (GR)...πιο σκατένιο προϊόν από τα LG δεν έχω συναντήσει.
υπάρχουν σκληροί 1 τέρα που κάνουν 70 ευραίους και υπάρχουν και άλλοι με ίδια χωρητικότητα που κάνουν 130.
μετά από πάρα πολλά λεφτά σε σκληρούς που γίνανε μαλακοί μετά, αγοράζω WD caviar black.
Μπορεί να κάνουν 1.5 φορά περισσότερους ευραίους απ' ότι κάτι green(WD) ή LP(seagate) αλλά δεν μου έχουν πάθει τίποτα μέχρι στιγμής.

για εξωτερικού σκληρούς αγοράστε έναν εσωτερικό και ένα κουτί ξεχωριστά για να ξέρετε τι πράγμα αγοράζετε.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
hippoaki, tsolia
ευχαριστώ, θα τα ψάξω.
καλημέρα σας.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
φιλε δεν θελω να σε στεναχωρηση αλλα δεν εκανες κατα τη γνωμη μου παντα καλη αγορα γενικα να ξερεις οτι οι segate δισκοι ειναι λιγο μουφα εχουν πολλα τεχνικα προβληματα και θεματα ελπιζω να σου βγει γερος

απ οτι ξερω ο δισκος σου θελει και τροφοδοσια ρευματος και νομιζω οτι οι segate δεν εχουν διακοπτη με το που τους συνδεσεις στο ρευμα λειτουργει βεβαια πρεπει να τον συνδεσεις και στο usb και αυτοματα τον βλεπεις στο συστημα σου

ΟΛΟΙ ΜΕ BAD SECTORS

4 Western Digital (Ενας 60αρης, Δυο 120αρηδες, ενας 250αρης ενας 500αρης) ΕΚΤΟΣ!
1 IBM (120αρης) ΕΚΤΟΣ!
2 Maxtor (200ρηδες, ο ενας εξωτερικος) ΕΚΤΟΣ!

Απο την αλλη πλευρα, ΟΛΟΙ μα ολοι οι Seagate που ειχα
δεν επαθαν το παραμικρο εκτος απο εναν μονο που απο δικη μου μαλακια επεσε και εσπασε
ενα ολοκληρωμενο στην πλακετα και δεν εχω καταφερει ακομα να κανω τιποτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom