Νέα

Απορία για σκληρό δίσκο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MANOU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
γεια σας παιδες....πηρα σημερα τον Seagate 3.5'' External 1TB Desktop Drive ST310005EXD101-RK USB 2.0 7200rpm 32MB
για να καβατζαρω τις ταινιουλες μου και εκπληκτος ειδα οτι δεν εχει onoff :think: :think: :think:....εχω εναν tosiba και εναν weastern οι οποιοι εχουν διακοπτη power......οποιος ξερει ας που πει τη παιζει

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε δεν θελω να σε στεναχωρηση αλλα δεν εκανες κατα τη γνωμη μου παντα καλη αγορα γενικα να ξερεις οτι οι segate δισκοι ειναι λιγο μουφα εχουν πολλα τεχνικα προβληματα και θεματα ελπιζω να σου βγει γερος

απ οτι ξερω ο δισκος σου θελει και τροφοδοσια ρευματος και νομιζω οτι οι segate δεν εχουν διακοπτη με το που τους συνδεσεις στο ρευμα λειτουργει βεβαια πρεπει να τον συνδεσεις και στο usb και αυτοματα τον βλεπεις στο συστημα σου

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
μη μου λες τετοια φιλε....κοιτα δεν κολαω στο οτι εχει εξωτερικη τροφοδοσια και οι αλλοι δυο που εχω με εξωτερικο τροφοδοτικο δουλευουν..αλλα στο οτι δεν εχει διακοπτη......onoff.......του πουστη...δηλαδη δεν ζεστενε....?... :think:
με βλεπω να κανω καμια πατεντα

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
για ποιο λογο να θελεις διακοπτη On/off?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γενικα απο τους εξωτερικους σκληρους της segate δεν εχω ακουσει θετικα λογια εγω ειμαι fun των western digital αλλα για να μην κανω και διαφημηση μιας και δεν ειμαι μετοχος καμια εταιριας αν δεν κανεις τρελη χρηση δεν μπορουν αν παθουν τιποτα παραθετω και λινκ με φορουμ για προσωπικη σου ενημερωση

στο ερωτημα σου τωρα νομιζω η νεα σειρα της segate βγαινει χωρις διακοπτη τον θελεις για buck up σε desktop laptop τι δουλεια θελεις να κανεις να τον εχεις μονιμα ανοιχτο η απλα να βαζεις ταινιες μια φορα τη βδομαδα ????

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
για ποιο λογο να θελεις διακοπτη On/off?
για να τον κλεινω τη να τον θελω.....οσο δεν χρειαζομαι κατι απο μεσα να μην δουλευει......ασε που αν κονομησω καμια μουνοψειρα να μην παει εκει και μου  :fuck1: τα αρχεια ρε george....ασε που οι εξωτερικη σκληροι ζεστενοντε

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
γενικα απο τους εξωτερικους σκληρους της segate δεν εχω ακουσει θετικα λογια εγω ειμαι fun των western digital αλλα για να μην κανω και διαφημηση μιας και δεν ειμαι μετοχος καμια εταιριας αν δεν κανεις τρελη χρηση δεν μπορουν αν παθουν τιποτα παραθετω και λινκ με φορουμ για προσωπικη σου ενημερωση

στο ερωτημα σου τωρα νομιζω η νεα σειρα της segate βγαινει χωρις διακοπτη τον θελεις για buck up σε desktop laptop τι δουλεια θελεις να κανεις να τον εχεις μονιμα ανοιχτο η απλα να βαζεις ταινιες μια φορα τη βδομαδα ????
τον εχω φορτωσει ταινιες και το θελω σαν αποθηκευτηκο χωρο

Επισκέπτης
μη μου λες τετοια φιλε....κοιτα δεν κολαω στο οτι εχει εξωτερικη τροφοδοσια και οι αλλοι δυο που εχω με εξωτερικο τροφοδοτικο δουλευουν..αλλα στο οτι δεν εχει διακοπτη......onoff.......του πουστη...δηλαδη δεν ζεστενε....?... :think:
με βλεπω να κανω καμια πατεντα
χριαζεται πατεντα για να τον βγαζετε απο την πριζα?

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
χριαζεται πατεντα για να τον βγαζετε απο την πριζα?
ναι ρε δεν το σκεφτικα αυτο......με δουλευεις ρε οσοσο......και οταν ειναι ανοιχτοσ και δουλευει να τραβαω την πριζα..... :bigdick: :bigdick:να παω γυρευοντας για να τον καψω

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
δε ποθαινει τιποτα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τον εχω φορτωσει ταινιες και το θελω σαν αποθηκευτηκο χωρο

γιατι δεν κανεις πολλυ απλα το αλλο φορτωσε οτι δεν χρησιμοποιεις καθημερινα απο τους αλλους δισκους σε αυτον (segate) και κρατα τους αλλους σου εξωτερικους δισκους που εχουν και διακοπτη on /off

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω που εχω εναν WD ιδιο με σενα με μονο λογο να περναω τις ταινιες μου, τον εχω στο ρευμα ολη την ωρα. πιστεψε με δεν ζεστενεται. Υπαρχουν 1000 αλλα πραγματα που "μπαινουν" ενδιαμεσα. RΑΜ, cache, κτλ. Αμα ακομα δεν θες να το εχεις ανοιχτα βγαζε το καλωδιο παροχης απο πισω (σε περιπτωση που η πριζα ειναι  μακρια  :grin: :grin:) ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΕΝΤΑ, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τον καταστρεψεις

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δε ποθαινει τιποτα

οταν γινετε μεταφορα αρχειων πχ απο τον toshiba δισκο στο segate και τον βγαλεις απο το ρευμα εχει 35% πιθανοτητα να αποκτησεις bad sectors και γενικα με αποιονδηποτε δισκο  

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω που εχω εναν WD ιδιο με σενα με μονο λογο να περναω τις ταινιες μου, τον εχω στο ρευμα ολη την ωρα. πιστεψε με δεν ζεστενεται. Υπαρχουν 1000 αλλα πραγματα που "μπαινουν" ενδιαμεσα. RΑΜ, cache, κτλ. Αμα ακομα δεν θες να το εχεις ανοιχτα βγαζε το καλωδιο παροχης απο πισω (σε περιπτωση που η πριζα ειναι  μακρια  :grin: :grin:) ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΕΝΤΑ, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τον καταστρεψεις

οσο αυτο που ειπε ο φιλος για την πατεντα εχει δικιο ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΕΝΤΑ σιγουρα θα τον καταστρεψεις
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

και μην ξεχνας να κανεις αφοαιρεση υλικου απο τα windows οταν θες να τον βγαλεις απο το ρευμα

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
καυλιαριδες ολα οκ....αν κλεισεις ολα τα παραθυρα του δισκου που εχεις ανοιχτα οσο τον δουλευεις μπαινει σε αναμονη......κουφαλα οσοσο ηθελες να μου τον καψεις τον δισκο μου ακομη δεν τον πηρα........ζηλιαρη

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οταν γινετε μεταφορα αρχειων πχ απο τον toshiba δισκο στο segate και τον βγαλεις απο το ρευμα εχει 35% πιθανοτητα να αποκτησεις bad sectors και γενικα με αποιονδηποτε δισκο  

Ρε παιδια, hippoaki δεν κανωσ ε σενα επιθεση, αλλα δνε ειναι τραγικα τα πραγματα. Αν το γαμας τη μανα, δηλαδη τον ριχνεις κατω, ή του τραβας τα καλωδια, η αν μασουλας τα καλωδια , ναι τοτε θα σου χαλασει. Σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αλλη λογικη και ανθρωπινη χρηση ( αποσυνδεση μεχρι 50 φορες την ημερα/ μεταφορα 50GB καθε μερα κτλ) ο σκληρος δνε θα παθει τπτ. Οπως δεν εχει παθει τπτ κ ο αλλος σκληρος σου (το ον/οφφ δεν καθιστα καλυτερη χρηση). ΟΚ? Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ασφαλή κατάργηση και μετά βγάλσιμο από το usb.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδια, hippoaki δεν κανωσ ε σενα επιθεση, αλλα δνε ειναι τραγικα τα πραγματα. Αν το γαμας τη μανα, δηλαδη τον ριχνεις κατω, ή του τραβας τα καλωδια, η αν μασουλας τα καλωδια , ναι τοτε θα σου χαλασει. Σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αλλη λογικη και ανθρωπινη χρηση ( αποσυνδεση μεχρι 50 φορες την ημερα/ μεταφορα 50GB καθε μερα κτλ) ο σκληρος δνε θα παθει τπτ. Οπως δεν εχει παθει τπτ κ ο αλλος σκληρος σου (το ον/οφφ δεν καθιστα καλυτερη χρηση). ΟΚ? Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

ναι ρε φιλε οκ χαλαρωσε (οσο αφορα για την επιθεση) ολοι φιλαρακια ημαστε και κουβεντα κανουμε δεν παρεξηγω

απλα συμβουλευουμε το παλικαρι για να μην παθει τιποτα ο δισκος του μπορει να χει τιποτα καλες φωτογραφιες  :grin: τσοντες  :grin: που δεν θα θελε να τις χασει απλα του δινουμε συμβουλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom