Νέα

Απόπειρα πνιγμού σε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.589
Πόντοι
491
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες.ο τιτλος ισως φανει ακραιος και υπερβολικος αλλα αποτελει μια πραγματικοτητα.Θα καταθεσω την εμπειρια μου οσο γινεται με λεπτοτητα και εχεμυθεια .
Σε προσφατη συναντηση μου σε γνωστο στουντιο εζησα μια εντελως περιεργη εμπειρια.Δεν θελω να αναφερω σε ποιο στουντιο ή με ποιο κοριτσι γιατι η θεση μου ειναι λεπτη και ακομα προσπαθω να συνελθω..
Πανω στην εναλλαγη στασεων και εχοντας την κοπελα απο πανω μεσα στην καβλα και την θολουρα που βρισκομουν ξεστωμισα την ατακα ."Σου αρεσει που..α που τον παιρνεις;"
Τοτε η τυπισσα με ενα σαρδονιο υφος ενω την πιστοναριζα εβαλε το ενα της χερι στον λαιμο μου και αρχισε να με σφιγγει σε επιπεδο πνιγμου.Παγωσα στιγμιαια και μην μπορωντας να ανασανω για αυτα τα λιγα δευτερα της τραβηξα με δυναμη το χερι.Σχεδον ταραγμενος ενω το σαρδονιο υφος της κοπελας συνεχιστηκε την γυρισα στα τεσσερα οπου και τελειωσα.η συμπεριφορα της κοπελας στην συνεχεια εδειξε κανονικη.Ρωταω ολους εσας ,υπαρχει τυπου τετοια κινκυ συμπεριφορα στο σεξ ή ηταν μια κινηση μισους και οργης της εν λογω κοπελας..;Εφυγα πολυ ταραγμενος απο αυτη την συναντηση και πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω.Σας εχει τυχει κατι αναλογο ή θα πρεπει να παω στην τσατσα ξανα να παραπονεθω;

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Είχε σηκώσει κύμα εκείνη την ώρα μάλλον :confused:

Capture255422.PNG

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.956
Πόντοι
11.146
Καλησπερα φιλοι συναγωνιστες.ο τιτλος ισως φανει ακραιος και υπερβολικος αλλα αποτελει μια πραγματικοτητα.Θα καταθεσω την εμπειρια μου οσο γινεται με λεπτοτητα και εχεμυθεια .
Σε προσφατη συναντηση μου σε γνωστο στουντιο εζησα μια εντελως περιεργη εμπειρια.Δεν θελω να αναφερω σε ποιο στουντιο ή με ποιο κοριτσι γιατι η θεση μου ειναι λεπτη και ακομα προσπαθω να συνελθω..
Πανω στην εναλλαγη στασεων και εχοντας την κοπελα απο πανω μεσα στην καβλα και την θολουρα που βρισκομουν ξεστωμισα την ατακα ."Σου αρεσει που..α που τον παιρνεις;"
Τοτε η τυπισσα με ενα σαρδονιο υφος ενω την πιστοναριζα εβαλε το ενα της χερι στον λαιμο μου και αρχισε να με σφιγγει σε επιπεδο πνιγμου.Παγωσα στιγμιαια και μην μπορωντας να ανασανω για αυτα τα λιγα δευτερα της τραβηξα με δυναμη το χερι.Σχεδον ταραγμενος ενω το σαρδονιο υφος της κοπελας συνεχιστηκε την γυρισα στα τεσσερα οπου και τελειωσα.η συμπεριφορα της κοπελας στην συνεχεια εδειξε κανονικη.Ρωταω ολους εσας ,υπαρχει τυπου τετοια κινκυ συμπεριφορα στο σεξ ή ηταν μια κινηση μισους και οργης της εν λογω κοπελας..;Εφυγα πολυ ταραγμενος απο αυτη την συναντηση και πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω.Σας εχει τυχει κατι αναλογο ή θα πρεπει να παω στην τσατσα ξανα να παραπονεθω;
....ρε μαγκα, αλλοι πληρωνουν αδρα γι αυτο κ τα λοιπα bdsm και εσυ το ειχες τζαμπα κ σε στουντιακι?!?!?! :cheesy:
btw. 16χρονο εισαι?!?! :think::think::think:

Τελευταία τροποποίηση:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.314
Πόντοι
6.056
Και εσυ τώρα βρήκες μέρος να σ απαντήσουν οι λογικοί εδώ μέσα ωραίος είσαι κ εσυ μπράβο
ε και που να παει να πει οτι πηγαν να τον στραγγαλισουν σε μπουρδελο ρε μαν στο autotriti.gr?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
δηλαδη ταραχτηκες και τρομαξες, αλλα μετα συνεχισες να γαμας; :2funny: καλα σου εκανε, πουτανα την ειπες δεν την ειπες πριγκιπισσα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.589
Πόντοι
491
δηλαδη ταραχτηκες και τρομαξες, αλλα μετα συνεχισες να γαμας; :2funny: καλα σου εκανε, πουτανα την ειπες δεν την ειπες πριγκιπισσα
Ημουν χαπακωμενος φιλε μου και δεν μου επεφτε με τιποτα.Παντα οταν πληρωνω αδρα ειμαι ντοπε για να μην αφηνω περιθωρια σε καμμια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
ή θα πρεπει να παω στην τσατσα ξανα να παραπονεθω;
και τι ειναι η τσατσα ρε τυπε η διευθυντρια του σχολειου να πας με τον κηδεμονα σου;
τι θα της πεις; μια πουτανα με εδειρε χτες; θα γελαει μεχρι να ληξει η βαρδια της

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Ρωταω ολους εσας ,υπαρχει τυπου τετοια κινκυ συμπεριφορα στο σεξ ή ηταν μια κινηση μισους και οργης της εν λογω κοπελας..;
Παραισθησεις από την ντρογκα ήταν και έσκασαν σε εσένα μετά από την προσβολή...... που και καλά της έκανες.... απαράδεκτη συμπεριφορα από εργαζόμενη προς πελάτη που πληρώνει ....βγαλτη στη σέντρα να φάει μαύρο και να βαράει μύγες όταν εξαφανιστεί σαν πυροτέχνημα από την πιάτσα !!!!!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.163
Πόντοι
3.846
ρε συ παίκτη λίγο τρόπους δεν έχεις; Άκου πουτάνα.

Μήπως είχε γενικά τα νεύρα της και την πλήρωσες εσύ;

Προβλέπω οι μύστες με πιο ιδιαίτερα γούστα να το ψάξουν αυτό το ταλεντάκι. Όπου να 'ναι θα σου ζητάνε τα στοιχεία της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom