Βρε ανθρωπε γιατι πρεπει να αναλυουμε με πολιτικα κριτηρια καθε πτυχη της καθημεροτητας ? Γιατι θα πρεπει να θεωρουμε αυτη την συμπεριφορα αριστερη την αλλη δεξια, αυτο δημοκρατικο, εκεινο φασιστικο ? Ενω ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
Ενας πρεζακιας που τυχνανει να ειναι πουστης και φορεας του aids, μπουκαρει σ΄ενα μαγαζι, οχι οτι εκανε λαθος και στο λιωμα του νομιζε οτι ηταν η σταση του λεωφορειου. Ο ιδιοκτητης του καταστηματος τον παιρνει χαμπαρι και μαζι μ΄ενα γειτονα του ξηγηθηκαν οπως ειδαμε στα video καπως αγαρμπα. Εσυ θα του προσφερες λουλουδια αν ησουν στη θεση τους ? Και ο τυπος πηγε αδιαβαστος. Καμια σχεση με Φυσσα ή τον Πακι που εγραφες μερικες σελιδες. Και δεν θα το βλεπουμε πολιτικα το θεμα. Κανεις δεν γνωριζε οτι ο Ζακ ηταν και πολιτικοποιημενος ? ακτιβιστης πουστης.
Πολιτική είναι τα πάντα στη ζωή.
Πολιτική για τους αρχαίους Έλληνες ήταν το "ασχολούμαι με τα της πολιτείας".
Δεν έχει να κάνει με κόμματα αλλά με συσχετισμούς.
Να σου θυμίσω, ότι ο δεύτερος δράστης, ήταν ακροδεξιός με φάκελο στην ασφάλεια.Κι αυτός θόλωσε;
Στην ΗΛΙΘΙΑ ερώτηση σου, τι θα έκανα εγώ κι αν θα πρόσφερα λουλούδια; (Μα τι μαλακίες πάτε και βρίσκετε μωρέ; Καφέ ο ένας, λουλούδια ο άλλος) απαντώ:
"Αν έβλεπα έναν ναρκομανή στο μαγαζί μου να προσπαθεί να το σπάσει για να βγει, θα καλούσα την αστυνομία που ήταν δύο τετράγωνα πιο δίπλα, η οποία με τις μοτοσυκλέτες θα τον έπιανε.Σε καμιά περίπτωση δεν θα πλησίαζα τον ναρκομανή, γιατί και μόνο στην πιθανότητα να έχει κάτι , ηπατιτιδα πχ το πιο απλό ,δεν θα ρίσκαρα τη ζωή μου για μερικά κοσμήματα , ασφαλισμένα πιθανώς. Σίγουρα δεν θα τράβαγα κλωτσιές στο κεφάλι του. " Σε καλυψα ;
Τα πάντα είναι πολιτική.Τον Ζακ τον λες πρεζακι και πουστη και χλευάζεις που πέθανε.
Αν εσύ χρωστάς 10.000 στην τράπεζα πας μέσα.Αν ένας βιομήχανος χρωστάει 10 μύρια στην τράπεζα είναι έξω.
Πολιτική είναι αυτό.
Ο Ζακ σε ένα βίντεο που δεν φαίνεται να κρατάει μαχαίρι αλλά πυροσβεστήρα, λοιδορείται ως κλέφτης που επιτέθηκε με μαχαίρι.
Ο Κατσιφας που σε άλλο βίντεο κόβει βόλτες με το Καλάσνικοφ παραμασχαλα, ανέβαζε την Ελληνική Σημαία και το καλάσνικοφ το είχε για να απλώνει μπουγάδα.
Αλλά αν μου λες ότι ψηφίζεις ΕΠΑΜ που είναι ένα μίγμα με πρώην κομμουνιστές και νυν πατριδοπληκτους, αυτά που να τα σκεφτείς;
Τελος, περί ντορου. Αν το θύμα δεν ήταν gay,πάλι ντόρος θα είχε γίνει.Οχι ο ίδιος
αφού μπήκε και η Λοατκι κοινότητα στη διαμαρτυρία,αλλά θα είχε γίνει.Σας εκπλήσσει που υπάρχουν άνθρωποι που υπερασπίζονται τους αδύναμους; Τι νομίζετε ρε μαλακες; Ότι αν λιωσετε τους αδύναμους , εσείς θα γίνετε αυτόματα δυνατοί; Το επόμενο σκουλήκι που θα λιώσουν οι δυνατοί θα είστε εσείς και χαμπάρι δεν θα έχετε παρειοταν γίνει αυτό.
Και να σας ρωτήσω ρε χριστιανοταλιμπαν. Ο Χριστός πάνω στο σταυρό τι είπε στον ληστη ; Καλά σου κάναν πουστη που σε σταύρωσαν, επειδή εκλεψες;
Α ρε ξεφτιλες.