Νέα

Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια - Νεκρός ο δράστης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα μακεδόνας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις ενέργειες του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου;

• Ναι! Η πολιτεία και η αστυνόμευση είναι απούσες ούτως ή άλλως!

Ψήφοι: 183 66,5%
  • Όχι! Η χρήση της αυτοδικίας δεν θα πρέπει να επιλέγεται σε καμία περίπτωση!

Ψήφοι: 92 33,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    275

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το πουλί έκανε πετυχημένη πλάκα  με τους δηλωμένους κωλοδαχτυλιασμένους
και παρεξηγήθηκε.
Δεν περνά ημιτελικό.

Δεν εκανε πλακα
και το χειροτερο ειναι οτι το εχουν μερεμετισει και αφροασιατες
και αυτο σκιζει και τα στριγκακια του υπερ των αραπαδων που μας κατσικωθηκαν

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.938
Πόντοι
5.506
Δεν εκανε πλακα
και αυτο σκιζει και τα στριγκακια του υπερ των αραπαδων
πες αληθεια...εσυ εισαι ο ταξιτζης που λενε τα καναλια μερες τωρα?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.938
Πόντοι
5.506
θα σε ναρκωσει το πουλι και θα στον χωσει...ετσι κανει με ολα τα κοριτσια

Επισκέπτης
καλα που με επιβεβαιωσες
γυναικες και τρυπιοι σαν τους πικεριστες τρεφουν συμπαθεια προς παρασιτα

το σαιτ ειναι αντρικο ομως, μπορειτε να μας χαραχτηριζετε φασιστες ναζι η οπως αλλιως θελετε

στον πουτσο μας
Ποιος ασχολειται μαζι σου για να σε χαρακτηριζει;

Επισκέπτης
καλα που με επιβεβαιωσες
γυναικες και τρυπιοι σαν τους πικεριστες τρεφουν συμπαθεια προς παρασιτα

το σαιτ ειναι αντρικο ομως, μπορειτε να μας χαραχτηριζετε φασιστες ναζι η οπως αλλιως θελετε

στον πουτσο μας
Ποιος ασχολειται μαζι σου για να σε χαρακτηριζει;

προπονείσαι καλά για τον διαγωνισμό!  :2funny: Θα πας καλά προβλέπω αν συμφωνείς στις αριστερίστικες μλκιες! :jerking:

Βλέποντας απόψεις πουλιού και φαν νορντεν σε αυτό το νήμα τότε η ψήφος πάει δαγκωτα στον δευτερο
Οι πικεριστες δεν ειμαστε ουτε δεξιοι ουτε αριστεροι. Ειμαστε κεντρωοι φιλελευθεροι και λιγο αντιδραστικοι/ελιτιστες.

Ο Ζακ Κωστοπουλος εργαζοταν εθελοντικα στο checkpoint Αθηνων, σωματειο στο οποιο μπορει να παει ο καθενας μας για να κανει δωρεαν τεστ hiv σε ενα υποστηρικτικο περιβαλλον και να λαβει οση καθοδηγηση χρειαζεται οταν βγουν τα αποτελεσματα.

Οι περισσοτεροι φαφλαταδες εδω μεσα δεν εχετε κανει ουτε θα κανετε ποτε κατι αντιστοιχα χρησιμο στη ζωη σας.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Σιγά  ρε ημιμαθή αναλυτή  , που τα ξέρεις όλα!

Η μελέτη των κοινωνιών  είναι πολύπλοκη και
δεν έχεις  ούτε τις γνώσεις , ούτε την ικανότητα
να τη κάνεις.

Πέρα από παπαγαλία κάποιων ιστορικών κειμένων
διάβασε και κανένα βιβλίο πιο προχωρημένο.

UltrasSoc_cover_epub.jpg

SecularCycles_cover.jpg

Διάβασε και λίγο μαθηματικά και φυσική,
η παπαγαλία της Ιστορίας δεν αναπτύσσει την
κριτική ικανότητα.

Γιατί βρε βλακακη μου ξεφτυλιζεσαι; Είπα εγώ ότι οι κοινωνίες δεν είναι πολύπλοκες; Είπα εγώ ότι ο λαός επέλεξε έτσι απλά τον Χίτλερ; Είπα ότι τον στήριξε η ελίτ των βιομηχάνων  και το σχέδιο ήταν η εξάλειψη του κομμουνισμου εντός και εκτός συνόρων.
Είπα εγώ πουθενά για κοινωνίες που μου κοτσαρεις στα μούτρα δύο βιβλία με την προτροπή να διαβάσω; Να διαβάσω μαθηματικά και φυσική θέλεις; Μήπως να σου πω και τι σπούδασα βλακακη;

Εσύ συνεκρινες τον Χίτλερ με Βοναπάρτη και Μεγαλεξανδρο για αποδείξεις ότι αφού ο ένας έκανε πολέμους στην αρχαιότητα και δεν τον στήριζαν οι....βιομήχανοι της αρχαιότητας , άρα ούτε τον Χίτλερ τον στήριζαν οι βιομήχανοι .
Ήταν ένα αγνό λαϊκό παιδί με καλούς σκοπούς και οι φασίστες στην Ιταλία έπεσαν από τον ουρανό μια μερα.
Μόνος σου γίνεσαι περίγελος και σου φταίω εγώ επειδή σε ξεφτιλισα;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Βρε ανθρωπε γιατι πρεπει να αναλυουμε με πολιτικα κριτηρια καθε πτυχη της καθημεροτητας ? Γιατι θα πρεπει να θεωρουμε αυτη την συμπεριφορα αριστερη την αλλη δεξια, αυτο δημοκρατικο, εκεινο φασιστικο ? Ενω ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
Ενας πρεζακιας που τυχνανει να ειναι πουστης και φορεας του aids, μπουκαρει σ΄ενα μαγαζι, οχι οτι εκανε λαθος και στο λιωμα του νομιζε οτι ηταν η σταση του λεωφορειου. Ο ιδιοκτητης του καταστηματος τον παιρνει χαμπαρι και μαζι μ΄ενα γειτονα του ξηγηθηκαν οπως ειδαμε στα video καπως αγαρμπα. Εσυ θα του προσφερες λουλουδια αν ησουν στη θεση τους ? Και ο τυπος πηγε αδιαβαστος. Καμια σχεση με Φυσσα ή τον Πακι που εγραφες μερικες σελιδες. Και δεν θα το βλεπουμε πολιτικα το θεμα. Κανεις δεν γνωριζε οτι ο Ζακ ηταν και πολιτικοποιημενος ? ακτιβιστης πουστης.

Πολιτική είναι τα πάντα στη ζωή.
Πολιτική για τους αρχαίους Έλληνες ήταν το "ασχολούμαι με τα της πολιτείας".
Δεν έχει να κάνει με κόμματα αλλά με συσχετισμούς.
Να σου θυμίσω, ότι ο δεύτερος δράστης, ήταν ακροδεξιός με φάκελο στην ασφάλεια.Κι αυτός θόλωσε;
Στην ΗΛΙΘΙΑ ερώτηση σου, τι θα έκανα εγώ κι αν θα πρόσφερα λουλούδια; (Μα τι μαλακίες πάτε και βρίσκετε μωρέ; Καφέ ο ένας, λουλούδια ο άλλος) απαντώ:
"Αν έβλεπα έναν ναρκομανή στο μαγαζί μου να προσπαθεί να το σπάσει για να βγει, θα καλούσα την αστυνομία που ήταν δύο τετράγωνα πιο δίπλα, η οποία με τις μοτοσυκλέτες θα τον έπιανε.Σε καμιά περίπτωση δεν θα πλησίαζα τον ναρκομανή, γιατί και μόνο στην πιθανότητα να έχει κάτι , ηπατιτιδα πχ το πιο απλό ,δεν θα ρίσκαρα τη ζωή μου για μερικά κοσμήματα , ασφαλισμένα πιθανώς. Σίγουρα δεν θα τράβαγα κλωτσιές στο κεφάλι του. " Σε καλυψα ;

Τα πάντα είναι πολιτική.Τον Ζακ τον λες πρεζακι και πουστη και χλευάζεις που πέθανε.
Αν εσύ χρωστάς 10.000 στην τράπεζα πας μέσα.Αν ένας βιομήχανος χρωστάει 10 μύρια στην τράπεζα είναι έξω.
Πολιτική είναι αυτό.
Ο Ζακ σε ένα βίντεο που δεν φαίνεται να κρατάει μαχαίρι αλλά πυροσβεστήρα, λοιδορείται ως κλέφτης που επιτέθηκε με μαχαίρι.
Ο Κατσιφας που σε άλλο βίντεο κόβει βόλτες με το Καλάσνικοφ παραμασχαλα, ανέβαζε την Ελληνική Σημαία και το καλάσνικοφ το είχε για να απλώνει μπουγάδα.
Αλλά αν μου λες ότι ψηφίζεις ΕΠΑΜ που είναι ένα μίγμα με πρώην κομμουνιστές και νυν πατριδοπληκτους, αυτά που να τα σκεφτείς;

Τελος, περί ντορου. Αν το θύμα δεν ήταν gay,πάλι ντόρος θα είχε γίνει.Οχι ο ίδιος
αφού μπήκε και η Λοατκι κοινότητα στη διαμαρτυρία,αλλά θα είχε γίνει.Σας εκπλήσσει που υπάρχουν άνθρωποι που υπερασπίζονται τους αδύναμους; Τι νομίζετε ρε μαλακες; Ότι αν λιωσετε τους αδύναμους , εσείς θα γίνετε αυτόματα δυνατοί; Το επόμενο σκουλήκι που θα λιώσουν οι δυνατοί θα είστε εσείς και χαμπάρι δεν θα έχετε παρειοταν γίνει αυτό.

Και να σας ρωτήσω ρε χριστιανοταλιμπαν.  Ο Χριστός πάνω στο σταυρό τι είπε στον ληστη ; Καλά σου κάναν πουστη που σε σταύρωσαν, επειδή εκλεψες;

Α ρε ξεφτιλες.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Επειδή έχετε ανάγει το ζήτημα σε πόλεμο πλουσίων-φτωχών για να δούμε πως ο "φασίστας" "ναζί" "διευθαρμένος" και πάνω απ'όλα "ΠΙΟΝΙ" Πούτιν συμπεριφέρεται στους βιομήχανους της χώρας του...--->

Καθώς και ο "ακροδεξιός" "φασίστας" Σαλβίνι στους Μαφιόζους----->

Θέλω να μου πει κάποιος αριστερός Συριζαίος αν στην Ελλάδα έχει γίνει κάτι αντίστοιχο έστω σαν κίνηση εντυπωσιασμού τα τελευταία τρία χρόνια!
Ή και πανευρωπαϊκά αν κάποιος σοσιαλιστής ηγέτης έχει ενοχλήσει μεγιστάνα ή μαφιόζο!

Για κάποιους που ζητάτε κοινωνική δικαιοσύνη ...ψάξτε το προς δεξιά του ιδεολογικού φάσματος και όχι εδώ και έναν αιώνα αποτυχίας και εγκλημάτων της αριστεράς! 

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Καφεδάκι σε κέρασαν το πρωί?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οι πικεριστες δεν ειμαστε ουτε δεξιοι ουτε αριστεροι. Ειμαστε κεντρωοι φιλελευθεροι και λιγο αντιδραστικοι/ελιτιστες.

Ο Ζακ Κωστοπουλος εργαζοταν εθελοντικα στο checkpoint Αθηνων, σωματειο στο οποιο μπορει να παει ο καθενας μας για να κανει δωρεαν τεστ hiv σε ενα υποστηρικτικο περιβαλλον και να λαβει οση καθοδηγηση χρειαζεται οταν βγουν τα αποτελεσματα.

Οι περισσοτεροι φαφλαταδες εδω μεσα δεν εχετε κανει ουτε θα κανετε ποτε κατι αντιστοιχα χρησιμο στη ζωη σας.

Καλα το ειπα
Μονο γυναικες και τρυπιοι πικεριστες και αριστεροι στηριζουν το πρεζακι

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
"Αν έβλεπα έναν ναρκομανή στο μαγαζί μου να προσπαθεί να το σπάσει για να βγει, θα καλούσα την αστυνομία που ήταν δύο τετράγωνα πιο δίπλα, η οποία με τις μοτοσυκλέτες θα τον έπιανε.Σε καμιά περίπτωση δεν θα πλησίαζα τον ναρκομανή, γιατί και μόνο στην πιθανότητα να έχει κάτι , ηπατιτιδα πχ το πιο απλό ,δεν θα ρίσκαρα τη ζωή μου για μερικά κοσμήματα , ασφαλισμένα πιθανώς. Σίγουρα δεν θα τράβαγα κλωτσιές στο κεφάλι του. " Σε καλυψα ;
Έχετε σκεφτεί εσείς οι ψευτο-ανθρωπιστές την περίπτωση το "καθαρό απο ουσίες, καλό παιδί με ευαισθησίες και πολιτικά συνειδητοποιημένο"
αφού εγκλωβίστηκε και δεν του βγήκε αυτό που ήθελε να κάνει να σήκωνε τα χέρια ψηλά  και να περίμενε πολιτισμένα όπως αρμόζει στην κοινότητα που ανήκε την αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί και μετά να κοιτούσε να ξεμπλέξει με νόμιμο τρόπο? Αντίθετα επέλεξε την αντίδραση του μίσους με πυροσβεστήρες,απειλές στους νοσηλευτές(αν είναι δυνατόν) και μετά στην αστυνομία!...
Ποιός ήταν ο αδύναμος στην προκειμένη περίπτωση? Αυτός που έχει ληστευτεί 3 φορές ή ο απρόβλεπτος και απρόσκλητος μπουκαδόρος!

Αν αναγνώριζα ένα ελαφρυντικό στον νεκρό είναι αυτό ...του φουσκώματος των μυαλών επι Σύριζα και κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ πως είναι εξουσία, κάνουν ότι θέλουν και δεν τους αγγίζει κανένας γιατί θα βρει το μπελά του! Έλα όμως που υπάρχουν ψυχάρες που δεν κάνουν οτι κοιμούνται ή όταν μπουκάρουν ληστές δεν σφυρίζουν αδιάφορα! Και γλυτώνουν και το κοινωνικό τους περίγυρο διότι αν πετύχαινε η ληστεία θα ακολουθούσαν , γιαγιούλες και άλλοι αδύναμοι άνθρωποι χωρίς προστασία!    

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μάλλον ήπιες...και όχι μόνο ένα!!!

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Δεν εκανε πλακα
και αυτο σκιζει και τα στριγκακια του υπερ των αραπαδων που μας κατσικωθηκαν

Καθαρά τρολάρισμα έκανε,
είχα δεί κάποια ποστ που χλεύαζε τις γελοιότητες
περί ποιάς στάσης :2funny: το κωλοδάχτυλο δεν πιάνεται για φουστριλίκι.
Τέλος πάντων την υπογραφή του να την αλλάξει
και να τα βρείτε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τύπε για την βιλα του Παπαδοπουλου εχεις να μας πεις τιποτα?
Θα την εχει παρει η κυρα Δεσποινα φαινεται και ζει εκει. Αφου ηταν  του Παπαδοπουλου. Τι, οχι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Θα την εχει παρει η κυρα Δεσποινα φαινεται και ζει εκει. Αφου ηταν  του Παπαδοπουλου. Τι, οχι;
Οχι.
Βεβαια μια χαρα το ανεβασε ο τυπος με την ψευτικη επικεφαλιδα "η βιλα του Παπαδοπουλου" ενω μεσα στο κειμενο λεει οτι η βιλα ηταν του Ωναση.

Ψευτες, μικροψυχοι και αναξιοπιστοι εκ γενετης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom