You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια - Νεκρός ο δράστης!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα μακεδόνας
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
...και το κοσμηματοπωλείο να γίνει το Αθηναϊκό κέντρο διανομής πρέζαςεπιτελους να αδειασουν τα κεντρα κρατησης κολαστήρια και ολοι οι προσφυγες να τακτοποιηθουν σε διαμερισματα
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τυπε αποκλειστικα όμως για ΛΟΑΤΚΙ τυπους,να βγει και κατι καλο απο αυτη τη τυραγωδια,μη παει χαμενη και η θυσια του ζακ...και το κοσμηματοπωλείο να γίνει το Αθηναϊκό κέντρο διανομής πρέζας
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
με την μια τυπε,χωρις σταση :S :S :SΑπο την ιδια βαζει και στα λεωφορεια διπλα που πανε Αλβανια; Και πως φτανουν Κακαβια;
Συνημμένα
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Σήμερα άκουσα έναν που έλεγε ότι ο κοσμηματοπώλης, ο φίλος του από απέναντι και οι αστυνομικοί, βοήθησαν τον Ζακ να πεθάνει.τυπε αποκλειστικα όμως για ΛΟΑΤΚΙ τυπους,να βγει και κατι καλο απο αυτη τη τυραγωδια,μη παει χαμενη και η θυσια του ζακ
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
πρέπει να βρεθει ενας κοσμηματοπωλης να τους βοηθησειΠοσο καλυτερη θα ηταν η καθημερινοτητα αν εξαφανιζοταν απο τους δρομους πρεζακια και λαθρο
εν τω μεταξυ με την νεοταξιτικη αριστεριλα να μη πειραξουν τον κακοποιο βλεπεις τη γελοιοτητα οπου καμμια 10αρια μπατσοι πάνε σαν αναπηροι να συλλαβουν εναν πεθαμενο και στο τελος δεν τα καταφερνουν
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Γνωριζεις απο τι πεθανε? Γιατι ακομη δεν γνωριζει κανενας.Ηθελε να ειναι ελευθερος! Σκοτωστε τον! Αυτο ταιριαζει για τον συγχωρεμενο τον Ζακ..
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.904
- Πόντοι
- 1.406
απο την πολυ ελευθερια(πρεζα)Γνωριζεις απο τι πεθανε? Γιατι ακομη δεν γνωριζει κανενας.
τι ειναι αυτο που κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια μου λες τωρα φιλε..Γνωριζεις απο τι πεθανε? Γιατι ακομη δεν γνωριζει κανενας.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Εγω παντως δεν πονταρω ουτε ενα ευρω στο να μαντεψω την αιτια θανατου του.απο την πολυ ελευθερια(πρεζα)
Ειναι η πρεζα? Ειναι καποια ανακοπη καρδιας απο την ταραχη? Ειναι αιμορραγια απο τα κοψιματα? Ειναι καποιο ανευρυσμα που προκαλεσε το γκλομπ του αστυνομικου στην πλατη του κατα την συλληψη του? Ειναι εγκεφαλικη αιμορραγια απο τις κλωτσιες στο κεφαλι?
Βεβαια οι περισσοτεροι εχουν ηδη αποψη. Οπως για τα παντα στην Ελλαδα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Για πες μου ρε φιλε, γιατι εγω δεν ακουω κανενα νιαου νιαου. Φωτισε με.τι ειναι αυτο που κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια μου λες τωρα φιλε..
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.904
- Πόντοι
- 1.406
το ποιο ηταν το τελευταιο χτυπημα μικρη σημασια εχει,η πρεζα και γενικοτερα ο βιος του τον οδηγησαν με μαθηματικη ακριβεια στον θανατοΕγω παντως δεν πονταρω ουτε ενα ευρω στο να μαντεψω την αιτια θανατου του.
Ειναι η πρεζα? Ειναι καποια ανακοπη καρδιας απο την ταραχη? Ειναι αιμορραγια απο τα κοψιματα? Ειναι καποιο ανευρυσμα που προκαλεσε το γκλομπ του αστυνομικου στην πλατη του κατα την συλληψη του? Ειναι εγκεφαλικη αιμορραγια απο τις κλωτσιες στο κεφαλι?
Βεβαια οι περισσοτεροι εχουν ηδη αποψη. Οπως για τα παντα στην Ελλαδα.
εγκεφαλικο οιδημα απο το πολυ ξυλο που εφαγε απο τους Αστυνομκους και τα 2 λαμογια επιχ/ματιες.. απο τι αλλο να πεθανει ξαφνικα ενα νεο παιδι?Για πες μου ρε φιλε, γιατι εγω δεν ακουω κανενα νιαου νιαου. Φωτισε με.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ ζεις μαλλον σε αλλον πλανητη. Δεν εχεις αντιληφθει οτι σε καθε παρομοια ευκαιρια οι ελληνες χωριζονται στα δυο. Με εναν διαχωρισμο που δεν ειναι ακριβως "δεξια-αριστερα" αλλά κατι παρεμφερες.Παντως εμαθα εξ αιτιας αυτης της τραγικης ιστοριας οτι στο μπου μπαινουν πολλοι αναμαρτητοι που ευκολα σηκωσαν τον λιθο και τον πεταξαν ανανδρα πανω σε ενα δυστυχη και ισως; ψυχικα αρρωστο συνανθρωπο μας! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! >
Και εξεπλαγης και ριχνεις τον λιθο του αναθεματος σε οσους ανηκουν στην μια πλευρα. Για αυτους που τραμπουκιζουν εναν 73χρονο που βρεθηκε σε δυσκολη θεση και επραξε εστω ανοητως, εχεις συμπαθεια μαλλον. Αρα ασε τον καταγγελτικο λογο και τα "ντροπη σας". Απλως ανηκεις στην μια πλευρα και καταγγελεις την αλλη, οπως κανουν και οι αντιθετοι. Σε τιποτα δεν εισαι καλυτερος απο αυτους.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Και γιατι ο ιατροδικαστης δεν το εντοπισε?εγκεφαλικο οιδημα απο το πολυ ξυλο που εφαγε απο τους Αστυνομκους και τα 2 λαμογια επιχ/ματιες.. απο τι αλλο να πεθανει ξαφνικα ενα νεο παιδι?