Trelobourdelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 279
- Πόντοι
- 291
Και σίγουρα η κλοπή είναι αδίκημα αλλά όχι και με τιμωρία τον θάνατο
Πολύ φασισμός ρε παιδιά ξεκοληστε, ασχημη κατάσταση για τον μαγαζατορα αλλά τραγικότερη για τον νεκρό
Πουστης πρεζακιας εητζιαρηςΠολύ φασισμός ρε παιδιά ξεκοληστε, ασχημη κατάσταση για τον μαγαζατορα αλλά τραγικότερη για τον νεκρό
εσυ δεν το ξερες αυτό πρωτη φορα το ακους ??
ότι ο ανθρωπος είναι κοινωνικο ζωο και προσπαθει μεσω της οργανωσης να κοινωνικοποοιηθει
To λιγοτερο που πρεπει να γινει να γυριστει σε σειρα η ταινια η ζωη του ζακ
εστειλα και σχετικη επιστολη στην ερτ και το ειδανε θετικα
τυπε αμα δε θες να πληρωνεις καρανικες εισαι φιλελες,τέλοςΕδω εχουν δαιμονοποιήσει επιτηδες τον φιλελευθερισμο , λες και εφαρμοστηκε ποτε ,και μετα θελουν επενδυσεις ..
Και έχει πεθάνει και ο Φώσκολος.σε 3458 επεισοδια
Και έχει πεθάνει και ο Φώσκολος.
To λιγοτερο που πρεπει να γινει να γυριστει σε σειρα η ταινια η ζωη του ζακ
εστειλα και σχετικη επιστολη στην ερτ και το ειδανε θετικα
αμα εσενα σου ερθει ενας μαστουρωμενος με μαχαιρι πως τον σταματας?Και σίγουρα η κλοπή είναι αδίκημα αλλά όχι και με τιμωρία τον θάνατο
Συζητησημο το πως αντιδραω, γενικα νομίζω ότι η αλήθεια είναι στην μέση, προφανώς κατάσταση να μην σου τύχει, αλλά απο την άλλη δεν έγινε έτσι, ο μαγαζατορας ήταν έξω από το μαγαζί άρα δεν κινδυνεύε η σωματική του ακεραιότητα, το πολύ πολύ να κινδυνεύαν κάτι χρυσαφικά.
Eισαι φιλελευθερος τύπε?110 θεση
οταν η κυπρος εινσι στην 18η και η αλβανια 34η
τελευταια το προτυπο βενεζουελα
Ελλάδα όπως Σουαζιλάνδη: Στην 108η θέση του πλανήτη στην οικονομική ελευθερία
βοηθεια μας
110 θεση
οταν η κυπρος εινσι στην 18η και η αλβανια 34η
τελευταια το προτυπο βενεζουελα
Ελλάδα όπως Σουαζιλάνδη: Στην 108η θέση του πλανήτη στην οικονομική ελευθερία
βοηθεια μας
Kατάντια για την ένδοξη Σουαζηλάνδη να είναι στην ίδια θέση με εμάς !!
Εσυ εκανες σχολιο οτι ειναι κακο να ειμαστε χαμηλα στην οικονομικη ελευθερια. Εγω φυσικα ειμαι φιλελευθερος και με χαλαει αυτο το "σκορ" της χωρας μου. Εσυ ως πασόκος που επι 25 χρονια φροντισες να μην υπαρχει οικονομικη ελευθερια στην χωρα μου, με ποιο δικαιωμα σχολιαζεις αρνητικα?γιατι εισαι εσυ;