Νέα

Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια - Νεκρός ο δράστης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα μακεδόνας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις ενέργειες του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου;

• Ναι! Η πολιτεία και η αστυνόμευση είναι απούσες ούτως ή άλλως!

Ψήφοι: 183 66,5%
  • Όχι! Η χρήση της αυτοδικίας δεν θα πρέπει να επιλέγεται σε καμία περίπτωση!

Ψήφοι: 92 33,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    275
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
ή από υπερβολική συγκίνηση εξαιτίας του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθει στο ... κρανίο του

φιλε δλδ ενας που παιζει κικ μποξ και τρωει 200 φορες ποιο πολυ ξηλο απο αυτο που εφαγε ο Ζακ μετα το ματς του εχουν την νεκροφορα παρκαρισμενη????

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
183
Πόντοι
1
φιλε δλδ ενας που παιζει κικ μποξ και τρωει 200 φορες ποιο πολυ ξηλο απο αυτο που εφαγε ο Ζακ μετα το ματς του εχουν την νεκροφορα παρκαρισμενη????
Πριν τρία τέσσερα χρόνια ένας πυγμάχος χτύπησε κάποιον με γροθιές πάλι στην Ομόνοια και ο άλλος πέθανε. Οπότε μην είσαι σίγουρος για τίποτα. Για την ιστορία ο πυγμάχος έφαγε 20 χρόνια και είναι ακόμα μέσα 

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Πριν τρία τέσσερα χρόνια ένας πυγμάχος χτύπησε κάποιον με γροθιές πάλι στην Ομόνοια και ο άλλος πέθανε. Οπότε μην είσαι σίγουρος για τίποτα. Για την ιστορία ο πυγμάχος έφαγε 20 χρόνια και είναι ακόμα μέσα  

φιλε οπως τα λες πυγμαχος ... οχι 50αρης μεσοκοπος ... καμια σχεση ... δεν πεθαινεις ετσι ευκολα απο το ξυλο.. ο ανθρωπος μονο απο το ξυλο δεν εφυγε... εχει βγει το πορισμα τι να μην ειμαι σιγουρος??

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Κι αν ο μεσόκοπος κοσμηματοπώλης ήταν μεγάλος μπαλαδόρος στα νιάτα του Που το ξέρεις?  :cheesy: :cheesy:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Κι αν ο μεσόκοπος κοσμηματοπώλης ήταν μεγάλος μπαλαδόρος στα νιάτα του Που το ξέρεις?  :cheesy: :cheesy:

νομιζω οτι απο την καραφλα εφερνε λιγο στον ρομπερτο καρλος... και απο το μαυρισμα θα πω οτι ειναι μεγαλωμενος στο Ριο ντεζανειρο 18 φαβελα στο βαθος .

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
183
Πόντοι
1
φιλε οπως τα λες πυγμαχος ... οχι 50αρης μεσοκοπος ... καμια σχεση ... δεν πεθαινεις ετσι ευκολα απο το ξυλο.. ο ανθρωπος μονο απο το ξυλο δεν εφυγε... εχει βγει το πορισμα τι να μην ειμαι σιγουρος??
Δεν ξέρω από τι έφυγε και δεν είμαι και ειδικός επί του θέματος. Παραβλέποντας το γεγονός ότι ο τύπος ήταν πρεζόνι κλεύτρονι και πουστρονι το δημόσιο λιντσάρισμα δεν έχει θέση στην κοινωνία μας για κανέναν άνθρωπο ούτε για ζώο. Ότι έγινε κακός έγινε.    

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Δεν ξέρω από τι έφυγε και δεν είμαι και ειδικός επί του θέματος. Παραβλέποντας το γεγονός ότι ο τύπος ήταν πρεζόνι κλεύτρονι και πουστρονι το δημόσιο λιντσάρισμα δεν έχει θέση στην κοινωνία μας για κανέναν άνθρωπο ούτε για ζώο. Ότι έγινε κακός έγινε.    

φιλε μου εγω δεν ειπα οτι ειναι σωστο αυτο.  δεν μπορω να ακουω μαλακιες οτι ηταν ακακο αρνι ο τυπος... με το μαχαιρι στο χερι.. καλα αν επρεπε να δω αυτο για να βγαλω συμπερασμα για το που παει η κοινωνια θα ημουν χαμενος... μονο να κοιταξεις αυτους που κυβερνουν χρονια τωρα καταλαβαινεις τα παντα..

υγ. αν η αστυνομια εκανε την δουλεια της και οχι αυτα που της λενε να κανει η κυβερνηση δεν θα ειχε φτασει ο κοσμος στο αμην..

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
183
Πόντοι
1
φιλε μου εγω δεν ειπα οτι ειναι σωστο αυτο.  δεν μπορω να ακουω μαλακιες οτι ηταν ακακο αρνι ο τυπος... με το μαχαιρι στο χερι.. καλα αν επρεπε να δω αυτο για να βγαλω συμπερασμα για το που παει η κοινωνια θα ημουν χαμενος... μονο να κοιταξεις αυτους που κυβερνουν χρονια τωρα καταλαβαινεις τα παντα..
Υπάρχουν και πολύ χειρότερα,τι θα έλεγες για κάτι ανάλογο που διάβασα σήμερα;

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
183
Πόντοι
1
μην συγκρινεις φιλε μου την πουτσα με την βουρτσα.... καμια σχεση το ενα περιστατικο με το αλλο
Δεν κάνω καμία σύγκριση αναφέρω ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που σε γεμίζουν αποτροπιασμό σε αντίθεση με αυτό που απλά θλίβεσαι

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Δεν κάνω καμία σύγκριση αναφέρω ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που σε γεμίζουν αποτροπιασμό σε αντίθεση με αυτό που απλά θλίβεσαι

φιλε οταν για πλακα πας να καψεις ζωντανο ενα σκυλι μαζι με τα κουταβια του χωρις να σου εχουν κανει κατι.. δεν χρειαζεται να δεις κατι αλλο για να καταλαβεις οτι δεν παει καλα η ανθρωποτητα γενικα...

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
183
Πόντοι
1
φιλε οταν για πλακα πας να καψεις ζωντανο ενα σκυλι μαζι με τα κουταβια του χωρις να σου εχουν κανει κατι.. δεν χρειαζεται να δεις κατι αλλο για να καταλαβεις οτι δεν παει καλα η ανθρωποτητα γενικα...
Συμφωνώ απολύτως

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Παιζει ο ροςγε να επαιρνε ψυρισμενα κοσμηματα και να τα εσπρωχνε :-( :S :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μιλαγε στην ΕΡΑ ενας δημοσιογραφος και ελεγε οτι εκεινος θα πλακωνε στις μπουνιες στο κεφαλι τον κλεφτη τοξικομανη, οχι μαχαιρι η γυαλι να κραταγε και να απειλουσε, αλλα μια συριγγα στο χερι. Προκειμενου να το ρισκαρω και να πεθανω εγω η να κολησω τιποτα, καλυτερα να σκοτωσω τον ναρκομανη κλεφτη. Και του λεγανε οι ακροατες, μπραβο,  εχεις πολυ θαρρος για να λες δημοσια τετοια. Που φτασαμε, τα αυτονοητα να χρειαζεται θαρρος να τα πει κανεις.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.040
Πόντοι
456
Μιλαγε στην ΕΡΑ ενας δημοσιογραφος και ελεγε οτι εκεινος θα πλακωνε στις μπουνιες στο κεφαλι τον κλεφτη τοξικομανη, οχι μαχαιρι η γυαλι να κραταγε και να απειλουσε, αλλα μια συριγγα στο χερι. Προκειμενου να το ρισκαρω και να πεθανω εγω η να κολησω τιποτα, καλυτερα να σκοτωσω τον ναρκομανη κλεφτη. Και του λεγανε οι ακροατες, μπραβο,  εχεις πολυ θαρος για να λες δημοσια τετοια. Που φτασαμε, τα αυτονοητα να χρειαζεται θαρος να τα πει κανεις.

Επειδή ελέγχεται από το καθεστώς η ερα, γι αυτό του έλεγαν μπράβο.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Να ανοίξουμε τα σπίτια, τα γκαράζ, τα μαγαζιά μας. Ας μην βάζουμε κλειδαριές ασφαλείας, συναγερμούς, κ.α. Και δυσκολεύουμε την ζωή των κακοποιών στοχείων. Να τους αφήνουμε να μας κλέβουν ελεύθερα, και τέλος να τους φτιάχνουμε και ένα καφεδάκι, να τους λέμε και ευχαριστώ!
Κακά τα ψέματα.. όταν εισβάλει κάποιος παράνομα στο χώρο σου για οποιονδήποτε κακό σκοπό.. Τότε είναι, ή εσύ ή αυτός..

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Η δικηγορος του junkie  στον ΑΝτ1 ελεγε οτι αμα ζουσε συμφωνα με την δικογραφια θα τολμουσαν να τον κατηγορουσανε για αντισταση κατα της αρχης  :new_shocked: :new_shocked:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Η δικηγορος του junkie  στον ΑΝτ1 ελεγε οτι αμα ζουσε συμφωνα με την δικογραφια θα τολμουσαν να τον κατηγορουσανε για αντισταση κατα της αρχης  :new_shocked: :new_shocked:
Προφανως. Οπως και για ληστεια. Ποιο ειναι το προβλημα της συναδελφου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom