jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Πορεία στο κέντρο της Αθήνας έκαναν το Σάββατο το απόγευμα, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.
πορεια υπερ του κοσμηματοπωλη;
μπα
Πορεία στο κέντρο της Αθήνας έκαναν το Σάββατο το απόγευμα, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.
τωρα δεν απομενει τιποτα αλλο απο το να τον κανουνε ηρωα και αυτον και καθε χρονο να γινεται και εκδηλωση για την μνημη μου υμαρτον τσιπρα μου τα εργα σου
τωρα σωθηκες.Κρατηθειτε ολοι μακρυα (σε σχολια και πραξεις) απο υπερβολες.
Μια τραγικη ιστορια για ολους τους εμπλεκομενους.
Ελλείψει σοβαρου κρατους.
ετσι ειναι.τωρα σωθηκες.
εχεις να διαβασεις παπαριες εδω μεσα,να σου σηκωθει η..τριχα
τωρα δεν απομενει τιποτα αλλο απο το να τον κανουνε ηρωα και αυτον και καθε χρονο να γινεται και εκδηλωση για την μνημη μου υμαρτον τσιπρα μου τα εργα σου
πληρης απαξιωση για τα μελη του σαη :S :S :S συμφωνωτωρα σωθηκες.
εχεις να διαβασεις παπαριες εδω μεσα,να σου σηκωθει η..τριχα
ειχαν πει οτι μπορεις να κανεις και οτι χεζεις.Ο κοσμηματοπώλης θα έπρεπε να κάνει ότι κοιμάται,
Τώρα καλά να πάθει.
Ειπα και εγω, δεν θα πεταχτουν η φασιστες
γκουχ γκουχ, εθνικιστες συγνωμη
τα ειπες ολα με μια.Έφαγε τρελά σούτια ο πρέζακας....Πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κατανοητό ότι στην πραγματικότητα ένα χτύπημα στο κεφάλι μπορεί να σε στείλει στα θυμαράκια. Δεν είναι όπως στις ταινίες όπου ο Τσακ Νόρις τρώει μπετόβεργα στο κεφάλι και μετά νευριάζει και τους καθαρίζει όλους...
Κρίμα για τον νέο άνθρωπο που κατέστρεψε τη ζωή του με την πρέζα, κρίμα που κατέστρεψε και άλλες ζωές στην πορεία με τις επιλογές του.
Ψόφο και σκατά στα μούτρα του κάθε μουνόπανου και της κάθε ανέραστης που θυμήθηκε τον "Ζακ" τώρα και σπαρταράει η κωλοτρυπίδα του από την συγκίνηση αλλά όταν το πρεζόνι οροθετικός ζούσε μάλλον ήταν βάρος και δεν το βοηθούσαν. Για άλλη μια φορά το σάπιο αυτό κομάτι της κοινωνίας εκμεταλεύεται επικοινωνιακά μια τραγωδία για να ενισχύσει την αρρωστημένη ατζέντα του.