μακεδόνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
τραβα μου τ αρχιδια ρε μακεδονα απο τα λιντλ..
ρε αντε ψοφα
σκουπιδι
τραβα μου τ αρχιδια ρε μακεδονα απο τα λιντλ..
ε τωρα σα ρεσει να τα παραλες.
σε καθε παραγραφο περνας στην υπερβολη.
Την κολοκυθιά θα παίξουμε φίλε ?
Όχι δεν ήταν έτσι ,χάλια ήταν αλλά όχι έτσι.
Σου είπε κάποιος φίλος και για "Παρασκευόπουλο".
Αλλά να σου πω κάτι άλλο.
Ρώτα τους ίδιους τους παραβατικούς που πλέον βρίσκονται παντού free,τι κόμμα θέλουν.
Όλοι συριζα θα σου πούν.
Και τι αν γινει ρε τυπε?ετσι ειναι η ζωη..δηλαδγ τι θες να τα χαριζουμε τα χρεη???τοσοι μπηκαν στον νομο κατσελη κσι σβησανε χρεη με το ετσι θελω..αλλα μαθανε ολοι δανεια και μεγαλη ζωη..ε ας κοιμηθουν και καποιοι στα παγκακια τωρα...ευχομαι να χρωστας μια μερα να μην εχεις δουλεια να σε πεταξουν σαν σκυλι και σενα
ευχομαι μια μερα να μην εχεις δουλεια, να χρωστας,και να μην μπορεις να πληρωσεις και να σε πεταξουν εξω και σενα να δω τι θα λες
ε φυσικα, ο ελληναρας για τον διπλανο του πρεπει να υσχιει η νομοθεσια,οταν παρει φωτια ο κηπος σου τοτε δεν ειναι σωστο
ευχομαι να χρωστας μια μερα να μην εχεις δουλεια να σε πεταξουν σαν σκυλι και σενα
ευχομαι μια μερα να μην εχεις δουλεια, να χρωστας,και να μην μπορεις να πληρωσεις και να σε πεταξουν εξω και σενα να δω τι θα λες
ε φυσικα, ο ελληναρας για τον διπλανο του πρεπει να υσχιει η νομοθεσια,οταν παρει φωτια ο κηπος σου τοτε δεν ειναι σωστο
Οχι, Πατησια.γερμανια ολα αυτα?
ρουφιανιλικη εεε
Και τι αν γινει ρε τυπε?ετσι ειναι η ζωη..δηλαδγ τι θες να τα χαριζουμε τα χρεη???τοσοι μπηκαν στον νομο κατσελη κσι σβησανε χρεη με το ετσι θελω..αλλα μαθανε ολοι δανεια και μεγαλη ζωη..ε ας κοιμηθουν και καποιοι στα παγκακια τωρα...
Τι ανάλυση θες ?
Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά τα χρόνια που οι αλητοσυριζαίοι
κυβερνούν έχει αποθρασυνθεί το έγκλημα σε βάρος των νοικοκυραίων ?
Τις κυβερνητικές δηλώσεις δεν τις διάβασες για τον ένοπλο πρεζομένο πούστη ?
Δεν συνιστούν οι κυβερνητικές απειλές και το "κάντε ότι κοιμάστε"
εκφοβισμό της κοινωνίας ?
Τελικο συμπερασμα. Μια ζωη αφαιρεθηκε του πρεζονιου, και μια καταστραφηκε, του χρυσοχοου. Απο λαθη και των δυο.
Τελικο συμπερασμα. Μια ζωη αφαιρεθηκε του πρεζονιου, και μια καταστραφηκε, του χρυσοχοου. Απο λαθη και των δυο.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανείς απολύτως τρόπος να προστατεύσεις, ρεαλιστικά, με άσκηση βίας ευρισκόμενος σε άμυνα τα περιουσιακά σου στοιχεία χωρίς να κατηγορηθείς για αυτοδικία κατ ελάχιστο.
Σε περίπτωση που απειληθεί η ζωή σου και είσαι εξαιρετικά ψύχραιμος και δεν χρησιμοποιήσεις κανένα "όπλο" που να θεωρείται παράνομο ΠΙΘΑΝΟΝ γλυτώσεις τα δικαστικά ντράβαλα.
με το μπαρδον αμα λαχει ναουμε
"πες μου ομως με ποιον τροπο θα γινουν αυτα?
για αναλυσε το για να δουμε ενα ειναι εφικτο και πιστευτό."
δεν μου λες τον τροπο που θα γινει? πες ντε! εξηγησε και πεισε οτι εχεις εναν τροπο (οχι, εσυ βεβαια προσωπικα)
Ειπες οτι εβγαινε ξενη απο Εθνικη τραπεζα και εβριζε γιατι με το πατημα ενος κουμπιου της κανανε κατασχεση επειδη χρωσταγε. Και γιατι ειναι κατακριτεο αυτο; Θυμαμαι παλια ερχοταν στη πολυκατοικια για γειτονα απο την εφορια και καλα κατασχετηριο για χρεη το οποιο ποτε δεν εκτελουνταν. Και επειδη το ηξερε αυτος που χρωσταγε οτι ποτε δε θα το προχωρουσαν, κοροιδευε. Αλλαξε αυτο, πληρωνουν οι μπαταχτηδες. Ειτε οικειοθελως ειτε με το ζορι. Αλλη περιπτωση, σε πολυκατοικια, ηλικιωμενη κωτσονατη γιαγια, νεοτερης εμφανισης που ειναι ολο βολτες και ψωνια, εχει να πληρωσει κοινοχρηστα πολυ καιρο. Η πολυκατοικια δεν εχει εταιρεια διαχειρισης αλλα την εχει τη διαχειρηση καποιος ιδιοκτητης απο κει μεσα που ουτε ενδιαφερεται. <Τι να κανω; να το δωσω σε δικηγορο να πληρωνουμε και εξοδα;> Και την αφηνουν ετσι να κοροιδευει. Τα παιδια της τακτοποιημενα, εκεινη με συνταξη, αλλα δε πληρωνει. Γιατι ετσι γουσταρει. Το ασανσερ και το φως ομως ξερει να το χρησιμοποει. Ας της ερχοταν ενα χαρτι απο δικηγορο και σου ελεγα εγω αν θα πληρωνε.αλλο μεγαλη ζωη με δανεικα
αλλο μεγαλη ζωη με τα δικα σου
στο πρωτο την πατησαν ολοι
τεσπα, δεν συνεχιζω γιατι εχουμε την ιδια ομαδα στο μυαλο..
Και αν τον σκοτωνα, δεν θα το ειχα βαρος για ολη μου τη ζωη; Δεν θα σκεφτομουνα τον πατερα του και τη μανα του-εχω και εγω παιδια; Ακομα και αν δεν ειχα ποινικες ευθυνες, πως θα συνεχιζα τη ζωη μου μετα;