You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απόπειρα διάρρηξης αυτοκινήτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 47
- Εμφανίσεις 4K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Το σημαντικό είναι να είσαι ασφαλισμένος για τέτοια συμβάντα μπας και πληρωθείς την κλειδαρια...
Από κει και πέρα τι μηνύσεις και μαλακίες...
λες και θα βρουν τίποτα...
κι αν βρουν λες και θα τους κάνουν κάτι....σε μια ώρα θα ναι πάλι έξω
Από κει και πέρα τι μηνύσεις και μαλακίες...
λες και θα βρουν τίποτα...
κι αν βρουν λες και θα τους κάνουν κάτι....σε μια ώρα θα ναι πάλι έξω
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ε τοτε να μπουμε σε ενα καβουκι! Δεν μπορουμε να κυκλοφορησουμε πουθενα γαμω την πουτανα! Χαιρετω!
Καλη συνεχεια σε ολους!
εχει διαφορα.αλλο μπαινω σε καβουκι,και αλλο παω στο στομα το λυκου.τωρα θα μου πεις οποιος μενει στην κυψελη τι κανει;ενταξει,τα πραγματα δεν πανε καλα.αλλα οχι να αφησεις και το αμαξι βραδυ πισω απο το δημαρχειο της αθηνας.ειναι μαλακια
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Μου εχει τυχει δυο φορες.Μαλιστα τη δευτερη προσπαθησαν και απο του συνοδηγου και απο πορτ μπαγκαζ χωρις να μπουνε μεσα βεβαια,και ευτυχως καταφερα και το ανοιξα απο την κλειδαρια του συνοδηγου.Κοιτα μηπως μπορεις να το ανοιξεις απο εκει.Το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο και βρήκα χαλασμένη την κλειδαριά με εμφανή σημάδια απόπειρας διάρρηξης χωρίς ωστόσο να έχει ανοιχθεί το αυτοκίνητο.
Το θέμα είναι ότι πλέον δεν ανοίγει ούτε με το δικό μου κλειδί.
Έχει τύχει σε κανέναν σας; Τι κινήσεις θέλει από δω και πέρα;
Προσέχετε γιατί τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ...
Παντως πολλες φορες γινονται για λογους "πρακτικης",δηλαδη δοκιμαζουν και βελτιωνονται,χωρις να εχουν βαλει στο ματι κατι συγκεκριμενο για κλεψιμο
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο και βρήκα χαλασμένη την κλειδαριά με εμφανή σημάδια απόπειρας διάρρηξης χωρίς ωστόσο να έχει ανοιχθεί το αυτοκίνητο.
Μου εχει τυχει κ εμενα καυλιαρη πριν απο κατι μηνες! Πηγα να μπω στο αμαξι και δεν ανοιγε με το κλειδι. Η κλειδαρια ηταν ελαφρως παραβιασμενη προφανως απο καποιο κατσαβιδι που προσπαθησαν να χωσουν μεσα! Τα βηματα που ακολουθησα μετα ηταν τα εξης:
ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Μπηκα στο αμαξι απο την πορτα του συνοδηγου.
ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Εβαλα μπροστα το αμαξι και πηγα σε εναν κλειδαρα.
ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Ο κλειδαρας μου εφτιαξε την κλειδαρια και τωρα η πορτα ανοιγει με το κλειδι μου.
Δηλαδη τι περιμενες να κανω? Να παρω τηλ το CSI και να ερθουν να ψαξουν για πουτσοτριχες του επιδοξου διαρρηκτη?
Παντως προφανως ο κλεφτης και στην περιπτωση μου και στην περιπτωση σου ευτυχως πρεπει να ηταν πολυ για τον πουτσο!
Πληροφοριακα αν θελεις πες μας το αμαξι σου ειναι απο τα πιο παλια που δεν εχουν ουτε συναγερμους ουτε τιποτα παρα μονο τις ασφαλειες και σπας το τζαμι ανοιγεις την ασφαλεια κ μπαινεις μεσα? Ή ειναι απο τα πιο συγχρον αυτοκινητα που εχουν 100 χιλιαδες ηλεκτρονικα συστηματα ασφαλειας immobilizer και δε συμμαζευεται?
Το δικο μου παντως ανηκει στην πρωτη κατηγορια και ισως γιαυτο να ηταν κ ευκολος στοχος!
Με εκτιμηση... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Λοιπον......πας αστυνομια και καταθετεις μηνυση κατ' αγνωστων,σε καμια δεκαρια μερες και αναλογα με τα κεφια των αστυνομικων θα παρεις ενα χαρτι.Αυτο το χαρτι θα το υποβαλεις στην ασφαλιστικη σου για τα περαιτερω.Εννοειται οτι εχεις κανει ασφαλιση για κλοπη αλλα και κακοβουλες ενεργειες.Παραλληλα ειδοποιεις και τον ασφαλιστη σου και ερχεται και βεβειαωνει την ζημια. Βγαζεις φωτοτυπια την αδεια κυκλοφοριας και την ταυτοτητα σου και τα πας στο συνεργειο (εξουσιοδοτημενο μονο) και αυτοι παραγγελνουν απο την εταιρεια νεα κλειδαρια.Σε δεκα μερες το πολυ θα ερθει και αφου την αλλαξεις πας με τις αποδειξεις και το χαρτι της αστυνομιας στην ασφαλιστικη και παιρνεις τα χρηματα. Μου εχει τυχει 2 φορες μεσα σε 6 μηνες πριν 2 χρονια,ο λογος οτι το ειχα αφησει σε υποπτα σημεια χωρις να το σκεφτω πρωτα.Τι μου πηραν εμενα? Την πρωτη φορα τιποτα (ηταν μαλλον εκλεκτικοι),την δευτερη φορα ενα σακκιδιο απο το πορτμπαγκαζ που ειχα μεσα λιγο παραφλου,ενα μπουκαλακι με νερο,κατι πανακια,μια βουρτσα για να ξεσκονιζω και φυσικα το σακιδιο το ιδιο. Συμβουλη.....σχεδον ολο το κεντρο και οι γυρω περιοχες δεν ειναι πλεον ασφαλεις για να αφησεις αφυλακτο αυτοκινητο,ουτε σκεψη φυσικα να πας σε στουντιο,δελο με αυτοκινητο.Ειναι απο εξω σε βλεπουν οτι πας για να πηδηξεις και ενω εσυ πηδας αυτοι σου πηδανε το οχημα.
Καυλιαρη με τοση κινηση στους δρομους και τοσα αυτοκινητα που κυκλοφορουν δεν ειμαστε πλεον σε θεση να επιλεγουμε που να παρκαρουμε δυστυχως!
Επισκέπτης
Kοιταξε την ασφαλεια σου.Το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο και βρήκα χαλασμένη την κλειδαριά με εμφανή σημάδια απόπειρας διάρρηξης χωρίς ωστόσο να έχει ανοιχθεί το αυτοκίνητο.
Αν εχεις μερικη κλοπη φωναξε μπατσους να το καταγραψουν και θα αποζημιωθεις.
Θα σου αλλαξουν ολες τις κλειδαριες με καινουργιες,αν δεν εχεις πηγαινε σε ενα γατονι κλειδαρα να στην επισκευασει γιατο καινουργιες ειναι πανακριβες.
Το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο και βρήκα χαλασμένη την κλειδαριά με εμφανή σημάδια απόπειρας διάρρηξης χωρίς ωστόσο να έχει ανοιχθεί το αυτοκίνητο.
Τι μαρκα αυτοκινητο ηταν τυπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποια χ.α τυπεΠάρε τηλέφωνο τη Χρυσή Αυγή να τους γαμίσει
τον αχαχουχα να παρει τηλ
εχει και σιδερικο τωρα
Επισκέπτης
Πας φιριφιρι για μπαν εσυποια χ.α τυπε
εχει και σιδερικο τωρα
εμενα μου το ειχαν ανοιξει στο μεταξουργειο και μου πηραν απο το πορτ-μπαγκαζ μια φορητη μπαταρια που την ειχα για να φορτιζω το αμαξι αν μεινει
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.646
- Πόντοι
- 456
η μηνυση δεν κοστιζει κατι,ειναι τελειως τυπικη διαδικασια και ουσιαστικα ειναι το επισημο εγγραφο που βεβαιαωνει την διαρρηξη. Δεν ειπε κανεις οτι θα πιασουν κανενα.
Δυστυχως τα μερη με στουντιο και δελα ειναι γνωστα σε ολους,καλο θα ηταν να παμε με καποιο αλλο μεσο,δοξα το θεο εχει καλες συγκοινωνιες η πολη,αν οχι ενα παρκινγκ θα κοστισει 5-8 ευρω,δεν ειναι τοσο τραγικο να τα δωσει καποιος απο το να τρεχει μετα σε συνεργεια και ασφαλιστικες.
Μια που το πιασαμε να πω καποια μερη που ειναι πολυ επικινδυνα.Ο παραδρομος της Συγγρου και στις δυο κατευθυνσεις,ο περιφερειακος του Λυκαβηττου στο κομματι απο την κατω εξοδο μεχρι το Λυκαμπετους χοτελ.Περιοχες γυρω απο το γκαζι (εκει καλυτερα παρκινγκ με τη μια),εξω απο πολυκαταστηματα,εδικα στο μολ στο μαρουσι γιατι ξερουν οτι θα λειψεις αρκετη ωρα.Μαλιστα στο μολ ειχαν γινει διαρρηξεις και μεσα στο υπογειο παρκινγκ για αυτο εδω και ενα χρονο εχουν βαλει σεκιουριτι με βεσπακια να κοβουν βολτες μεσα.Εξω απο ξενοδοχεια γαμιστρωνες και φυσικα σε ασχετα μερη στις παραλιες.
Δυστυχως τα μερη με στουντιο και δελα ειναι γνωστα σε ολους,καλο θα ηταν να παμε με καποιο αλλο μεσο,δοξα το θεο εχει καλες συγκοινωνιες η πολη,αν οχι ενα παρκινγκ θα κοστισει 5-8 ευρω,δεν ειναι τοσο τραγικο να τα δωσει καποιος απο το να τρεχει μετα σε συνεργεια και ασφαλιστικες.
Μια που το πιασαμε να πω καποια μερη που ειναι πολυ επικινδυνα.Ο παραδρομος της Συγγρου και στις δυο κατευθυνσεις,ο περιφερειακος του Λυκαβηττου στο κομματι απο την κατω εξοδο μεχρι το Λυκαμπετους χοτελ.Περιοχες γυρω απο το γκαζι (εκει καλυτερα παρκινγκ με τη μια),εξω απο πολυκαταστηματα,εδικα στο μολ στο μαρουσι γιατι ξερουν οτι θα λειψεις αρκετη ωρα.Μαλιστα στο μολ ειχαν γινει διαρρηξεις και μεσα στο υπογειο παρκινγκ για αυτο εδω και ενα χρονο εχουν βαλει σεκιουριτι με βεσπακια να κοβουν βολτες μεσα.Εξω απο ξενοδοχεια γαμιστρωνες και φυσικα σε ασχετα μερη στις παραλιες.
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
apo το 1998 μου το χαν ανοιξει...1 φορα ολη κ ολη..
το 2001 λυσαξανε 4 φορες σε 5 μηνες...
το τζαμι κ σε πυλωτη πολυ/κιας..
ξερουν οτι θα βρουν λεφτα..κανα κερματοδεκτη..
συμβουλη...
αν το πορτ παγκαζ κλειδωνει αυτονομα οτι εχουμε το βαζουμε πισω...
για να βαλουν χερι εκει πρεπει να χουν πολυ χρονο να ριξουν καθισματα και δεν ρισκαρουν...
μυνηση χαμενος χρονος...
απλα αν εχετε ειτε θραυση κρυσταλων..η κλοπης..
ειδικα για θραυση δεν μου ζητησαν ποτε χαρτι απο αστυνομια αν κ τις 2 απο 4 τους ειχα καλεσει..(μου παν μπορω να π[αω απο τμημα να παρω χαρτι)
--------------------------------------------------------
ΜΗΝ λυπαστε τα ευρω για παρκιγκ...
θα τα χασετε χ 100 απο ταλαιπωρια...
ειδικα το τζαμι αν σας σπασουν και δεν υπαρχει επιτοπου κ παει για παραγγελεια επομενη μερα μια μερα θα οδηγατε με πλαστικο..κ ειδικα τωρα σε ζεστη αντε να βαλεις κλιματιστικο..
αφου θα χει 0 αποδοση..
-------------------------------------
καλο ειναι να το αφηνετε σε χωρο με ΦΩς και κινηση...
το 2001 λυσαξανε 4 φορες σε 5 μηνες...
το τζαμι κ σε πυλωτη πολυ/κιας..
ξερουν οτι θα βρουν λεφτα..κανα κερματοδεκτη..
συμβουλη...
αν το πορτ παγκαζ κλειδωνει αυτονομα οτι εχουμε το βαζουμε πισω...
για να βαλουν χερι εκει πρεπει να χουν πολυ χρονο να ριξουν καθισματα και δεν ρισκαρουν...
μυνηση χαμενος χρονος...
απλα αν εχετε ειτε θραυση κρυσταλων..η κλοπης..
ειδικα για θραυση δεν μου ζητησαν ποτε χαρτι απο αστυνομια αν κ τις 2 απο 4 τους ειχα καλεσει..(μου παν μπορω να π[αω απο τμημα να παρω χαρτι)
--------------------------------------------------------
ΜΗΝ λυπαστε τα ευρω για παρκιγκ...
θα τα χασετε χ 100 απο ταλαιπωρια...
ειδικα το τζαμι αν σας σπασουν και δεν υπαρχει επιτοπου κ παει για παραγγελεια επομενη μερα μια μερα θα οδηγατε με πλαστικο..κ ειδικα τωρα σε ζεστη αντε να βαλεις κλιματιστικο..
αφου θα χει 0 αποδοση..
-------------------------------------
καλο ειναι να το αφηνετε σε χωρο με ΦΩς και κινηση...
Ρε μαγκες, εσεις που ξερετε. Εχω κατι μπαζα στην αυλη που δεν μπορω να μεταφερω. Να καλεσω ΧΑ για βοηθεια ή αυτοι μονο δερνουν?
Να τους πεις ότι ειναι "ξενα μπάζα" (λαθρόμπαζα) από πακιστανα.
Θα τα πάρουν αμέσος
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σε κατι τετοια τομαρια που κλεβουν τον ξενο κοπο, γιατι ειναι ανικανοι και αχρηστοι, να φτιαξουν οτιδηποτε μονοι τους, το μονο που αξιζει ειναι μια σφαιρα στο κεφαλι....
Κακως που ο νομος δεν το επικροτει αυτο
Βασικα σε αυτες τις περιπτωσεις δεν αρκει η προληψη, η η αποτροπη του εγκληματος, αλλα επιββαλεται και η αμεση παραδειγματικη τιμωρια.....
Η ιδανικοτερη θα ηταν σπασιμο των ποδιων σε τετοιο βαθμο που να ειναι αδυνατο να ξαναπραξει οτιδηποτε παρομοιο στο εξης ....
Η αμεση εκτελεση να καθαριζει και ο τοπος απο σκουπιδια !!!!!
Κραξτε ελευθερα
Κακως που ο νομος δεν το επικροτει αυτο
Βασικα σε αυτες τις περιπτωσεις δεν αρκει η προληψη, η η αποτροπη του εγκληματος, αλλα επιββαλεται και η αμεση παραδειγματικη τιμωρια.....
Η ιδανικοτερη θα ηταν σπασιμο των ποδιων σε τετοιο βαθμο που να ειναι αδυνατο να ξαναπραξει οτιδηποτε παρομοιο στο εξης ....
Η αμεση εκτελεση να καθαριζει και ο τοπος απο σκουπιδια !!!!!
Κραξτε ελευθερα
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
και σε φιλη μου χθες τ ανοιξαν
μην αφηνετε τπτ μεσα
μην αφηνετε τπτ μεσα
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ποια χ.α τυπε
εχει και σιδερικο τωρα
Μα η ΧΑ δεν είναι πλέον που γαμάει και δέρνει ό,τι κινείται στα όρια της παρανομίας; Εκτός και αν είσαι πολύ φραγκάτος και πληρώσεις τον Τσακ Νόρις... Και ο αχαχούχας στη ΧΑ δεν είναι; Έτσι θυμάμαι από τις δηλώσεις του για το τι θα ψηφίσει. Βέβαια, ήταν απλός ψηφοφόρος αλλά πλέον με το σιδερικό θα αναβαθμιστεί και αν θέλει καμια κουφάλα ας ξανατολμήσει να μπουκάρει στο σπίτι
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
και σε φιλη μου χθες τ ανοιξαν
μην αφηνετε τπτ μεσα
τα πόδια;
Εγώ πάντως δεν αφήνω τίποτα μέσα στα πόδια φίλης μου. Τα παίρνω όλα και μετά φεύγω
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
σε 1,5 -2 μηνες μ ερχεται αυτο
βολικο γιατι το εχεις και παντα μαζι σου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις