Νέα

Απόπειρα διάρρηξης αυτοκινήτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο και βρήκα χαλασμένη την κλειδαριά με εμφανή σημάδια απόπειρας διάρρηξης χωρίς ωστόσο να έχει ανοιχθεί το αυτοκίνητο.
Το θέμα είναι ότι πλέον δεν ανοίγει ούτε με το δικό μου κλειδί.
Έχει τύχει σε κανέναν σας; Τι κινήσεις θέλει από δω και πέρα;
Προσέχετε γιατί τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ...

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο και βρήκα χαλασμένη την κλειδαριά με εμφανή σημάδια απόπειρας διάρρηξης χωρίς ωστόσο να έχει ανοιχθεί το αυτοκίνητο.
Το θέμα είναι ότι πλέον δεν ανοίγει ούτε με το δικό μου κλειδί.
Έχει τύχει σε κανέναν σας; Τι κινήσεις θέλει από δω και πέρα;
Προσέχετε γιατί τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ...

Μερες! Δεν εχεις κεντρικο κλειδωμα?? Αλλα ναι εχει συμβει κ σε μενα! Εμενα χαλασανε κ την κλειδαρια κ αφου δεν ανοιγε! Σπασανε το τζαμι! Τα ορνια!  :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Μερες! Δεν εχεις κεντρικο κλειδωμα?? Αλλα ναι εχει συμβει κ σε μενα! Εμενα χαλασανε κ την κλειδαρια κ αφου δεν ανοιγε! Σπασανε το τζαμι! Τα ορνια!  :jerking: :jerking:

Το κεντρικό δε δούλευε από καιρό, λόγω κλειδιού
Αυτά τα ανοίγματα είναι για να κλέψουν μικροπράγματα ή να σου πάρουν όλο το αυτοκίνητο;  :think:

Επισκέπτης
Πάρε τηλέφωνο τη Χρυσή Αυγή να τους γαμίσει

τύπε χωρίς πλάκα από το πρωί αυτή τη φράση λέω από μέσα μου:

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗ Χ.Α.

αφού σκέφτηκα για αστυνομία και λέω μάταιο θα είναι
αντίθετα αν το δήλωνα στη ΧΑ θα έπιανε τόπο

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Το κεντρικό δε δούλευε από καιρό, λόγω κλειδιού
Αυτά τα ανοίγματα είναι για να κλέψουν μικροπράγματα ή να σου πάρουν όλο το αυτοκίνητο;  :think:

Εμενα μου το χαν σπασει στην Αγιων Ασωματων! Γ να παρουν ολο τα αυτοκινητο ειναι λιγο δυσκολο! Οχι οτι αν βρουν τροπο δεν θα το κανουν! Ειναι τοσο μουνοπανα κ συναμα τοσο μαλακες! Εμενα σπασανε τζαμι μπηκανε τα κανανε ολα πουτανα κ ενω ειχα πανω καλο mp3 ραδιοφωνο δν το ακουμπησανε κ τι πηρανε οι μαλακες! Το διπλωμα μου!  :think: :think: :think:

Να το κανουν τι?? Επαγγελματικο διπλωμα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε μαγκες, εσεις που ξερετε. Εχω κατι μπαζα στην αυλη που δεν μπορω να μεταφερω. Να καλεσω ΧΑ για βοηθεια ή αυτοι μονο δερνουν? :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εμενα μου το χαν σπασει στην Αγιων Ασωματων! Γ να παρουν ολο τα αυτοκινητο ειναι λιγο δυσκολο! Οχι οτι αν βρουν τροπο δεν θα το κανουν! Ειναι τοσο μουνοπανα κ συναμα τοσο μαλακες! Εμενα σπασανε τζαμι μπηκανε τα κανανε ολα πουτανα κ ενω ειχα πανω καλο mp3 ραδιοφωνο δν το ακουμπησανε κ τι πηρανε οι μαλακες! Το διπλωμα μου!  :think: :think: :think:

κάποιος αλβανός θα κάνει από βδομάδα τον φορτηγατζή με πλαστογραφημένο δίπλωμα...

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Λοιπον......πας αστυνομια και καταθετεις μηνυση κατ' αγνωστων,σε καμια δεκαρια μερες και αναλογα με τα κεφια των αστυνομικων θα παρεις ενα χαρτι.Αυτο το χαρτι θα το υποβαλεις στην ασφαλιστικη σου για τα περαιτερω.Εννοειται οτι εχεις κανει ασφαλιση για κλοπη αλλα και κακοβουλες ενεργειες.Παραλληλα ειδοποιεις και τον ασφαλιστη σου και ερχεται και βεβειαωνει την ζημια. Βγαζεις φωτοτυπια την αδεια κυκλοφοριας και την ταυτοτητα σου και τα πας στο συνεργειο (εξουσιοδοτημενο μονο) και αυτοι παραγγελνουν απο την εταιρεια νεα κλειδαρια.Σε δεκα μερες το πολυ θα ερθει και αφου την αλλαξεις πας με τις αποδειξεις και το χαρτι της αστυνομιας στην ασφαλιστικη και παιρνεις τα χρηματα. Μου εχει τυχει 2 φορες μεσα σε 6 μηνες πριν 2 χρονια,ο λογος οτι το ειχα αφησει σε υποπτα σημεια χωρις να το σκεφτω πρωτα.Τι μου πηραν εμενα? Την πρωτη φορα τιποτα (ηταν μαλλον εκλεκτικοι),την δευτερη φορα ενα σακκιδιο απο το πορτμπαγκαζ που ειχα μεσα λιγο παραφλου,ενα μπουκαλακι με νερο,κατι πανακια,μια βουρτσα για να ξεσκονιζω και φυσικα το σακιδιο το ιδιο. Συμβουλη.....σχεδον ολο το κεντρο και οι γυρω περιοχες δεν ειναι πλεον ασφαλεις για να αφησεις αφυλακτο αυτοκινητο,ουτε σκεψη φυσικα να πας σε στουντιο,δελο με αυτοκινητο.Ειναι απο εξω σε βλεπουν οτι πας για να πηδηξεις και ενω εσυ πηδας αυτοι σου πηδανε το οχημα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.044
Πόντοι
11.585
Λοιπον......πας αστυνομια και καταθετεις μηνυση κατ' αγνωστων,σε καμια δεκαρια μερες και αναλογα με τα κεφια των αστυνομικων θα παρεις ενα χαρτι.Αυτο το χαρτι θα το υποβαλεις στην ασφαλιστικη σου για τα περαιτερω.Εννοειται οτι εχεις κανει ασφαλιση για κλοπη αλλα και κακοβουλες ενεργειες.Παραλληλα ειδοποιεις και τον ασφαλιστη σου και ερχεται και βεβειαωνει την ζημια. Βγαζεις φωτοτυπια την αδεια κυκλοφοριας και την ταυτοτητα σου και τα πας στο συνεργειο (εξουσιοδοτημενο μονο) και αυτοι παραγγελνουν απο την εταιρεια νεα κλειδαρια.Σε δεκα μερες το πολυ θα ερθει και αφου την αλλαξεις πας με τις αποδειξεις και το χαρτι της αστυνομιας στην ασφαλιστικη και παιρνεις τα χρηματα. Μου εχει τυχει 2 φορες μεσα σε 6 μηνες πριν 2 χρονια,ο λογος οτι το ειχα αφησει σε υποπτα σημεια χωρις να το σκεφτω πρωτα.Τι μου πηραν εμενα? Την πρωτη φορα τιποτα (ηταν μαλλον εκλεκτικοι),την δευτερη φορα ενα σακκιδιο απο το πορτμπαγκαζ που ειχα μεσα λιγο παραφλου,ενα μπουκαλακι με νερο,κατι πανακια,μια βουρτσα για να ξεσκονιζω και φυσικα το σακιδιο το ιδιο. Συμβουλη.....σχεδον ολο το κεντρο και οι γυρω περιοχες δεν ειναι πλεον ασφαλεις για να αφησεις αφυλακτο αυτοκινητο,ουτε σκεψη φυσικα να πας σε στουντιο,δελο με αυτοκινητο.Ειναι απο εξω σε βλεπουν οτι πας για να πηδηξεις και ενω εσυ πηδας αυτοι σου πηδανε το οχημα.

για μηνυση κατα αγνωστων πληρωνεις 100€, αν δεν κανω λαθος...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εμενα μου το χαν σπασει στην Αγιων Ασωματων! Γ να παρουν ολο τα αυτοκινητο ειναι λιγο δυσκολο! Οχι οτι αν βρουν τροπο δεν θα το κανουν! Ειναι τοσο μουνοπανα κ συναμα τοσο μαλακες! Εμενα σπασανε τζαμι μπηκανε τα κανανε ολα πουτανα κ ενω ειχα πανω καλο mp3 ραδιοφωνο δν το ακουμπησανε κ τι πηρανε οι μαλακες! Το διπλωμα μου!  :think: :think: :think:

Με μια πλαστογραφία η με μια φωτό θα δουλεύει κάποιος άλλος με τα δικαίωμα σου στοιχεία
Ελπίζω να το δηλωσες αυτό

neronas69

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Διπλωματα ταυτοτητες κλπ τα πουλανε στην Ομονοια αδερφε.

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

πολυ σωστος.αποφευγουμε με καθε τροπο τις υποβαθμισμενες περιοχες.βεβαια τι να πεις  οταν σε ολη την αττικη μπορει να σου την πεσουν στο αυτοκινητο;παντως μακρυα απο κεντρο αθηνα,και ειδικα οπου εχει πολλους και μαζεμενους μεταναστες.το ξερω οτι κανεις δεν γουσταρει τις συγκοινωνιες και τις καθυστερησεις,αλλα εαν γινει η στραβη,η καθυστερηση και η βαβουρα θα ειναι για ολοκληρες ημερες.οποτε προσοχη

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
πολυ σωστος.αποφευγουμε με καθε τροπο τις υποβαθμισμενες περιοχες.βεβαια τι να πεις  οταν σε ολη την αττικη μπορει να σου την πεσουν στο αυτοκινητο;παντως μακρυα απο κεντρο αθηνα,και ειδικα οπου εχει πολλους και μαζεμενους μεταναστες.το ξερω οτι κανεις δεν γουσταρει τις συγκοινωνιες και τις καθυστερησεις,αλλα εαν γινει η στραβη,η καθυστερηση και η βαβουρα θα ειναι για ολοκληρες ημερες.οποτε προσοχη
Ε τοτε να μπουμε σε ενα καβουκι! Δεν μπορουμε να κυκλοφορησουμε πουθενα γαμω την πουτανα! Χαιρετω!

Καλη συνεχεια σε ολους!  :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom