παιδιά έχω εξελίξεις στο θέμα από οταν άνοιξα to thread, μετά από κοινοποίηση της ΕΕΤΤ στην πολεοδομία, εκανε αυτοψία η τελεταία και παρέδωσε έκθεση αυθαιρέτου. Ολα καλά φαίνονται δηλ. αλλά δεν ξέρω αν είναι έτσι, γιατί το πρόστιμο ανέγερσης και διατήρησης δεν είναι μεγάλα ποσά ούτως ώστε να κολώσει εταιρεία κινητής. Παρεμπιπτόντως το ενοίκιο είναι 20000 ετησίως,οπότε η εταιρεία εύκολα μπορεί να πληρώνει 2000-2500 ετησίως πρόστιμο, ή να τα αφαιρεί από το ενοίκιο που πληρώνει. Χώρια που και αυτό το μικρό πρόστιμο είναι ζήτημα αν καταβληθεί ποτέ, λόγω του ότι προσφεύγουν στα δικαστήρια και περνάνε χρόνια.
Μετά λοιπόν από ΕΕΤΤ και πολεοδομία, πως ξηλώνεται?, γιατί ως γνωστόν η πολεοδομία δεν έχει συνεργεία, και δεν ασχολείται με τέτοια.
Για τους γνώστες των πολεοδομικών να σημειώσω, χωρίς να ξέρω αν λέει κάτι, ότι το κτίριο που βρίσκεται είναι αυθαίρετο προ του 83.
Επίσης να παρακαλέσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει εταιρεία για μετρήσεις ηλεκτρ. ακτινοβολίας, ας μου στείλει κανά link.
Μετά λοιπόν από ΕΕΤΤ και πολεοδομία, πως ξηλώνεται?, γιατί ως γνωστόν η πολεοδομία δεν έχει συνεργεία, και δεν ασχολείται με τέτοια.
Για τους γνώστες των πολεοδομικών να σημειώσω, χωρίς να ξέρω αν λέει κάτι, ότι το κτίριο που βρίσκεται είναι αυθαίρετο προ του 83.
Επίσης να παρακαλέσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει εταιρεία για μετρήσεις ηλεκτρ. ακτινοβολίας, ας μου στείλει κανά link.