al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Αφου ευχηθω σε ολα τα μελη της μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης καλη χρονια με υγεια και ο,τι επιθυμει ο καθενας ξεχωριστα,ξεκιναω πρωτος τον φτωχο μπουρδελοαπολογισμο της χρονιας που μας αφησε...
Συνολικο ποσο: 730ε -1510ε(2012)
17 καταθεσεις -39 (2012)
12 κοπελες -29 (2012)
7 πρωτοδοκιμασμενες -18 (2012)
Άρα το πρωτο συμπερασμα ειναι οτι ειμαι κατω απ'τα μισα σε ολους του δεικτες σε σχεση με εναν χρονο πριν.Ηταν πολυ συντηρητικη η σταση μου και αυτο νομιζω εχει να κανει με το γενικοτερο υποτονικο κλιμα που επικρατησε σε ολους τους τομεις διασκεδασης τον τελευταιο χρονο.
Περισσοτερες καταθεσεις ανα κοπελα:
3 φορες:Ειρηνη,Εμμα οπως ακριβως και περυσι δηλαδη
2φορες:Τζουλια
και ολες οι υπολοιπες απο μια φορα
Περισσοτερες καταθεσεις ανα σπιτι:
3 φορες:Νικ.Ουρανου 26,Φριξου 14
2 φορες:Προμηθεως 11
και τα υπολοιπα απο μια φορα
Καλυτερα γαμησια της χρονιας:
Ειρηνη,Εμμα,Μονικα,Νινα
Καλυτερα γαμησια με πρωτοδοκιμαζομενες:
Μονινα,Νινα
Χειροτερα γαμησια της χρονιας:
Εδω φετος υπαρχει η ιδιαιτεροτητα οτι δεν ειχα πολυ κακη εμπειρια σε βαθμο κακουργηματος.Τα λιγοτερα καλα ας πουμε οτι ηταν με Μαγια και Μαρινα
Αποκαλυψη της χρονιας:
Μονικα μιλφ πανηγυρικα!!
Γενικο συμπερασμα:
Η προσωπικη μου ερευνα εδειξε οτι ηταν πολυ πεσμενη η κινηση στα μπουρδελα.Σ'αυτο νομιζω επαιξε ρολο και η τελικη απαξιωση του Βαρδαρη απο καποιο σημειο και μετα περα απο βεβαια απο τον οικονομικο παραγοντα που εχει επηρεαεει τα παντα.Επισης ειχαμε και απωλειες σημαντικων κοριτσιων.Η αυξηση των σπιτιων στο Μυλο κατα τη γνωμη μου δεν προσεφερε κατι παραπανω με την εννοια οτι στην πλειοψηφια τους ειδαμε να δουλευουν με ανακυκλωμενα υλικα και ελαχιστες νεες αποκαλυψεις.
Δε μπορω να θυμηθω κατι παραπανω τωρα...
Συνολικο ποσο: 730ε -1510ε(2012)
17 καταθεσεις -39 (2012)
12 κοπελες -29 (2012)
7 πρωτοδοκιμασμενες -18 (2012)
Άρα το πρωτο συμπερασμα ειναι οτι ειμαι κατω απ'τα μισα σε ολους του δεικτες σε σχεση με εναν χρονο πριν.Ηταν πολυ συντηρητικη η σταση μου και αυτο νομιζω εχει να κανει με το γενικοτερο υποτονικο κλιμα που επικρατησε σε ολους τους τομεις διασκεδασης τον τελευταιο χρονο.
Περισσοτερες καταθεσεις ανα κοπελα:
3 φορες:Ειρηνη,Εμμα οπως ακριβως και περυσι δηλαδη
2φορες:Τζουλια
και ολες οι υπολοιπες απο μια φορα
Περισσοτερες καταθεσεις ανα σπιτι:
3 φορες:Νικ.Ουρανου 26,Φριξου 14
2 φορες:Προμηθεως 11
και τα υπολοιπα απο μια φορα
Καλυτερα γαμησια της χρονιας:
Ειρηνη,Εμμα,Μονικα,Νινα
Καλυτερα γαμησια με πρωτοδοκιμαζομενες:
Μονινα,Νινα
Χειροτερα γαμησια της χρονιας:
Εδω φετος υπαρχει η ιδιαιτεροτητα οτι δεν ειχα πολυ κακη εμπειρια σε βαθμο κακουργηματος.Τα λιγοτερα καλα ας πουμε οτι ηταν με Μαγια και Μαρινα
Αποκαλυψη της χρονιας:
Μονικα μιλφ πανηγυρικα!!
Γενικο συμπερασμα:
Η προσωπικη μου ερευνα εδειξε οτι ηταν πολυ πεσμενη η κινηση στα μπουρδελα.Σ'αυτο νομιζω επαιξε ρολο και η τελικη απαξιωση του Βαρδαρη απο καποιο σημειο και μετα περα απο βεβαια απο τον οικονομικο παραγοντα που εχει επηρεαεει τα παντα.Επισης ειχαμε και απωλειες σημαντικων κοριτσιων.Η αυξηση των σπιτιων στο Μυλο κατα τη γνωμη μου δεν προσεφερε κατι παραπανω με την εννοια οτι στην πλειοψηφια τους ειδαμε να δουλευουν με ανακυκλωμενα υλικα και ελαχιστες νεες αποκαλυψεις.
Δε μπορω να θυμηθω κατι παραπανω τωρα...