Ε, και; Στενή δε θα μπει, για μία νύχτα να τραβιέται είναι μαγκιά ρε τύπε τώρα; Έχετε κόντρα, πολύ ωραία, πηγαίντε παρέα με τους δικηγόρους σας, κάντε τους πλούσιους, και αλληλομηνυθείτε. Δε γουστάρετε να κάνετε τους δικηγόρους πλούσιους; Κανονίστε να βρεθείτε σε ένα καφέ, και ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ σαν πολιτισμένοι άνθρωποι. Δεν μπορείτε ούτε αυτό, μπλοκάρετε ο ένας τον άλλον, και τέλος.
Τα "θα σου κάνω", "θα μου κάνεις", μου δείχνουν συμπεριφορά 5χρονου που δεν ξέρει που πάνε τα 4, και απέναντί μου έχω ενήλικες που ψηφίζουν. Όλη αυτή η συμπεριφορά μου θυμίζει τους τζάμπα μάγκες του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;;;", που μου προκαλεί τρελή απέχθεια σε τέτοιους τύπους. Άντε λοιπόν, λήξη τώρα γιατί κούρασε το story τούτο.
Αν θέλετε να βγάλετε εκατέρωθεν μαγκιά, βγάλτε την απέναντι στα μαλακισμένα κεφάλια κάτω στη Γάζα που προκάλεσαν όλους αυτούς τους νεκρούς, βγάλτε την απέναντι στον μαλάκα που ταΐζει φόλα στα αδέσποτα, βγάλτε την απέναντι στον οποιονδήποτε προκαλεί πραγματικό κακό στον κόσμο τούτο, όχι μεταξύ σας, γιατί δεν έχετε πραγματικά τίποτα να χωρίσετε που να είναι ουσιώδες και να αξίζει να σφάζ