Νέα

Απόκρυψη e-mail

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lime Soda
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Πώς μπορείς να κρύψεις το e-mail ώστε να μην μπορεί να το δει κάποιος? Το έχω ενεργοποιημένο εκεί που λέει "απόκρυψη μειλ από το κοινό" αλλά Μπήκα σαν ανώνυμος και φαινόταν. Ίσως έκανα και λάθος. ευχαριστώ.  :huh: :huh: :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πώς μπορείς να κρύψεις το e-mail ώστε να μην μπορεί να το δει κάποιος? Το έχω ενεργοποιημένο εκεί που λέει "απόκρυψη μειλ από το κοινό" αλλά Μπήκα σαν ανώνυμος και φαινόταν. Ίσως έκανα και λάθος. ευχαριστώ.  :huh: :huh: :huh:
το mail σου ειναι κρυμμενο...απλα σε σενα και μονο εμφανιζεται,στους υπολοιπους οχι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.883
Πόντοι
11.585
Πως το ειδες σαν ανωνυμος, αν δεν κανεις εγραφη σαν επισκεπτης δεν μπορεις να δεις τα προφιλ των μελων

OP
OP
Lime Soda

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Μπέρδεψε τους κλώνους του!  :2funny:

Φίλε μου ένα προφίλ νομίζω είναι αρκετό για να πεις αυτά που θέλεις να πεις, καλό το αστειάκι σου αλλά δεν νομίζω να μην κατάλαβε κανείς ότι πριν 2 ημερών έγινε κάποιος μέλος και έκανε και κλώνους. :jerking:

OP
OP
Lime Soda

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Πως το ειδες σαν ανωνυμος, αν δεν κανεις εγραφη σαν επισκεπτης δεν μπορεις να δεις τα προφιλ των μελων

Έχεις δίκιο δεν είχα σβήσει το ιστορικό χθες, και δεν είχα κάνει τα απαραίτητα refresh στην σελίδα. :cheesy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.883
Πόντοι
11.585
Μερικες φορες, αν και γινετε αποσυνδεση, ειναι σαν να εισαι συνδεμενος, αλλα επανω αριστερα δεν εμφανιζει το νικνειμ σου, οποτε καλο ειναι μετα την αποσυνδεση μια διαγραφη των κουκις, γιατι αν καποιος αλλος χρησημοποιησει τον υπολογιστη, μπενει και στον λογαριασμο σου.

OP
OP
Lime Soda

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Μερικες φορες, αν και γινετε αποσυνδεση, ειναι σαν να εισαι συνδεμενος, αλλα επανω αριστερα δεν εμφανιζει το νικνειμ σου, οποτε καλο ειναι μετα την αποσυνδεση μια διαγραφη των κουκις, γιατι αν καποιος αλλος χρησημοποιησει τον υπολογιστη, μπενει και στον λογαριασμο σου.

Αυτό είχα ξεχάσει να κάνω ναι! Ευχαριστώ παιδιά. Μπορεί ο Admin αν ενοχλεί το θρεντ να το σβήσει. Ευχαριστώ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φοβασαι μην σου στειλουν κανα μειλ ξερω τι εκανες περυσι το καλοκαιρι τυπε? :grin:

URL]]

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε
τυπε τι θα μου λεγες αν σου λεγα οτι ενα τρολ εχει 100 μηνυματα σε 2 χρονια και με τα μισα και βαλε ποσταρει για να μου την μπει.μου την ειχε μπει μια φορα στο ται σεξ τριπ και απο τοτε παρακολουθει τα ποστ μου. :2funny: τυπε μιλαμε για αδερφαρα του κερατα.δεν βρισκω αλλη εξηγηση.ψυχακιας κομπλεξικος. :cheesy: :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τι θα μου λεγες αν σου λεγα οτι ενα τρολ εχει 100 μηνυματα σε 2 χρονια και με τα μισ ακαι βαλε ποσταρει για να μου την μπει.μου την ειχε μπει μια φορα στο ται σεξ τριπ και απο τοτε παρακολουθει τα ποστ μου. :2funny: τυπε μιλαμε για αδερφαρα του κερατα.δεν βρισκω αλλη εξηγηση.ψυχακιας κομπλεξικος. :cheesy: :cheesy:
δηλαδη εχεις τον προσωπικο σου στοκερ τυπε? :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε τι θα μου λεγες αν σου λεγα οτι ενα τρολ εχει 100 μηνυματα σε 2 χρονια και με τα μισα και βαλε ποσταρει για να μου την μπει.μου την ειχε μπει μια φορα στο ται σεξ τριπ και απο τοτε παρακολουθει τα ποστ μου. :2funny: τυπε μιλαμε για αδερφαρα του κερατα.δεν βρισκω αλλη εξηγηση.ψυχακιας κομπλεξικος. :cheesy: :cheesy:
με ενα ραντεβου θανατου θα λυθουν ολα τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom