Νέα

Αποκαλυψη κερατα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamias_1988
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
λοιπον μαγκες εχω μια κοπελια "Γνωστη" μπικα και στο φεης της και εμαθα οτι γουσταρει καποιον...
μπηκα Skype της και ειδα οτι με εναν απο λονδινο ηρθε σπιτι της...βγαλανε φωτος οτι κοιμουντε μαζι..φιλακια μαζι..
με ψηνει να το αποκαλυψω ανονυμα στον δικο της....τι λετε??καμια βοηθεια>?

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Ντροπή θα γίνεις ρουφιάνος,δεν αξίζει

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
λοιπον μαγκες εχω μια κοπελια "Γνωστη" μπικα και στο φεης της και εμαθα οτι γουσταρει καποιον...
μπηκα Skype της και ειδα οτι με εναν απο λονδινο ηρθε σπιτι της...βγαλανε φωτος οτι κοιμουντε μαζι..φιλακια μαζι..

φιλε εννοεις οτι της εκλεψες τους κωδικους του σκαιπ κ του φεης κ μετα απ αυτο θες να της χαλασεις κ το γαμο?

σωστα?

OP
OP
Gamias_1988

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
δεν παει για γαμο...δεν εκλεψα απλα εγω της ειχα φτιαξει παλια τους λογαριασμους...και βρηκα το χαρτακι με τα pass...μπικα σαν κατασκοπος και τα ειδα ολα..

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
δεν παει για γαμο...δεν εκλεψα απλα εγω της ειχα φτιαξει παλια τους λογαριασμους...και βρηκα το χαρτακι με τα pass...μπικα σαν κατασκοπος μουνοπανο και τα ειδα ολα..

ωραιος :tickedoff: :jerking:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
βάλε φωτός να κρίνουμε

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

νομιζω ξερω για ποια λες  :grin:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Nα την δώσεις στεγνα
Ο κερατάς θα σου χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
  Ουστ βρωμοπουστα  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Να τη δωσεις τυπε στεγνα εννοειται.Μονο εμεις επιτρεπεται να ξενοπηδαμε,οχι οι γυναικες.Το μεγαλο λαθος που κανουν μερικοι ειναι να φερονται στις γυναικες σαν κανονικους ανθρωπους ενω ειναι γνωστο οτι ειναι θηλαστικα.Αν της φερεσαι διαφορετικα σε λενε και χαζο.Αν ηταν αντρας δε το συζηταω,θα ηταν ανηθικο.Το χρεος σου τωρα οπως ειπαν και αλλοι ειναι να ενημερωσεις αμεσως τον κερατα.Εξαλλου το λεει και το τραγουδι.Παρε τηλεφωνο τον κερατα,καλυτερα τωρα παρα μετα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Να τη δωσεις τυπε στεγνα εννοειται.Μονο εμεις επιτρεπεται να ξενοπηδαμε,οχι οι γυναικες.Το μεγαλο λαθος που κανουν μερικοι ειναι να φερονται στις γυναικες σαν κανονικους ανθρωπους ενω ειναι γνωστο οτι ειναι θηλαστικα.Αν της φερεσαι διαφορετικα σε λενε και χαζο.Αν ηταν αντρας δε το συζηταω,θα ηταν ανηθικο.Το χρεος σου τωρα οπως ειπαν και αλλοι ειναι να ενημερωσεις αμεσως τον κερατα.Εξαλλου το λεει και το τραγουδι.Παρε τηλεφωνο τον κερατα,καλυτερα τωρα παρα μετα.

:2funny: :thumbsup: :thumbsup:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εσύ με τον δικό της τι σχέση έχεις;Τι στ αρχίδια σου αν του ανοίξεις τα μάτια;Εκτός αν τον ξέρεις
και είναι και καλόπαιδο,δλδ την έχει για την μια και μοναδική,τότε πάσο.

Αν δεν συμβαίνει κάτι απ τα παραπάνω και με την κοπέλα έχεις μια κάποια οικειότητα,εγώ θα της έλεγα
-Θέλω να σου μιλήσω,γνωρίστηκα με τον -Λονδρινό όνομα γαμίκου- και μου είπε ότι γνώρισε μια κοπέλα που
είναι σε σχέση από Ελλάδα και θα το κοβα εκεί.

Δεν θα της έδινα άλλες πληροφορίες και θα έκοβα κίνηση απ το βλέμμα της και θα κοιτούσα να τη γαμήσω και
γω και να την βγάλω και κάνα βιντεάκι για χαβαλέ.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

αν ο δικός της είναι φίλος σου ξεσκήστε τη  :zfuck: διαφορετικά δεν σου πεύτει λόγος  :birdman:

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ φίλε. Να σου κάτσει, αλλιώς δωσ' την στεγνά.

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
Επι τη ευκαιρία: αποκάλΥψη (συγγνώμη που λείπουν οι υπογεγραμμένες, αλλα δεν ξέρω πως μπαίνουν)

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δώστηνα στεγνα την παλιοπουτανα

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Από ρουφιάνους άλλο τίποτα εδω  :jerking:

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Εξαρτάται τι σχέση έχεις εσύ με τον "κερατά". Αν είναι φίλος σου, κολλητός, τότε πρέπει να του ανοίξεις τα μάτια, αφού ο Λονδρέζος ανοίγει τον κώλο της γυναίκας του.

Πάντος γενικά, καλό είναι να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom