baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.378
- Πόντοι
- 5.097
καλα λες τον ιδιοκτητη θα κυνηγανε για παρανομα τετραγωνικα.Τι θελεις να γραψεις για το σπιτι? Τετραγωνικα? Οσα θελεις βαλε
καλα λες τον ιδιοκτητη θα κυνηγανε για παρανομα τετραγωνικα.Τι θελεις να γραψεις για το σπιτι? Τετραγωνικα? Οσα θελεις βαλε
θα πουμε οτι αυτος φταιει , μην μασαςΞέρεις που κολλάω μη γράψω χαζομάρα και τη πληρώσει ιδιοκτήτης που δε μου φταίει ο άνθρωπος
θα φαω εγω ομωςΚαι ξερεις ο Κουλης δεν θα φαει το βραδυ απο την στενοχωρια του αν δεν απογραφεις
Δε ξέρω, ένας μου είπε χθες να μη δίνω από δω και από κει στοιχεία μουθες να ερθω να στην κανω.
ενας λογαριασμος δεη απο πισω γραφει τα τετραγωνικα,την χρονολογια κατα προσεγγιση ξερεις σε ποια περιοδο ειναι χτισμενο ντουζιερα εχεις,υδραυλικα εχεις. προχωρα και μην οβασαι παμε αν θες ερωτηση ερωτηση να την κανουμε ολοι μζι εδω μεσα.Ξέρεις που κολλάω μη γράψω χαζομάρα και τη πληρώσει ιδιοκτήτης που δε μου φταίει ο άνθρωπος
Καλα σου ειπε. Μην τα δινεις απο δω κι απο εκει. Μονο σε εντελως αξιοπιστα ατομα.Δε ξέρω, ένας μου είπε χθες να μη δίνω από δω και από κει στοιχεία μου
καλα σου ειπε σιγα μην δινεις τον κλειδαριθμο σου.Δε ξέρω, ένας μου είπε χθες να μη δίνω από δω και από κει στοιχεία μου
εμεις δεν ειμαστε "απο εδω και απο εκει "Δε ξέρω, ένας μου είπε χθες να μη δίνω από δω και από κει στοιχεία μου
Θα πουμε οτι ηταν ατυχημαθα πουμε οτι αυτος φταιει , μην μασας
ονοματισε για να γνωριζουν τα κοριτσια και να μην την πατησεις καμιά άλληΘυμηθηκα τωρα τον γνωστο καραγκιοζη του σαιτ, που του εδωσε καποια κοπελα τα στοιχεια της και μετα την εκβιαζε για να του κατσει. Εχουμε και τετοια σιχαματα εδω μεσα, οπότε καλο ειναι να προσεχεις.
Δε κοντυνα ,ακόμη στο 1,73 είμαι μη με ακόλουθεις ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Θα πουμε οτι ηταν ατυχημα
ξερω εναν στο σαιτ που φιλος του εδωσε μια δεκαρικουμπα και εχασε και το χερι του την ωρα που την εβγαζε απο την τσεπηΔε ξέρω, ένας μου είπε χθες να μη δίνω από δω και από κει στοιχεία μου
Δεν θα την πατησει αλλη. Ο συγκεκριμενος ειναι μπαν δια βιουονοματισε για να γνωριζουν τα κοριτσια και να μην την πατησεις καμιά άλλη
Μηπως ειναι ο ιδιος που ψειριζε 50ευρα απο τις τσαντες των κοριτσιων στα ραντεβου οταν εμπαιναν για μπανιο?ξερω εναν στο σαιτ που φιλος του εδωσε μια δεκαρικουμπα και εχασε και το χερι του την ωρα που την εβγαζε απο την τσεπη
Ξερεις, υπολογιζω το υψος μονο με το ματι ( το δεξι το τσακίρικο )Δε κοντυνα ,ακόμη στο 1,73 είμαι μη με ακόλουθεις ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Θυμηθηκα τωρα τον γνωστο καραγκιοζη του σαιτ, που του εδωσε καποια κοπελα τα στοιχεια της και μετα την εκβιαζε για να του κατσει. Εχουμε και τετοια σιχαματα εδω μεσα, οπότε καλο ειναι να προσεχεις.
παιρνεις ορκο?Δεν θα την πατησει αλλη. Ο συγκεκριμενος ειναι μπαν δια βιου
Δεν εκπλησσομαι, εχουμε πολλους ξεφτίλες εδω μεσαΕμένα πριν μέρες μου άφησε στο Βαιμπερ μου άτομο και καλά από εδώ χωριε να πει νικ, να στελνω υλικό τζάμπα γιατί μπορεί να με κάψει αν θέλει..φυσικά τον μπλόκαρα και τον διαολοστειλα.
Εσυ αμφιβαλλεις?παιρνεις ορκο?
κανα μουνη απογραφέας θα ηταν , καλα ε΄κανεςΕμένα πριν μέρες μου άφησε στο Βαιμπερ μου άτομο και καλά από εδώ χωριε να πει νικ, να στελνω υλικό τζάμπα γιατί μπορεί να με κάψει αν θέλει..φυσικά τον μπλόκαρα και τον διαολοστειλα.
Ειμαι κ εγώ σχετικά νεουδι ,λογικό να μη γνωρίζω απ αυτά αλλά μαθαίνω σιγά σιγά.. anyway..Δεν εκπλησσομαι, εχουμε πολλους ξεφτίλες εδω μεσα