Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.950
- Πόντοι
- 3.506
Ρωμανε νακι, να προσεχείς το Σαπούνι μη σου πέσει
σύντεκνε στην φωτό με τον ανθό της νεολαίας ήσουν ? άλλα εκλεκτά μέλη νυν κουλικοί ?Όταν έγινε αυτό το περιστατικό ήσουν Ελλάδα??
Δημητράρος για αρχηγός κράτους ....αν κάνει κομμμμμμα τον ψηφίζω δαγκωτο ......Μάγκες, προτείνω σε όλους το βιβλίο του Δημήτρη 17Νοεμβρη γεννήθηκα. Θα σας αρέσει.
μαστορα μου , λαθος τα λες. δεν φαληρησαν εδω οι τραπεζες. το δημοσιο φαληρησε . το κρατος. απλα πηρα τα λεφτα των τραπεζων και μετα τις ανακεφαλαιοποιησε οπως του ειπαν οι δανειστες, διοτι δεν ηταν λεφτα του δημοσιου αυτα. τρπαεζες φαληρησαν αμερικη καποιες και ιρλανδια. ξεχαασαμε τι εγινε? η τ α λεμε εξεπιτουτουυυυ? χαχαχαχ. αγαπη μονο.Η διαφορά με τον Ανδρέα είναι ότι χρεωκοπησαμε όμως περάσαμε καλά και πληρώναμε τα δικά μας γαμησιατικα
Τώρα όμως χρεωκοπησαν οι τραπεζίτες τούς πληρώνουμε εμείς τους σώσαμε εμείς , κ έχουμε κ σφιγμένο το ζωνάρι
Προτιμώ το πρώτο εγω
Θα του δωσουμε μια ευκαιρια τυπεΜάγκες, προτείνω σε όλους το βιβλίο του Δημήτρη 17Νοεμβρη γεννήθηκα. Θα σας αρέσει.
Μπατζανάκη του εξαφανισθέντος μεγαλοδικηγόρου τα πιστεύεις όσα έγραψες ή πλάκωσε ενωρίτερα το κρύο και κατά συνέπεια πλάκωσες και τα τσίπουραΞεριψυνω κόμμα Δημήτρη με κασσιδα μαζί...
Ασφαλώς κ το δημόσιο φαληρισε άρα κ κατά επέκταση δεν θα έπαιρναν τα χρήματα τους κάτι HSBC κατi BNP paribas κλπ,...μαστορα μου , λαθος τα λες. δεν φαληρησαν εδω οι τραπεζες. το δημοσιο φαληρησε . το κρατος. απλα πηρα τα λεφτα των τραπεζων και μετα τις ανακεφαλαιοποιησε οπως του ειπαν οι δανειστες, διοτι δεν ηταν λεφτα του δημοσιου αυτα. τρπαεζες φαληρησαν αμερικη καποιες και ιρλανδια. ξεχαασαμε τι εγινε? η τ α λεμε εξεπιτουτουυυυ? χαχαχαχ. αγαπη μονο.
Γαμω και το μανάβη παρέα με την ΚουλαΚατούρα λίγο.
Eσύ τώρα περιμένεις με ένα ΠΑΣΟΚτζή ΚΚΕ μ-λ να κάνεις σοβαρή συζήτηση; Δεν έχεις καταλάβει ότι σας γλεντάει όλους;μαστορα μου , λαθος τα λες. δεν φαληρησαν εδω οι τραπεζες. το δημοσιο φαληρησε . το κρατος. απλα πηρα τα λεφτα των τραπεζων και μετα τις ανακεφαλαιοποιησε οπως του ειπαν οι δανειστες, διοτι δεν ηταν λεφτα του δημοσιου αυτα. τρπαεζες φαληρησαν αμερικη καποιες και ιρλανδια. ξεχαασαμε τι εγινε? η τ α λεμε εξεπιτουτουυυυ? χαχαχαχ. αγαπη μονο.
Γαμω και το μανάβη παρέα με την Κουλα
γιατι εμεις δεν τον γλενταμε δηλαδη? τι νομιζεις για?Eσύ τώρα περιμένεις με ένα ΠΑΣΟΚτζή ΚΚΕ μ-λ να κάνεις σοβαρή συζήτηση; Δεν έχεις καταλάβει ότι σας γλεντάει όλους;
H Ελλάδα λόγω των δοσίλογων πολιτικών της (σαν καποιοι άλλοι εφιαλτες) θυσιάστηκε όπως,η Ιφιγένεια,για να σωθούν οι ξένες τράπεζες της Γερμανωπης, το είπε κ η τρελομπουκλού που εκείνη την εποχή το έπαιζε κάποιος αλλά υποδυοταν τον ρόλο του, ομολόγησε εκ των υστέρων όμως, χωρίς φάπες -από μόνος του.μαστορα μου , λαθος τα λες. δεν φαληρησαν εδω οι τραπεζες.
Δεν έχει ψωμί εδώ. Είναι προβλέψιμο το σενάριο.τον Μπιγκ Μπεν δεν βλεπω με τόσα θανατικα εδω μεσα
με κατουρανε λιγο
δεν ειπα οτι δεν τις σωσανε . ειπα οτι τις σωσανε διοτι υποχρεωθηκαν καθοτι φαληρησε δημοσιο και εβαλε χερι στα λεφτα τραπεζων πρωτα. οποτε μετα επρεπε να τις σωσουν. οχι γιατι το θελανε, αλλα επειδη τους αναγκασαν οι ξενοι. αν δεν πτωχευε το δημοσιο μια χαρα θα ηταν τραπεζες εδω. αυτο ειπα.H Ελλάδα λόγω των δοσίλογων πολιτικών της (σαν καποιοι άλλοι εφιαλτες) θυσιάστηκε όπως,η Ιφιγένεια,για να σωθούν οι ξένες τράπεζες της Γερμανωπης, το είπε κ η τρελομπουκλού που εκείνη την εποχή το έπαιζε κάποιος αλλά υποδυοταν τον ρόλο του, ομολόγησε εκ των υστέρων όμως, χωρίς φάπες -από μόνος του.
Ντάισελμπλουμ: Οι τράπεζες σώθηκαν σε βάρος των φορολογούμενων και με λάθος τρόπο
<p>Ο απερχόμενος πρόεδρος του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ εξέφρασε την άποψη ότι για την αντιμετώπιση της τραπεζικής και δημοσιονομικής κρίσης στην Ελλάδα, χρησιμοποιήθηκαν πολλά από τα χρήματα των φορολογούμενων και με λάθος τρόπο.</p>www.kathimerini.gr
μην ορκιζεσαι γι αυτο ....εκτος αν ησουν παρων και μπορεις να μας πεις την πραγματικη αληθεια. δεν προσπαθω να σε μεμψω ουτε να σε ειρωνευτω. αλλα απο αυτα που λενε οι δημοσιογραφοι δεν πιστευω ουτε τα μισα .Μάγκες όταν σας καθαρίσουν τον κολλητό σας δίπλα σας εν ψυχρώ να έχετε καλύτερη εξέλιξη.
μαρεσει που τους ανεβαζουν και τους δινουν και βημα στο πανελληνιο να ακουστουν οι αρλουμπες τους...
αυτός ο γιώργος θαλάσσης δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι ως δάσκαλος διαπαιδαγώγησε έναν εγκληματία.
αν ήμουν ο μωραίτης θα ζητούσα αποζημίωση, διότι προσβάλει το σχολείο μου.