Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.846
- Πόντοι
- 216
Πήρε η Μυρτώ της Πάρου.. Δε νομίζω το κράτος να δίνει αποζημίωση σε όποιον πέφτει θύμα εγκληματιών.
Μην τη ξανασχολιάσουμε αυτή την απόφαση.
Πήρε η Μυρτώ της Πάρου.. Δε νομίζω το κράτος να δίνει αποζημίωση σε όποιον πέφτει θύμα εγκληματιών.
γιατι? ποσο εκανε μεσα?80 χρονια ειχε φαει
Πολυ νωρις βγηκε λογω χρηματων και διασυνδεσεων της οικογενειας του
Αν ετρωγες εσυ τετοια ποινη 15 χρονακια θα τα εκανες χαλαρα
Να ξυπνήσει ο λαός ....κ ειδικά η νεολαία ...εμείς τα κάναμε σκατα κ πήρα με μια χώρα από τον Ανδρέα υπόδειγμα χλιδής κ την κάναμε αφρικανική ...Σου λέω και τώρα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι 15χρονα πλατεία Εξαρχειων δεν έχουν καμία δουλειά. Αν αυτό θεωρείται φασισμός, είμαι φασίστας. Η δουλειά των 15χρονων είναι το σχολείο τους, η διασκέδαση της ηλικίας τους και μέχρι εκεί. Σε άντρο τρομοκρατών, αναρχικων, πρεζακηδων, δεν έχει καμία δουλειά ένα 15χρονο. Όπως δεν έχει καμία δουλειά με κόμματα, ιδεολογίες, επαναστάσεις και αρχιδιες ένα 15χρονο. Αν πηγαίνεις κοντά στη φωτιά είναι πολύ πιθανό πως θα καείς.
Το "πάνε γυρεύοντας" αν το έγραψα προφανώς εννοούσα ότι πηγαίνανε γυρεύοντας μπελάδες και το ξαναλέω, όταν πετροβολεις περιπολικό μέσα στα Εξαρχεια δεν είναι από τα πιο έξυπνα πράγματα που μπορείς να κανεις.
Δε θα γράφεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι, κανένας εδώ δεν έγραψε "καλά έπαθε το παιδί", "μπράβο στον αστυνομικό που σήκωσε το όπλο" και τέτοια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γράφε μαλακιες εσύ, θα μας διαβάζει κανένα χαζό 15χρονο και θα σε πάρει στα σοβαρά.
Νομιζω 8 χρονια απο τα 80 που εφαγεγιατι? ποσο εκανε μεσα?
Όλα αυτά που λες ξεκάθαρα είναι θεωρητικάου λέω και τώρα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι 15χρονα πλατεία Εξαρχειων δεν έχουν καμία δουλειά. Αν αυτό θεωρείται φασισμός, είμαι φασίστας. Η δουλειά των 15χρονων είναι το σχολείο τους, η διασκέδαση της ηλικίας τους και μέχρι εκεί. Σε άντρο τρομοκρατών, αναρχικων, πρεζακηδων, δεν έχει καμία δουλειά ένα 15χρονο. Όπως δεν έχει καμία δουλειά με κόμματα, ιδεολογίες, επαναστάσεις και αρχιδιες ένα 15χρονο. Αν πηγαίνεις κοντά στη φωτιά είναι πολύ πιθανό πως θα καείς.
Το "πάνε γυρεύοντας" αν το έγραψα προφανώς εννοούσα ότι πηγαίνανε γυρεύοντας μπελάδες και το ξαναλέω, όταν πετροβολεις περιπολικό μέσα στα Εξαρχεια δεν είναι από τα πιο έξυπνα πράγματα που μπορείς να κανεις.
Δε θα γράφεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι, κανένας εδώ δεν έγραψε "καλά έπαθε το παιδί", "μπράβο στον αστυνομικό που σήκωσε το όπλο" και τέτοια.
Κ ο Κολοκοτρώνης φυλακή μπήκε σε αυτή τη χώρα ...δε λέει τίποταΝομιζω 8 χρονια απο τα 80 που εφαγε
Ο μπαμπας ξηλωθηκε καλα
Τη διεκδίκησε η ίδια δικαστικώς, αν θυμάμαι σωστά. Γιατί, αυτοβούλως, αποζημίωση το κράτος δίνει μόνον σε θύματα τρομοκρατίας αν δεν κάνω λάθος.Πήρε η Μυρτώ της Πάρου.
Μην τη ξανασχολιάσουμε αυτή την απόφαση.
Λείπει κ ο δικηγόρος της καρδιάς μας να μας εξηγούσε πως γίνεται αυτότα 80 ειναι φυλακιση, η καθειρξη εχει κατι συναρτησεις εκει που βγαινει, αλλα και παλι, δε νομιζω οτι εχει να κανει με τα λεφτα κανενος.
οι περισσοτεροι απο δω μεσα δεν καθονται χωρις να βαλουν τα κλαματα ουτε για ΠΣΚ μεσα
Γλυφάδα οχι ρε φίλεΌλοι αυτοί οι λεγόμενοι αναρχικοί γιατί δεν έχουνε κάνει ποτέ μια συγκέντρωση στην εκαλη στη Κηφισιά στη Γλυφάδα η στη Βουλιαγμένη που κυριαρχει το "κεφάλαιο" όπως λένε . Μάλλον επειδή εκεί είναι και τα σπίτια τους
Ναι, από το ΣΤΕΤη διεκδίκησε η ίδια δικαστικώς, αν θυμάμαι σωστά. Γιατί, αυτοβούλως, αποζημίωση το κράτος δίνει μόνον σε θύματα τρομοκρατίας αν δεν κάνω λάθος.
Και οι μανάδες της μαρφιν πέρασαν τα ίδια αλλά θες να τις ξεχνάς όπως ο κουλης τα τεμπηρε μαλακες.
για εσας τους καθως πρεπει λεω...
Σε παραλληλο συμπαν ζειτε?
Ποια κουνεβα? Ποια Φυσσα? Ποια Καρυστηνου?
Που δεν εχετε δει ουτε στον υπνο σας αυτο που περασαν αυτες οι γυναικες και νομιζετε οτι ειστε γαμιαδες!
Ρε μλκ,δεν έχεις αντιληφθεί ότι αυτή η κατηγορία είναι πιο στημένη από παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας?Όποιος πιστεύει ότι θα πετάει όποτε του καυλώσει,ότι του καυλώσει ,σε περιπολικά,χωρίς να κάτσει ποτέ η στραβή,κάτι του έχουν δώσει να καταλάβει λάθος η κοινωνία ή οι γονείς του..
Κανένας 15χρονος δεν είναι τρομοκράτης,ούτε του αξίζει να πυροβοληθεί επειδή πέταξε πέτρες.
Επειδή σε όλα τα χρόνια των σπουδών μου εμένα στη Ζωοδόχου Πηγής,αυτό που δεν ξέρετε οι περισσότεροι είναι ότι ΚΑΘΕ Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ,
έτρωγε πέσιμο με πέτρες και μολότοφ είτε η διμοιρία στην Χαρ.Τρικούπη ή στην Ιπποκράτους ή ακόμη και το τμήμα στην Καλλιδρομίου.
Κάθε ΣΚ,από τους ίδιους γνωστούς άγνωστους..
Το ότι κάποια στιγμή θα υπήρχε ένας που θα την δει Ράμπο και θα πυροβολούσε,ήταν θέμα χρόνου.
Πηγαίνετε μια βόλτα σε ευρωπαϊκές χωρες κάποιοι επαναστάτες της φακής και άμα δείτε τμήματα με ένοπλο φρουρό και σκοπιά,γράψτε μου..
Αυτά μόνο στο Ελλάντα με τα μετεμφυλιακά σύνδρομα και τα αριστεροαναρχικά ΝΑΥΑΓΙΑ της ζωής..