Νέα

Αποφυλακίζεται ο (αμετανόητος) Νίκος Ρωμανός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kachaplias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 408
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
και για να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης....

τα παιδάκια που πριν λίγο καιρό στην γλυφάδα σάπισαν στο ξύλο την συμμαθήτρια τους...της έσκισαν τα ρούχα και ήθελαν να της βάλουν φωτιά στο κεφάλι...δεν ήταν ούτε αναρχοκουμούνια ούτε στα εξάρχεια....και οι γονείς τους μάλλον νόμιζαν ότι τα είχαν μεγαλώσει σωστά.

Γιατί δε βρέθηκε ένας αστυνομικός να τα πυροβολήσει στο κεφάλι???

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.168
Πόντοι
5.506
Τότε τι θες ακριβώς?????

ή ήταν παιδάκια που δεν ήξεραν τι έκαναν ή ήταν εγκληματίες όπως προσπαθείς να αποδείξεις.
'Η ήταν εκκολαπτομενα αναρχοφασιστακια που ξεκινούσαν την....καριέρα τους πετροβολωντας περιπολικά. Αν θεωρείς πως αυτό ΔΕΝ είναι έγκλημα πήγαινε το δικό σου το πατίνι στα Εξαρχεια και μόλις σε αρχίσουν στις πέτρες μη δώσεις σημασία, παιδιά είναι.

ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΤΣΟ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ .

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Αντεξε να μεινει μεσα και να βγει "αμετανοητος" οπως λεει ο τιτλος, οχι?

κοιτα, οπως ειπα παραπανω, δεν εχω μπει σε λεπτομεριες και δεν θα ηθελα να παρω θεση, παντως ποσα χρονια εκατσε μεσα με υποδειγματικη συμπεριφορα ωστε να μπορεσει να βγει τωρα και τους κατουραει στα μουτρα?

ε... αυτο φιλε μου δε νομιζω οτι εχει ν κανει με τα λεφτα κανενος...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Είσαι ''επαναστάτης'' άεργος στα πρώτα ''άντα''. Ζεις σε μία αστική περιοχή με μικροαστούς γείτονες, και βάζεις μπουρλότο εξ αμελείας ''κάνοντας τον επαναστάτη'' και αφήνεις άστεγες 20 οικογένειες επειδή ''παλεύεις για το λαό''.
Ποιος νοιάστηκε για αυτούς τους ανθρώπους που παραλίγο να πεθάνουν από την ''επαναστατικότητα'' κάποιων αέργων;

Όσον αφορά στο θέμα του Ρωμανού: το να στοιχειοθετηθεί τρομοκρατική δράση από ένα αποτύπωμα είναι πολύ δύσκολο. Έχω όμως μία απορία: εάν ο Ρωμανός είναι εμπλεκόμενος, σεσημασμένος ων, η αντιτρομοκρατική δεν είχε ιδέα; μήπως πρέπει να ανησυχούμε για το ποιοι μας ''φυλάνε'' περισσότερο παρά για το τι κάνει ο κάθε ανεπάγγελτος επαναστάτης που ''παλεύει για το λαό'';

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.168
Πόντοι
5.506
Μπράβο....άρα προσπαθείς να αποδείξεις ότι αυτοί στα 15 τους ήταν εγκληματίες....πιστεύοντας αυτά που γράφει ένας τύπος από τη φυλακή με μόνη του ελπίδα να τον θεωρήσουν ''ήρωα'' για να έχει νόημα η ζωή του....

όπως είπα ΦΑΣΙΣΤΑΣ...αυτά που βάζεις σε μπολντ τι είναι??? οι ''επαναστατικές ιδέες''....τις οποίες ως γνήσιος φασίστας θεωρείς ότι αφού είχαν ''επαναστατικές ιδέες'' τότε μάλλον θα ήταν και εγκληματίες...γιατί ως γνωστών όλα τα 15χρονα που λένε μαλακίες για την αναρχία τα κάνουν και πράξη....

για να το ξανά πούμε να το καταλάβεις....ΦΑΣΙΣΤΑΣ.....δίκασες και καταδίκασες ποιος είναι εκκολαπτόμενος εγκληματίας.
Τραβά στο δημοτικό να μάθεις ξανά τι θα πει φασίστας γιατί δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείς έννοιες που δε γνωρίζεις. Αλλά έχεις ελαφρυντικό την αριστεροσύνη σου, γενικά, για μένα ενήλικας άνθρωπος δεν έχεις κανένα ελαφρυντικό. Μάθατε ένα φασίστας και ένα χούντα για να τη λέτε στην καφετέρια όταν δε σας φτιάχνουν καλό τον καφέ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
'Η ήταν εκκολαπτομενα αναρχοφασιστακια που ξεκινούσαν την....καριέρα τους πετροβολωντας περιπολικά. Αν θεωρείς πως αυτό ΔΕΝ είναι έγκλημα πήγαινε το δικό σου το πατίνι στα Εξαρχεια και μόλις σε αρχίσουν στις πέτρες μη δώσεις σημασία, παιδιά είναι.

ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΤΣΟ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ .
Άμα θες να βρεις πραγματικά εκκολαπτόμενα φασιστάκια εως και πραγματικούς εγκληματίες πήγαινε στο γήπεδο κάθε κυριακή.

'Εγκλημα είναι και ο νόμος το αντιμετωπίζει όπως αντιμετωπίζει τους ανήλικους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ο Ρωμανός επιβάλλεται σε μια ορθή σωστή δημοκρατική χώρα να είμαι έξω ώστε να φοβούνται κάτι πολιτικοί να ψηφίζουν αντιλαικους νόμους ...έτσι αριστερές μου @barock ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.168
Πόντοι
5.506
Είσαι ''επαναστάτης'' άεργος στα πρώτα ''άντα''. Ζεις σε μία αστική περιοχή με μικροαστούς γείτονες, και βάζεις μπουρλότο εξ αμελείας ''κάνοντας τον επαναστάτη'' και αφήνεις άστεγες 20 οικογένειες επειδή ''παλεύεις για το λαό''.
Ποιος νοιάστηκε για αυτούς τους ανθρώπους που παραλίγο να πεθάνουν από την ''επαναστατικότητα'' κάποιων αέργων;

Όσον αφορά στο θέμα του Ρωμανού: το να στοιχειοθετηθεί τρομοκρατική δράση από ένα αποτύπωμα είναι πολύ δύσκολο. Έχω όμως μία απορία: εάν ο Ρωμανός είναι εμπλεκόμενος, σεσημασμένος ων, η αντιτρομοκρατική δεν είχε ιδέα; μήπως πρέπει να ανησυχούμε για το ποιοι μας ''φυλάνε'' περισσότερο παρά για το τι κάνει ο κάθε ανεπάγγελτος επαναστάτης που ''παλεύει για το λαό'';
Και στην τελική ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ; Ποιος τους διόρισε επαναστάτες μηγαμησω;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Άμα θες να βρεις πραγματικά εκκολαπτόμενα φασιστάκια εως και πραγματικούς εγκληματίες πήγαινε στο γήπεδο κάθε κυριακή.

'Εγκλημα είναι και ο νόμος το αντιμετωπίζει όπως αντιμετωπίζει τους ανήλικους.
Γεμίσαμε wanna be δεξιούς με αριστερές τσέπες σε αυτή τη χώρα :confused::cry:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.168
Πόντοι
5.506
Ο Ρωμανός επιβάλλεται σε μια ορθή σωστή δημοκρατική χώρα να είμαι έξω ώστε να φοβούνται κάτι πολιτικοί να ψηφίζουν αντιλαικους νόμους ...έτσι αριστερές μου @barock ?
Μια 17 Νοέμβρη θα μας σώσει.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
@resp δικαιούνται αποζημίωση από το ελληνικό κράτος γιατί η ασφάλεια είναι δικαίωμα όλων..

Εδώ η κοπελίτσα που ήταν σκοπιά στην Αγία Παρασκευή και την πυροβόλησαν, πήρε αποζημίωση..
Ούτε για αστείο δεν υπάρχει αυτό. Υπηρξαν θύμα εγκληματικής ενέργειας. Δε νομίζω το κράτος να δίνει αποζημίωση σε όποιον πέφτει θύμα εγκληματιών.
Η κοπέλα που λες υποθέτω ήταν αστυνομικός. Δεν ξέρω την περίπτωση αλλά δε βλέπω πως συνδέονται τα τρία περιστατικά και τι είδους αποζημίωση πήρε.
Αστυνομικός εν υπηρεσία πήρε αποζημίωση γιατί δεν παρείχε το κράτος ασφάλεια; Μα αυτή ήταν πάροχος κρατικής ασφαλείας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Τραβά στο δημοτικό να μάθεις ξανά τι θα πει φασίστας γιατί δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείς έννοιες που δε γνωρίζεις. Αλλά έχεις ελαφρυντικό την αριστεροσύνη σου, γενικά, για μένα ενήλικας άνθρωπος δεν έχεις κανένα ελαφρυντικό. Μάθατε ένα φασίστας και ένα χούντα για να τη λέτε στην καφετέρια όταν δε σας φτιάχνουν καλό τον καφέ.
Άκου που σου λέω.....φασίστας αλλά του καναπέ...γιατί εγώ ξέρω την άποψη σου και την έχεις πει παλιότερα σε εμένα που έχουμε ξανά διαφωνήσει για το θέμα....απλά τώρα την ωραιοποιείς....την λες απέξω απέξω....τότε έλεγες για όσους πάνε γυρεύοντας και τέτοια...να ψάξω να στα βρω?????

Γιαυτό εγώ σου λέω έτσι....

Εγώ επειδή είμαι ενήλικας και χωρίς κόμπλεξ λέω το προφανές....κανένας δεν καταδικάζει με το όπλο του...κανένας δεν βαφτίζει τρομοκράτη ένα 15χρονο παιδάκι έτσι απλά επειδή πέταξε ένα μπουκάλι....και κανένας δεν δικαιούται να πει ότι καλά έπαθε επειδή πήγε στα εξάρχεια να κάνει μαλακίες.

Μιλάμε για μια κανονική δολοφονία όχι για πολιτικό θέμα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
338
Πόντοι
21
@Saul στην Γλυφάδα δεν επιτέθηκαν σε αστυνομικό, αλλά σε συμμαθήτριά τους..
Αν έβγαζε πεταλούδα, τοτε το συζητούσαμε..

@Upogeios σίγουρα δεν έπαιξαν ρόλο τα λεφτά της οικογένειας κατά την παραμονή του πίσω από τα κάγκελα;
Ή ακόμα και σήμερα που το παίζει αμετανόητος;

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
σίγουρα δεν έπαιξαν ρόλο τα λεφτά της οικογένειας κατά την παραμονή του πίσω από τα κάγκελα;
Ή ακόμα και σήμερα που το παίζει αμετανόητος;
Δεν ξερω τι να σου πω! Ξερεις κατι εσυ? Γιατι ειναι αλλο οι εικασιες και αλλο το να ξερουμε κατι.
Λες να επαιξαν καποιο ρολο ωστε να κατσει τοσο πολυ μεσα?

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.040
Πόντοι
446
Αφού είχε τόσο υψηλό βιοτικό επίπεδο η ΕΣΣΔ γιατί όταν έπεσε το καθεστώς έτρεχαν όλοι να φύγουν και δεν παρέμειναν στη Ρωσία; Ή μήπως ξέρεις γιατί δεν ξαναψήφισαν κομμουνιστικό κόμμα; Ακόμη καλύτερα γιατί δεν πας εσύ ο ίδιος να ζήσεις σε καμιά Βόρεια Κορέα ή καμία Κούβα που θαυμάζεις τόσο;
Gcxsu_XXMAAA0vM

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.040
Πόντοι
446
Δεν ξερω τι να σου πω! Ξερεις κατι εσυ? Γιατι ειναι αλλο οι εικασιες και αλλο το να ξερουμε κατι.
Λες να επαιξαν καποιο ρολο ωστε να κατσει τοσο πολυ μεσα?
80 χρονια ειχε φαει
Πολυ νωρις βγηκε λογω χρηματων και διασυνδεσεων της οικογενειας του
Αν ετρωγες εσυ τετοια ποινη 15 χρονακια θα τα εκανες χαλαρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.168
Πόντοι
5.506
Άκου που σου λέω.....φασίστας αλλά του καναπέ...γιατί εγώ ξέρω την άποψη σου και την έχεις πει παλιότερα σε εμένα που έχουμε ξανά διαφωνήσει για το θέμα....απλά τώρα την ωραιοποιείς....την λες απέξω απέξω....τότε έλεγες για όσους πάνε γυρεύοντας και τέτοια...να ψάξω να στα βρω?????

Γιαυτό εγώ σου λέω έτσι....

Εγώ επειδή είμαι ενήλικας και χωρίς κόμπλεξ λέω το προφανές....κανένας δεν καταδικάζει με το όπλο του...κανένας δεν βαφτίζει τρομοκράτη ένα 15χρονο παιδάκι έτσι απλά επειδή πέταξε ένα μπουκάλι....και κανένας δεν δικαιούται να πει ότι καλά έπαθε επειδή πήγε στα εξάρχεια να κάνει μαλακίες.

Μιλάμε για μια κανονική δολοφονία όχι για πολιτικό θέμα.
Σου λέω και τώρα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι 15χρονα πλατεία Εξαρχειων δεν έχουν καμία δουλειά. Αν αυτό θεωρείται φασισμός, είμαι φασίστας. Η δουλειά των 15χρονων είναι το σχολείο τους, η διασκέδαση της ηλικίας τους και μέχρι εκεί. Σε άντρο τρομοκρατών, αναρχικων, πρεζακηδων, δεν έχει καμία δουλειά ένα 15χρονο. Όπως δεν έχει καμία δουλειά με κόμματα, ιδεολογίες, επαναστάσεις και αρχιδιες ένα 15χρονο. Αν πηγαίνεις κοντά στη φωτιά είναι πολύ πιθανό πως θα καείς.
Το "πάνε γυρεύοντας" αν το έγραψα προφανώς εννοούσα ότι πηγαίνανε γυρεύοντας μπελάδες και το ξαναλέω, όταν πετροβολεις περιπολικό μέσα στα Εξαρχεια δεν είναι από τα πιο έξυπνα πράγματα που μπορείς να κανεις.

Δε θα γράφεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι, κανένας εδώ δεν έγραψε "καλά έπαθε το παιδί", "μπράβο στον αστυνομικό που σήκωσε το όπλο" και τέτοια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εννοειται ..αφού ψηφίζει ο βλάκας ο λαός κόμματα της διαφθοράς καιρόν είναι ο ένοπλος αγώνας κατά του κεφαλαίου .....
Γράφε μαλακιες εσύ, θα μας διαβάζει κανένα χαζό 15χρονο και θα σε πάρει στα σοβαρά.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
338
Πόντοι
21
@resp η κοπελίτσα ήταν δόκιμος, έκανε την πρακτική της στο τμήμα, δεν θυμάμαι αν ήταν σκοπός ή απλά καθόταν στο προαύλιο για τσιγάρο πχ..

@Saul τι δουλειά θα είχε ένας αστυνομικός να πυροβολήσει σε έναν καυγά μεταξύ μαθητών;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom