enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.862
- Πόντοι
- 3.656
Ρε τύπε μάς έβγαλες το μεσημέρι το μπριζολικό, κανόνισε να μάς βγάλεις τώρα και τον καφέ. :S
και που να μπεις στο θρεντ του ιπποτη τυπε :S
Ρε τύπε μάς έβγαλες το μεσημέρι το μπριζολικό, κανόνισε να μάς βγάλεις τώρα και τον καφέ. :S
τυπε σε λιγο θα μας πεις οτι κι ο λεγκολας ειναι πουστης :S
:S :S :S
(Δεν έχει και κάνα εμότικον με ξέρασμα γαμώτο!)
μαν,ειμαστε υπερ της διαφορετικότητας...άλλωστε στο 2015 βρισκομαστε...δεν μας αφορά τι βάζει ο άλλος στο γκώλο του![]()
τυπε δικιο εχεις,αλλα σαν την βαρβατιλα του λιλα και του λεγκολα δεν εχει![]()
Να την πω την κακία μου ?? Μήπως είναι αριστερός ο Κατσούλας και αμέσως μόλις άλλαξε η κυβέρνηση τον έβγαλαν ?![]()
Να την πω την κακία μου ?? Μήπως είναι αριστερός ο Κατσούλας και αμέσως μόλις άλλαξε η κυβέρνηση τον έβγαλαν ?
αριστερος και σατανιστης δε στεκει τυπε μου κανας χρυσαυγιτης ομως στεκει
Εγω παντως δυο τρεις χρυσαυγιτες (και χρυσαυγιτισσες) που ξερω, αθεοι ειναι.![]()
![]()
![]()
.Οι χρυσαυγίτες είναι φανατικοί χριστιανοί ορθόδοξοι,ποτέ δεν θα δεχόντουσαν σχέση με κάτι τέτοιο.Εννοείται πως στέκει όμως αριστερός και σατανιστής
![]()
![]()
![]()
αριστερος και σατανιστης δε στεκει τυπε μου κανας χρυσαυγιτης ομως στεκει
Πότε βγηκε βρε ανθρωπε???? 25 χρονια μετα?????????Yπάρχει πάντως και το προηγούμενο του Κοεμτζή που ήταν αριστερός και μόλις έπεσε η χούντα έπεσαν πάνω στη δικαιοσύνη η αριστερά και το ΠΑΣΟΚ για να τον βγάλουν και τελικά βγήκε![]()
Πότε βγηκε βρε ανθρωπε???? 25 χρονια μετα?????????
Πότε βγηκε βρε ανθρωπε???? 25 χρονια μετα?????????
.Οι χρυσαυγίτες είναι φανατικοί χριστιανοί ορθόδοξοι,ποτέ δεν θα δεχόντουσαν σχέση με κάτι τέτοιο.Εννοείται πως στέκει όμως αριστερός και σατανιστής
Το έψαξα...αποφυλακίστηκε το 1996.
και ποτε μπηκε ? επι χουντας αρα τοσο 25χρονια