Νέα

Απόφαση υπέρ των εργαζομένων των Metropolis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkaaat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Την αποφαση δεν την εχω βρει αλλα θα σου πω ενα πραγμα , θα παρουν τα αρχιδια μου οι εργαζομενοι , εδω ειμαστε και θα το δεις .

:thumbsup:

Οπως τοσοι και τοσοι.

Δεν τους ακουμπαει κανεις.

Ενα ντου στο σπιτι του κουρη θελει για να μην ξεχασει ποτε  αυτα που εχει κανει.

OP
OP
G

gkaaat

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδια δεν ειμαι δικηγορος ειμαι αδικημενος εργαζομενος και την αδικια δεν την θελει ουτε ο θεος!!!!!
τοσο μαλιστα οταν αφορα αποδοχες εργαζομενων
ειναι δουλεμενα λεφτα
γιατι να τα χαιρεται ο καθενας
Σας προσκαλω ολους να το συζητησουμε
Αφου δεν μπορουμε ακομα να παρουμε τους δρομους
ΑΣ ΦΟΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!!!

Επισκέπτης
Την αποφαση δεν την εχω βρει αλλα θα σου πω ενα πραγμα , θα παρουν τα αρχιδια μου οι εργαζομενοι , εδω ειμαστε και θα το δεις .

ναι και τωρα θα παρουν λεφτα οι απολυμενοι :grin:
κριμα,αλλα το ιδιο πιστευω και εγω  :S

OP
OP
G

gkaaat

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι ομως την κριβουν επιμελως την αποφαση και δεν την κοινοποιουν

OP
OP
G

gkaaat

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ας δει το φως
την περιμενουμε!!!

OP
OP
G

gkaaat

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι γινεται δεν ενδιαφερουν κανενα τα εργασιακα ??????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το οτι θα κρινοταν ως εργατικο ατυχημα, ηταν δεδομενο για οσους εχουν νομικη γνωση. Ακομη και τροχαιο να παθεις φευγοντας απο τη δουλεια σου, εργατικο ατυχημα θεωρειται.
Το μονο που επαιζε, ηταν το υψος της αποζημιωσης.
Μαλλον αναμενομενο και αυτο.

μάλλον βλακώδης η απόφασις διότι οι λόγοι που προβάλονται για να τεκμηριώσουν την ευθύνη της εταιρείας είναι επιεικώς ηλίθιοι... για παράδειγμα είχε ζητήσει να μην εργάζεται βράδυ διότι προέβαλε λόγους κινδύνων (λες και η αντικαταστάτρια της δεν θα διέτρεχε τους ίδιους ακριβώς κινδύνους), ζήτησε να πάει σε πόστο κοντά το σπίτι της και ο εργοδότης το αρνήθηκε (λες και είχε κάποιο συμβόλαιο δίπλα στο σπίτι της)....

τελικά η εν λόγω καταφερε να τα μασήσει κανονικά και από το κράτος (διαμέρισμα της έδωσε το παιντί) και από τον εργοδότη (πήρε την μπροστάντζα ογδόντα χιλιάρικα και αν το εφετείο ανατραπεί η απόφαση και έχει φάει το χρήμα θα μείνει ο τύπος με το πουλί στο χέρι)...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μάλλον βλακώδης η απόφασις διότι οι λόγοι που προβάλονται για να τεκμηριώσουν την ευθύνη της εταιρείας είναι επιεικώς ηλίθιοι... για παράδειγμα είχε ζητήσει να μην εργάζεται βράδυ διότι προέβαλε λόγους κινδύνων (λες και η αντικαταστάτρια της δεν θα διέτρεχε τους ίδιους ακριβώς κινδύνους), ζήτησε να πάει σε πόστο κοντά το σπίτι της και ο εργοδότης το αρνήθηκε (λες και είχε κάποιο συμβόλαιο δίπλα στο σπίτι της)....

τελικά η εν λόγω καταφερε να τα μασήσει κανονικά και από το κράτος (διαμέρισμα της έδωσε το παιντί) και από τον εργοδότη (πήρε την μπροστάντζα ογδόντα χιλιάρικα και αν το εφετείο ανατραπεί η απόφαση και έχει φάει το χρήμα θα μείνει ο τύπος με το πουλί στο χέρι)...

δεν θα ανατραπει. Θα χωσει και τα υπόλοιπα αν όχι πιο πολλα. :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν θα ανατραπει. Θα χωσει και τα υπόλοιπα αν όχι πιο πολλα. :grin:

αμα κάνει καν δυό δηλώσεις σαν και αυτήν η δικηγορίνα της θα πάρει αρχίδια

"Είναι μια αγωγή που εντάσσεται στη διαδικασία περί εργατικού ατυχήματος, χωρίς φυσικά να είναι εργατικό ατύχημα, απλά σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται", δήλωσε η συνήγορος της Κούνεβα, Δάφνη Βαγιανού. Πηγή:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αμα κάνει καν δυό δηλώσεις σαν και αυτήν η δικηγορίνα της θα πάρει αρχίδια

"Είναι μια αγωγή που εντάσσεται στη διαδικασία περί εργατικού ατυχήματος, χωρίς φυσικά να είναι εργατικό ατύχημα, απλά σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται", δήλωσε η συνήγορος της Κούνεβα, Δάφνη Βαγιανού. Πηγή:

Ναι  κάτι θα ξέρεις εσυ παραπανω  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom