----------
TO θεμα δεν το κατεχω γιατι εχω μονοκατοικια, αλλα εχω ενα φιλο που μενει κυψελη,
ο δικηγορος στον 5 εχει 3 θεσεις παρκινγκ, ο φιλος 1 και οι υπολοιποι καμια.
αν καποια δεν πληρωσε για παρκινγκ γιατι να εχει ΙΣΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
ΠΧ ενας εσκασε 200 χηνες, αλλος 230...
ερωτηματα...
-με την ιδια λογικη νοικιαζεις και αποθηκη στο υπογειο?
πως αυτη ειναι κοινοχρηστη φιλε?
-αν δεν εχω αμαξι τον χωρο αμα γουσταρω τον αφηνω αδειο, γιατι να βαλει καποιος το αμαξι του χωρις την αδεια μου σε χωρο που εγω εχω πληρωσει κ ο αλλος οχι...
---------
αλλΑ θεματα αλλοι φιλοι θελαν να βαλουν ηλιακο , τι πολεμο εφαγαν για εναν ηλιακο στην ταρατσα...
ειδικα σε μεγαλες πολυκατοικιες σπανια συμφωνουν ολοι αμεσα.
-------------
ισως το κανουν για μαυρα λεφτα γιατι σιγα ο αλλος μην κανει χαρτια για 40-60 ευρω το μηνα....
με την ιδια λογικη καποιος επισκεπτης που παρκαρει για 2 ωρες θα εχει προβλημα...
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ.
η αποθηκη στο υπογειο δεν ειναι κοινοχρηστη ειναι αυτοτελες ιδιοκτησια μερος της αυτοτελους ιδιοκτησιας του διαμερισματος.
η πυλωτη ΔΕΝ ειναι υπογειο ή αποθηκη ειναι ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,
αν θες δικο σου παρκινγκ αγορασε ή νοικιασε δικη σου θεση παρκινγκ.
παρανομη λοιπον εκρινε το δικαστηριο οι κοινοχρηστες θεσεις παρκινγκ τησ πυλωτης να θεωρουνται μερος της ιδιοκτησιας και να αγοραζονται να πουλιουνται να νοικιαζονται για να βγαλει ο πωλητησ παραπανω λεφτα.
αν ηθελε παραπανω λεφτα το νομιμο ειναι να εχτιζε πχ υπογειο παρκινγκ και να το πουλουσε, η πυλωτη με νομο ηταν υποχρεωτικη ως ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ.
ποσες φορες θα το πουμε?
οσοι πληρωσαν παραπανω λεφτα για θεση παρκινγκ στην πυλωτη ειναι απλα θυματα απατης και πρεπει να διεκδικησουν τα λεφτα τους απο αυτον που τους την πουλησε ενω δεν ειναι μερος του διαμερισματος αλλα ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ και επομενως παρανομα το πουλησε.
αμα εγω σου πουλησω χωραφι και σου πω σκαψε 20 μετρα στο βαθος αν θες εχει θησαυρο ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ας το πληρωσες, υπαρχει νομος που λεει οτι βρεις κατω απο 30 πχ εκατοστα ανηκεοι στο κρατος, και απο θησαυρο παιρνεις ενα ποσοστο ως ευρετρα και τα υπολοιπα ειναι του κρατους. το οτι πληρωνεις κατι δεν σημαινει οτι εισαι νομικα ενταξει.