You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν εχω λογο φιλε να πω ψεματα απλα δεν ηθελα να δωσω συνεχεια,του εστειλα ενα πμ κ δεν ξαναεστειλε.ειμαι σιγουρος πως εδω μεσα μπαινουν νταβαδες κ μπατσοι αυτο βεβαια δεν πρεπει να μας φοβιζει.εγω τουλαχιστον δεν πολυκολλαω με τις μαλακιες αυτες απλα εκνευριζομαι,ουτε πολεμο κανω σε κανεναν ουτε προσωπικο οφελος εχω απο κανεναν.τωρα αν ο καθε μαλακας κομπλεξικος θελει να στελνει οτι στελνει ας το κανει.αλλα δεν τον συμφερει να μας εκνευριζει γιατι εμεις ειμαστε που κραταμε σταθερο πελατολογειο στα κωλομαγαζα τους κ εμεις ειμαστε που τους δινουμε ψωμι.γι αυτο λεω να κανουμε την αποχη μπας κ το καταλαβουν κ βαλουν μυαλο κ μας δουν σαν πελατες κ οχι σαν ζωα με τσεπεςεπιβεβαιωνω τα λεγομενα του ντεκερ...φυσικα δεν θα το βγαλω δημοσια...
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.022
- Πόντοι
- 6.815
δεν εχω λογο φιλε να πω ψεματα απλα δεν ηθελα να δωσω συνεχεια,του εστειλα ενα πμ κ δεν ξαναεστειλε.ειμαι σιγουρος πως εδω μεσα μπαινουν νταβαδες κ μπατσοι αυτο βεβαια δεν πρεπει να μας φοβιζει.εγω τουλαχιστον δεν πολυκολλαω με τις μαλακιες αυτες απλα εκνευριζομαι,ουτε πολεμο κανω σε κανεναν ουτε προσωπικο οφελος εχω απο κανεναν.τωρα αν ο καθε μαλακας κομπλεξικος θελει να στελνει οτι στελνει ας το κανει.αλλα δεν τον συμφερει να μας εκνευριζει γιατι εμεις ειμαστε που κραταμε σταθερο πελατολογειο στα κωλομαγαζα τους κ εμεις ειμαστε που τους δινουμε ψωμι.γι αυτο λεω να κανουμε την αποχη μπας κ το καταλαβουν κ βαλουν μυαλο κ μας δουν σαν πελατες κ οχι σαν ζωα με τσεπες
[/quote
συμφωνω και επαυξανω , προσοχη τη λετε γιατι βλεπουν και ατομα που καλο ειναι να μην τα ξερουν ολα και σε αρκετες περιπτωσεις μονη μας καιμε καποια καλα χαρτια που σκανε στη πιατσα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
βιαστηκαν να προλαβουν να γαμησουν...τι εγινε ρε παιδες?γιατι δεν ειναι κανενας μεσα?με γραψατε στ αρχιδια σας κ ειστε ολοι στα μπουρδελα?
βιαστηκαν να προλαβουν να γαμησουν...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Γινεται να δω και εγω το PM ? ετσι για να γελασω και λιγακι
εισαι εσυ μια κουφαλα....στο τελος ολοι θα το ζητανε αλλα το δειχνω μονο σε σενα κ στον gl που το ζητησε πρωτοςΓινεται να δω και εγω το PM ? ετσι για να γελασω και λιγακι
Mastoratzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Παιδιά δείτε τι βγάζει ένας μέσος Έλληνας διαιρέστε το με τις 21-22 εργάσιμες ημέρες του μήνα που δουλεύει κανείς (πενθήμερο εννοώ) και θα απογοητευτείτε....
αρκεί να πω ότι εγώ που δουλεύω σχεδόν 14 χρόνια και έχω ψιλο-ικανοποιητικό μισθό βγάζοντας έξω τις κρατήσεις κ.λ.π. μου βγαίνει γύρω στα 50 ευρω το ''μεροκάματο''
τα συμπεράσματα δικά σας για το ποιές πρέπει να ειναι γενικότερα οι τιμές στους οίκους και ειδικά των studios που χρεώνουν μέχρι 150 ευρώ και είναι κ ξεπέτες κάποιες φορές ή πολύ περισσότερο τα ct που χρεώνουν ότι ναναι..
αρκεί να πω ότι εγώ που δουλεύω σχεδόν 14 χρόνια και έχω ψιλο-ικανοποιητικό μισθό βγάζοντας έξω τις κρατήσεις κ.λ.π. μου βγαίνει γύρω στα 50 ευρω το ''μεροκάματο''
τα συμπεράσματα δικά σας για το ποιές πρέπει να ειναι γενικότερα οι τιμές στους οίκους και ειδικά των studios που χρεώνουν μέχρι 150 ευρώ και είναι κ ξεπέτες κάποιες φορές ή πολύ περισσότερο τα ct που χρεώνουν ότι ναναι..
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγω μαγκες τελευταία εχω πολλά έξοδα με το σπίτι εχω και νοσοκομεία (ευτυχώς δεν χρωστάω πουθενά πλέον!) και μου είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να πετάξω πενηντάρικο για ενα πήδημα.
Δεν γίνεται δηλαδη ειναι μεγάλη βλακεία, όσοι δεν εχουν υποχρεώσεις τώρα ας σκεφτούν να σώσουν λίγα λεφτά για αργότερα. Πάντα θα χρειαστούν έξτρα λεφτά στο μέλλον. Μη τα πετάτε για παραμύθιασμα! Αγοράστε ενα μπαφο καλύτερα!
Δεν γίνεται δηλαδη ειναι μεγάλη βλακεία, όσοι δεν εχουν υποχρεώσεις τώρα ας σκεφτούν να σώσουν λίγα λεφτά για αργότερα. Πάντα θα χρειαστούν έξτρα λεφτά στο μέλλον. Μη τα πετάτε για παραμύθιασμα! Αγοράστε ενα μπαφο καλύτερα!
ελα ρε φιλε εγινε σκηνικο στο μπουρδελο και μπηκε να σου την πει απο δω?νταβαδες εδω μεσα υπαρχουν κ εχω κ πμ απο αυτους,η μαλλον απο εναν.αν θυμαστε την φαση που ειχε γινει νικ ουρανου με μενα πριν κανα 2μηνο,δεχτηκα ενα πμ απο εναν απο αυτους το οποιο με εβριζε.....το εχω κρατησει κιολας κ δεν κανω πλακα....οποτε ειμαι σιγουρος πως διαβαζουν το θρεντ.κ πιστευω πως κ αλλοι εχουν παρει πμ απο τετοιους τυπους
να τους ανοιξουμε δικο τους θρεντ ετσι ωστε οταν καποιος πελατης κανει φασαριες θα μπαινουν οι νταβαδες στο bourdela.tv και θα λυνουν τις διαφορες τους!
κουφαλα ντεκερ τωρα το λες για το μυνημα?παλι εγω δεν θα δω τιποτα?γαμω την γκαντεμια μου!
δεν ζηταμε γαμιση του 10ρικου.εγραψα πιο πανω οτι ζηταμε να πεσουν οι τιμες.ρε μάγκες ξεχάσαμε το αρχικό μανιφέστο. μοντέλα θέλαμε υποτίθεται όχι κομοδίνα με 10ρικο
και θεωρησα λογικες μπουρδελο 20 στουντιο 30
σιγουρα!συμφωνώ. και τα στούντιο να έχουν καλύτερες γκόμενες
για σενα μπορει να κανω μια εξαιρεση κ να στο στειλω.....τι λεει?χθες που ησουν?στα μπουρδελα παλι?αποχη δεν ειπαμε?ελα ρε φιλε εγινε σκηνικο στο μπουρδελο και μπηκε να σου την πει απο δω?
να τους ανοιξουμε δικο τους θρεντ ετσι ωστε οταν καποιος πελατης κανει φασαριες θα μπαινουν οι νταβαδες στο bourdela.tv και θα λυνουν τις διαφορες τους!
κουφαλα ντεκερ τωρα το λες για το μυνημα?παλι εγω δεν θα δω τιποτα?γαμω την γκαντεμια μου!
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
σωστοσ.πινεισ μια μπαφλα και ξεχνασ να πασ στα στουντιοΕγω μαγκες τελευταία εχω πολλά έξοδα με το σπίτι εχω και νοσοκομεία (ευτυχώς δεν χρωστάω πουθενά πλέον!) και μου είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να πετάξω πενηντάρικο για ενα πήδημα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εισαι τυπος....οικονομια ρε καλα λεει ο ανθρωπος...τα τρωτε ολα στις πουτανες και θελετε να σας δωσει μετα αυξηση ο γιωργος....Εγω μαγκες τελευταία εχω πολλά έξοδα με το σπίτι εχω και νοσοκομεία (ευτυχώς δεν χρωστάω πουθενά πλέον!) και μου είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να πετάξω πενηντάρικο για ενα πήδημα.