Επισκέπτης
Απαγορευεται στο πεζοδρομιο.Ωραίο αλλά πού να πας με αυτό;
Στο πεζοδρόμιο ή στο δρόμο;
Να σκοτώσεις κανένα πεζό ή να σε φάνε λάχανο τ' αυτοκίνητα;
Απαγορευεται στο πεζοδρομιο.Ωραίο αλλά πού να πας με αυτό;
Στο πεζοδρόμιο ή στο δρόμο;
Να σκοτώσεις κανένα πεζό ή να σε φάνε λάχανο τ' αυτοκίνητα;
Πού το γράφει;Απαγορευεται στο πεζοδρομιο.
Τώρα σοβαρά κυκλοφορείς δημόσια με κάτι τέτοιο;αυτα ολα που νοικιαζουν ειναι για σκουπιδια εγω πηρα ενα 2500watt ακριβο λιγο 1100 euro ;) αλλα πολυ ασφαλη και σηκωνουν και βαρος ;) εγω που μενω στο κεντρο ειναι οτι πρεπει για της μετακινησεις το εχω τρια χρονια και ηδη εχει κανει αποσβεση τα λεφτα που εδωσα ;) ο συγκεκριμενος εχει και πιο μικρα και πιο οικονομικα απο 550 euro με 600 euro... αν φτιαχτουν και οι υποδομες θα ειναι οτι πρεπει για την αθηνα
αυτα ολα που νοικιαζουν ειναι για σκουπιδια εγω πηρα ενα 2500watt ακριβο λιγο 1100 euro ;) αλλα πολυ ασφαλη και σηκωνουν και βαρος ;) εγω που μενω στο κεντρο ειναι οτι πρεπει για της μετακινησεις το εχω τρια χρονια και ηδη εχει κανει αποσβεση τα λεφτα που εδωσα ;) ο συγκεκριμενος εχει και πιο μικρα και πιο οικονομικα απο 550 euro με 600 euro... αν φτιαχτουν και οι υποδομες θα ειναι οτι πρεπει για την αθηνα
ε ναι εννοείται για την ηλικια μου οτι πρεπειΤώρα σοβαρά κυκλοφορείς δημόσια με κάτι τέτοιο;
Αυτό φαίνεται για γριές
για αυτο και εχουν γαμηθει να τα διωξουνΤελικά τα πατίνια έκαναν ζημιά στους κλέφτες ταρίφες του κέντρου?
Δεν ακούστηκε κάτι.
Τώρα σοβαρά κυκλοφορείς δημόσια με κάτι τέτοιο;
Αυτό φαίνεται για γριές
αυτα ολα που νοικιαζουν ειναι για σκουπιδια εγω πηρα ενα 2500watt ακριβο λιγο 1100 euro ;) αλλα πολυ ασφαλη και σηκωνουν και βαρος ;) εγω που μενω στο κεντρο ειναι οτι πρεπει για της μετακινησεις το εχω τρια χρονια και ηδη εχει κανει αποσβεση τα λεφτα που εδωσα ;) ο συγκεκριμενος εχει και πιο μικρα και πιο οικονομικα απο 550 euro με 600 euro... αν φτιαχτουν και οι υποδομες θα ειναι οτι πρεπει για την αθηνα
Οτι του καβλωσει του καθενος.δεν εχω καταλαβει τυποι, στο δρομο πας μ αυτά η στο πεζοδρομιο? υποχρεουσαι να φορας κρανος η όχι?