athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.254
- Πόντοι
- 12.756
Δεν θα μακροημερευσουν τα γνωστά....δυο ειναι οι τρανταχτοι τυπε ?
Δεν θα μακροημερευσουν τα γνωστά....δυο ειναι οι τρανταχτοι τυπε ?
Είσαι πολύ κοντάαν γινω τσιμμυς πυροβοληστε με.
νομιζεις,εδω δεν πυροβοληθηκες οταν χρωσταγες μεχρι και στον μαναβη σου.Είσαι πολύ κοντά
Μανάβης, ντελικατέσεν, φούρνος, χασάπης, σούπερ μάρκετ ντουκου τους έχωνομιζεις,εδω δεν πυροβοληθηκες οταν χρωσταγες μεχρι και στον μαναβη σου.
παει χαλασες.Μανάβης, ντελικατέσεν, φούρνος, χασάπης, σούπερ μάρκετ ντουκου τους έχω
Ζέστο μετρητο
Μαλάκας είσαι; Αυτοί μπορούν να με σκοτώσουν για πλάκαπαει χαλασες.
ψωνιζεις απο μιτατο κρεας η πας βουλιαγμενης στον αγγελη?Μαλάκας είσαι; Αυτοί μπορούν να με σκοτώσουν για πλάκα
συγγνώμη αλλά το συντακτικό σου δεν το έπιασα!Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, δεν του αρέσουν άντρες...
Η φοβερή ατάκα των λαγωνικών του σάιτ έχει καταντήσει κοινοτοπίαε τοτε τι κανει μαζι σου τυπε;
Αν επιτρέπεις στην ερωτική σου σύντροφο να τα φορά, δεν σε τιμά ιδιαίτερα. Το υλικό για την ευαίσθητη περιοχή πρέπει να είναι καλό.τυπε αμα δινεις 35 ευρω για τα σωβρακα σου σε πιανουνε κοροϊδο
πηγαινε στη λαϊκη να βρεις σωβρακα με 60 λεπτα το ενα,η με το κιλο
Πεινούσα πολύ και το έφαγασυγγνώμη αλλά το συντακτικό σου δεν το έπιασα!
Καλημέρα παίδες.
Θέλω να κάνω μία έρευνα.
Θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα σχετικά με τα εσώρουχα που φοράτε:
[li]Τι εσώρουχα προτιμάτε / και ηλικία σας;[/li]
[li]Έχετε φορέσει ποτέ το κλασικό λευκό σώβρακο;[/li]
[li]Κάθε πότε αλλάζετε το εσώρουχό σας; (αν ντρέπεται κάποιος να μου το γράψει σε μήνυμα)[/li]
[li]Σας αρέσει να φοράτε το ίδιο σώβρακο για μέρες, βρώμικο και να μυρίζει;[/li]
[img[/URL] height=500]]
τυπε δεν κανουν τοσα ,3 με 3,5 ευρω κανουν.εκτος αν παρεις λιβερτζι απο τα λιντλ που πανε σετακι
Επειδή δεν έχω χρήμα => είμαι παντέρημος => οπότε στο κοτέτσι μου τώρα καλοκαιριάτικα φοράω ένα σορτς σαν Κρητική βράκα και αερίζονται τα εργαλεία. Στον ύπνο από χρόνια δε φοράω τίποτις για αερισμό των περιστασιακών εργαλείων (δεν κάθονται συνέχεια τα στοιχήματα αλλιώς συνεχώς ΧΧΧ θα ήμουν).
Τώρα όποτε φοράω ρούχα βάζω μπόξερ ΧΧL για άνεση.
τρυπιο απο κατω για να αεριζονται τα καλαμπαλικια, κιτρινο μπροστα και καφε πισω ΠΑΝΤΑ... για να μη μπερδευεσαι.Καλημέρα παίδες.
Θέλω να κάνω μία έρευνα.
Θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα σχετικά με τα εσώρουχα που φοράτε:
[li]Τι εσώρουχα προτιμάτε / και ηλικία σας;[/li]
[li]Έχετε φορέσει ποτέ το κλασικό λευκό σώβρακο;[/li]
[li]Κάθε πότε αλλάζετε το εσώρουχό σας; (αν ντρέπεται κάποιος να μου το γράψει σε μήνυμα)[/li]
[li]Σας αρέσει να φοράτε το ίδιο σώβρακο για μέρες, βρώμικο και να μυρίζει;[/li]
τρυπιο απο κατω για να αεριζονται τα καλαμπαλικια, κιτρινο μπροστα και καφε πισω ΠΑΝΤΑ... για να μη μπερδευεσαι.
απλα πραγματα δηλαδη
πανω απ'ολα ανεση.H πρακτικοτητα ειναι το Α και το Ω.
Πάντα ...H πρακτικοτητα ειναι το Α και το Ω.