You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vlepw to kolantero sou
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι έβαλες τώρα πορνοχύστι μου................
[size=20pt]RESPECT[/size]

[size=20pt]RESPECT[/size]

Επισκέπτης
ειμαι πεζοσ εν ορα ρεπορταζ μιστι μου!Αχιλλέως 40, Ειρήνη βυζομίλφ.....
![]()
![]()
κοίτα το δρόμο ρε όταν οδηγείς μην πέσεις πουθενά!!!!![]()

Επισκέπτης
respect στον πορνορεπορτερ μας!Αλλα χαθηκε αυτες οι ξετσιπωτες πορνες να απλωσουν τιποτα στρινγκακια?

Επισκέπτης
ελα μου ντε.....αντι να βαλουν τιποτα στριγκακια οποσ ειπε κ ο σινεμπουρδελιαριδισ whitey να καυλοσουμε.....στρινγκακια δεν εχει??![]()
![]()

giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μιας και ειναι τοσο μεγαλα πως να φανουνστρινγκακια δεν εχει??![]()
![]()
ελα μου ντε.....αντι να βαλουν τιποτα στριγκακια οποσ ειπε κ ο σινεμπουρδελιαριδισ whitey να καυλοσουμε.....![]()
τι έγινε ρε πίτσι.. σε αμολήσανε από το στράτευμα? ή σε κρατήσανε σε εφεδρεία για να μεταδιδεις τις γνωσεις σου περι αγοραίου έρωτα στα στραβάδια... χρόνια πολλά ρεεεεεεεεεεε
Επισκέπτης
τερασσσσσσσσσσσσσσσ!!!τα σεβοι μουυυυ αρχοντα!!!τι έγινε ρε πίτσι.. σε αμολήσανε από το στράτευμα? ή σε κρατήσανε σε εφεδρεία για να μεταδιδεις τις γνωσεις σου περι αγοραίου έρωτα στα στραβάδια... χρόνια πολλά ρεεεεεεεεεεε
δε με κρατισαν διστιζοσ για πορνοδιδασκαλo περι αγορεου εροτα στα στραβαδια...!
με αμολισαν ελευθερο να διακιριξο το ιεραποστολικο μου πορνοεργο στα σκοτινα και ιδονικα σοκακια τισ πορνοdiseneyland!

τερασσσσσσσσσσσσσσσ!!!τα σεβοι μουυυυ αρχοντα!!!
δε με κρατισαν διστιζοσ για πορνοδιδασκαλα περι αγορεου εροτα στα στραβαδια...!
με αμολισαν ελευθερο να διακιριξο το ιεραποστολικο μου πορνοεργο στα σκοτινα και ιδονικα σοκακια τισ πορνοdiseneyland!![]()
ρε κοπρόσκυλο πότε θα τα πούμε? έχω να σου ρίξω κάτι φάπες... δεν ξέρω γιατί.. αλλά σίγουρα κάποια μακακία θα έχεις κάνει..
Επισκέπτης
ο μικροσ πιτσι ειναι καλο παιδακι......κανονιστε να τα πουμε....αντεεε...!!ρε κοπρόσκυλο πότε θα τα πούμε? έχω να σου ρίξω κάτι φάπες... δεν ξέρω γιατί.. αλλά σίγουρα κάποια μακακία θα έχεις κάνει..
καλι χρονια τερατακι μου!!!!!

gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)