Νέα

Απίστευτο ρεζιλίκι Σημίτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 260
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο sinnerman εκανε απλως λαθος γιατι νομιζει οτι ειμαι καποιος αλλος,μαλλον τον ποδολαγνο εννοει που ασχολειται με το χρηματιστηριο,και εσυ εισαι για αλλη μια φορα μαλακας γιατι εισαι σιγουρος οτι ειμαι ο ποδολαγνος ενω δεν ειμαι  :jerking:

καλα ρε μαστερακο,τοσο πολυ σε εχει φαει η μαλακια επιτελους;  :S τυπε εχεις παραισθησεις απο την πολυ μαλακια,να πας να το κοιταξεις  :S
Εγω δεν ειπα ονομα εσυ ειπες,ουτε με απασχολει ποιος εισαι,ενας κακομοιρης πικραμενος εισαι που εφτιαξε νεο προφιλ για να μου την πει και καλα. :grin:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Εγω δεν ειπα ονομα εσυ ειπες,ουτε με απασχολει ποιος εισαι,ενας κακομοιρης πικραμενος εισαι που εφτιαξε νεο προφιλ για να μου την πει και καλα. :grin:

ε και τι σε πειραξε που σου την λεω; ο μαλακας του σαϊτ εισαι,ολοι σου την λενε  :S

ακομα να το συνηθησεις;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε και τι σε πειραξε που σου την λεω; ο μαλακας του σαϊτ εισαι,ολοι σου την λενε  :S

ακομα να το συνηθησεις;
Βρε τυπε σκεψου λιγο λογικα,αν οπως λες ημουν εγω ο μαλακας του σαιτ,δεν θα ειχα κανει οπως εκανες εσυ αλλο νικ γιατι θα ντρεπομουν το ρεζιλικι;Πετας μαλακιες και σου ερχονται ολα μπουμερανγκ,στο εχω ξαναπει αλλα συνεχιζεις.
:grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Απίστευτο ρεζιλίκι Σημίτη

το ρεζιλικι ποιο ακριβως ειναι;

H Eλλαδα ειναι μια χωρα οπου, σ' ενα σαιτ για πουτανες, καποιοι εμφανιζονται με βιντεακι 2ετιας, λεγοντας "Δειτε το πριν το εξαφανισουν" (σσ ποιος και γιατι να το εξαφανιζε?), και κραζουν τον καλυτερο πρωθυπουργο της τελευταιας 40ετιας επειδη "ξεσπιτωσε" τον βασιλια, εβγαλε το θρησκευμα απο τις ταυτοτητες, εκανε Ολυμπιαδα και μας εβαλε στην ΟΝΕ (η οποια τωρα μας ξελασπωνει με διαρκη κουρεματα, δανεια, δηλωσεις διεθνους στηριξης και ΕΣΠΑ)

Λυπαμαι

ΥΓ Ο σκοταδισμος των Καμμενων θα χασει. Ξανα και ξανα και ξανα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειμαι σιγουρος οτι του εκανε τα μουτρα κρεας μπλε μαρε με ελιες !!!!!

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
H Eλλαδα ειναι μια χωρα οπου, σ' ενα σαιτ για πουτανες, καποιοι εμφανιζονται με βιντεακι 2ετιας, λεγοντας "Δειτε το πριν το εξαφανισουν" (σσ ποιος και γιατι να το εξαφανιζε?), και κραζουν τον καλυτερο πρωθυπουργο της τελευταιας 40ετιας επειδη "ξεσπιτωσε" τον βασιλια, εβγαλε το θρησκευμα απο τις ταυτοτητες, εκανε Ολυμπιαδα και μας εβαλε στην ΟΝΕ (η οποια τωρα μας ξελασπωνει με διαρκη κουρεματα, δανεια, δηλωσεις διεθνους στηριξης και ΕΣΠΑ)

Λυπαμαι

ΥΓ Ο σκοταδισμος των Καμμενων θα χασει. Ξανα και ξανα και ξανα

οχι δα!!!

η σαπιλα του παπανδρεϊσμου ηταν 100% παρουσα,και τιποτα απο οσα αναφερεις δεν ηταν εργο ουσιαστικα του σημιτη.ακομα και η ολυμπιαδα σαν προσπαθεια ξεκινησε παλι απο την αποτυχια του 1990,οπου τους ολυμπιακους του 1996 τους χασαμε απο την ατλαντα.στην ονε μπηκαμε με ψευτικα στοιχεια.ουσιαστικα ο σημιτης περα απο προπαγανδα δεν προσφερε τιποτα.ουτε καν το ασφαλιστικο δεν μπορεσε να περασει.

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Κοπελαρα μου γεια στο στομα σου!
Και για να μην ξεχνιομαστε..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
οχι δα!!!

η σαπιλα του παπανδρεϊσμου ηταν 100% παρουσα,και τιποτα απο οσα αναφερεις δεν ηταν εργο ουσιαστικα του σημιτη.ακομα και η ολυμπιαδα σαν προσπαθεια ξεκινησε παλι απο την αποτυχια του 1990,οπου τους ολυμπιακους του 1996 τους χασαμε απο την ατλαντα.στην ονε μπηκαμε με ψευτικα στοιχεια.ουσιαστικα ο σημιτης περα απο προπαγανδα δεν προσφερε τιποτα.ουτε καν το ασφαλιστικο δεν μπορεσε να περασει.

Εχω μια κακη συνηθεια τωρα τελευταια: Ρωταω "τοτε ποιος;"

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Βρε τυπε σκεψου λιγο λογικα,αν οπως λες ημουν εγω ο μαλακας του σαιτ,δεν θα ειχα κανει οπως εκανες εσυ αλλο νικ γιατι θα ντρεπομουν το ρεζιλικι;Πετας μαλακιες και σου ερχονται ολα μπουμερανγκ,στο εχω ξαναπει αλλα συνεχιζεις.
:grin:

η εξηγηση ειναι πολυ απλη.εισαι τοσο μαλακας,που παραμενεις με το ιδιο ονομα ακομα και αν σε βριζουν.εχεις μπερδεψει το θαρρος με την μαλακια.δεν εισαι θαραλλεος.εισαι απλως μαλακας.εσυ δεν ειχες πει μωρη πουστρα οτι δεν θα μου ξανααπαντουσες;τι θελεις και συνεχιζεις;θελεις να φας κι αλλη πουτσα;αντε να γαμηθεις μαλακοκαυλη αγαμητε,ηλιθιε μαλακοκαυλη ναυτικε.εισαι σε σαϊτ για μπουρδελα και βγαινεις και λες οτι εχεις παει μονο μια φορα σε πουτανα.ποσο πιο μαλακας μπορεις να εισαι δηλαδη;τι θελεις εδω,τρεχα στο κοσμοπολιταν μπας και σε πιστεψει καμια και γαμησεις,γιατι σε βλεπω να πεθαινεις παρθενος

Συνημμένα

• the_40_year_old_virgin.jpg
    the_40_year_old_virgin.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 10

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Εχω μια κακη συνηθεια τωρα τελευταια: Ρωταω "τοτε ποιος;"

καλα κανεις και ρωτας.δραμα ηταν ολοι τους,και δεν διασωζεται κανενας.χωρις να ειμαι ΝΔ,και πολυ περισσοτερο χωρις να συμπαθω τον μητσοτακη,μονο η πολιτικη της τριετιας 90-93 ΕΑΝ (προσεξε ΕΑΝ) εφαρμοζοταν,ισως να γλυτωναμε τα τωρινα.ας εφαρμοζοταν κι απο το πασοκ,δεν εχει σημασια.σημασια εχει εαν μια πολιτικη ειναι σωστη,αυτο κρινουμε τωρα.απο τους πρωθυπουργους δεν διασωζεται κανενας.απλως ψαχνουμε να βρουμε τον λιγοτερο κακο

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
καλα κανεις και ρωτας.δραμα ηταν ολοι τους,και δεν διασωζεται κανενας.χωρις να ειμαι ΝΔ,και πολυ περισσοτερο χωρις να συμπαθω τον μητσοτακη,μονο η πολιτικη της τριετιας 90-93 ΕΑΝ (προσεξε ΕΑΝ) εφαρμοζοταν,ισως να γλυτωναμε τα τωρινα.ας εφαρμοζοταν κι απο το πασοκ,δεν εχει σημασια.σημασια εχει εαν μια πολιτικη ειναι σωστη,αυτο κρινουμε τωρα.απο τους πρωθυπουργους δεν διασωζεται κανενας.απλως ψαχνουμε να βρουμε τον λιγοτερο κακο

Εγω νομιζω πως, αν ο Κινεζος ειχε περασει το ασφαλιστικο, και μαζευε λιγο νωριτερα τον Τσοχατζοπουλο απο το Υπ.Εθ.Αμυνας (αν και, μαλλον δεν εκλεβε ΜΕΧΡΙ τοτε), σημερα θα ηταν αυταποδεικτα νουμερο1
Η διακυβερνηση του ειχε μεν μελανα σημεια, αλλα ειχε επισης και 2 πολυ βασικα πραγματα: Στοχους, Κινητικοτητα (για να επιτευχθουν)

ΥΓ Ακομα και το ΧΑΑ που του χρεωνουν, εγω δεν το δεχομμαι. Η κυβερνηση το κρατουσε ψηλα για μικροπολιτικους λογους, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, με εσοδα πολυ πανω απο την πραγματικη αξια των επιχειρησεων! Πχ,ο ΟΤΕ...
Αν ειχε τολμησει να προχωρησει και τη ΔΕΗ, το κρατος θα σημειωνε πολυ σημαντικες μπαζες, και η ΔΕΗ θα ηταν σε καλυτερη μοιρα
Σημερα, θα τα ξεπουλησουμε για ενα κομματι ψωμι
Και δεν εχουμε και αλλη επιλογη

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Στις 15 Οκτώβρη 1985, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον Κ. Σημίτη, αποφάσισε να επιβάλει εφάπαξ υποτίμηση της δραχμής κατά 15%, με πρόσχημα και πάλι, την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ισοζυγίου. +15%

Στις 18 Μάρτη του 1998, όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Κ. Σημίτη, αποφάσισε την εφάπαξ υποτίμηση της δραχμή κατά 12,3% και την παράλληλη ένταξή της στο Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών του Ευρώ. Ομως, η ένταξη της Ελλάδας στην πρώτη ζώνη του Ευρώ, δεν έγινε το 1999, καθώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να εκπληρώσει όλα τα κριτήρια (βασικά του πληθωρισμού) που έθετε η Συνθήκη του Μάαστριχτ. +12,3%

Στις 11 Γενάρη 2000, η κυβέρνηση Σημίτη, αποφάσισε να αναπροσαρμόσει την ισοτιμία της δραχμής απέναντι στην κεντρική ισοτιμία του Ευρώ κατά 3,5%. Η αναπροσαρμογή αυτή κρίθηκε «αναγκαία» επειδή, στο διάστημα από τον Μάρτη του 1998 μέχρι τον Γενάρη του 2000, η δραχμή είχε ανατιμηθεί απέναντι στο Ευρώ και τα άλλα νομίσματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και έτσι αποφασίστηκε να γίνει η νέα υποτίμηση. Με βάση την ισοτιμία που ορίστηκε την περασμένη βδομάδα- και αν δεν αλλάξουν οι προθέσεις των Βρυξελλών και οι επιθυμίες του μεγάλου κεφαλαίου- η ισοτιμία δραχμής με το Ευρώ την 1-1-2001 που η Ελλάδα αναμένεται να ενταχθεί στην ΟΝΕ, θα είναι 340,75δραχμές.
+3,5%

15%+12,3%+3,5%= 30,8%!
Ο τύπος συνολικά υποτίμησε την δραχμή 30,8%!Απίστευτο μίσος για την δραχμή! Τι άλλο να έκανε… :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Εγω νομιζω πως, αν ο Κινεζος ειχε περασει το ασφαλιστικο, και μαζευε λιγο νωριτερα τον Τσοχατζοπουλο απο το Υπ.Εθ.Αμυνας (αν και, μαλλον δεν εκλεβε ΜΕΧΡΙ τοτε), σημερα θα ηταν αυταποδεικτα νουμερο1
Η διακυβερνηση του ειχε μεν μελανα σημεια, αλλα ειχε επισης και 2 πολυ βασικα πραγματα: Στοχους, Κινητικοτητα (για να επιτευχθουν)

ΥΓ Ακομα και το ΧΑΑ που του χρεωνουν, εγω δεν το δεχομμαι. Η κυβερνηση το κρατουσε ψηλα για μικροπολιτικους λογους, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, με εσοδα πολυ πανω απο την πραγματικη αξια των επιχειρησεων! Πχ,ο ΟΤΕ...
Αν ειχε τολμησει να προχωρησει και τη ΔΕΗ, το κρατος θα σημειωνε πολυ σημαντικες μπαζες, και η ΔΕΗ θα ηταν σε καλυτερη μοιρα
Σημερα, θα τα ξεπουλησουμε για ενα κομματι ψωμι
Και δεν εχουμε και αλλη επιλογη

πουλαμε ομως κερδοφορες εταιριες πχ οπαπ.ναι μεν αυτα ειναι εσοδα για το κρατος,αλλα μακροπροθεσμα απο τους φορους το κρατος θα κερδιζε πολυ περισσοτερα.το λογικο θα ηταν να φυγουν τα βαριδια,εθελ,οσε κλπ.αυτου του ειδους οι εταιριες δημιουργησαν τα ελλειμματα.αυτο θελω να σου πω.με τον σημιτη τιποτα δεν αλλαξε απο την εποχη του αντρεα.κρατισμος,σπαταλες,διαφθορα.το μονο που ισως μπορει να του αναγνωρισει καποιος,ειναι οτι ειχε τις προθεσεις,αλλα αυτο απο μονο του δεν φτανει.
ασε που ολο του το περιβαλλον ηταν του τυπου κουτσογιωργα  :S

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Στις 15 Οκτώβρη 1985, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον Κ. Σημίτη, αποφάσισε να επιβάλει εφάπαξ υποτίμηση της δραχμής κατά 15%, με πρόσχημα και πάλι, την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ισοζυγίου. +15%

Στις 18 Μάρτη του 1998, όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Κ. Σημίτη, αποφάσισε την εφάπαξ υποτίμηση της δραχμή κατά 12,3% και την παράλληλη ένταξή της στο Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών του Ευρώ. Ομως, η ένταξη της Ελλάδας στην πρώτη ζώνη του Ευρώ, δεν έγινε το 1999, καθώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να εκπληρώσει όλα τα κριτήρια (βασικά του πληθωρισμού) που έθετε η Συνθήκη του Μάαστριχτ. +12,3%

Στις 11 Γενάρη 2000, η κυβέρνηση Σημίτη, αποφάσισε να αναπροσαρμόσει την ισοτιμία της δραχμής απέναντι στην κεντρική ισοτιμία του Ευρώ κατά 3,5%. Η αναπροσαρμογή αυτή κρίθηκε «αναγκαία» επειδή, στο διάστημα από τον Μάρτη του 1998 μέχρι τον Γενάρη του 2000, η δραχμή είχε ανατιμηθεί απέναντι στο Ευρώ και τα άλλα νομίσματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και έτσι αποφασίστηκε να γίνει η νέα υποτίμηση. Με βάση την ισοτιμία που ορίστηκε την περασμένη βδομάδα- και αν δεν αλλάξουν οι προθέσεις των Βρυξελλών και οι επιθυμίες του μεγάλου κεφαλαίου- η ισοτιμία δραχμής με το Ευρώ την 1-1-2001 που η Ελλάδα αναμένεται να ενταχθεί στην ΟΝΕ, θα είναι 340,75δραχμές.
+3,5%

15%+12,3%+3,5%= 30,8%!
Ο τύπος συνολικά υποτίμησε την δραχμή 30,8%!Απίστευτο μίσος για την δραχμή! Τι άλλο να έκανε… :2funny:

εαν δεν εκανε τις υποτιμησεις θα χρεοκοπουσαμε.τις εκανε για να κοψει λεφτα.βεβαια,επρεπε να κοψει λεφτα γιατι και στις τρεις περιπτωσεις υπηρχαν ελλειμματα λογω του "τσοβολα δωστα ολα"

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
εαν δεν εκανε τις υποτιμησεις θα χρεοκοπουσαμε.τις εκανε για να κοψει λεφτα.βεβαια,επρεπε να κοψει λεφτα γιατι και στις τρεις περιπτωσεις υπηρχαν ελλειμματα λογω του "τσοβολα δωστα ολα"

Ας κόψει και τώρα αν μπορεί... :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
πουλαμε ομως κερδοφορες εταιριες πχ οπαπ.ναι μεν αυτα ειναι εσοδα για το κρατος,αλλα μακροπροθεσμα απο τους φορους το κρατος θα κερδιζε πολυ περισσοτερα.το λογικο θα ηταν να φυγουν τα βαριδια,εθελ,οσε κλπ.αυτου του ειδους οι εταιριες δημιουργησαν τα ελλειμματα.αυτο θελω να σου πω.με τον σημιτη τιποτα δεν αλλαξε απο την εποχη του αντρεα.κρατισμος,σπαταλες,διαφθορα.το μονο που ισως μπορει να του αναγνωρισει καποιος,ειναι οτι ειχε τις προθεσεις,αλλα αυτο απο μονο του δεν φτανει.
ασε που ολο του το περιβαλλον ηταν του τυπου κουτσογιωργα  :S

Δεν λεω πως αλλαξε το μεδουλι της ελληνικης οικονομιας
Ωστοσο, πετυχε 2 πολυ σημαντικα πραγματα (Ολυμπιαδα, ΟΝΕ), και συγκρουστηκε με ολη την λαϊκιστικη πλεμπα- δεξια κι αριστερη
Οταν παρεδωσε στο χοντρομαλακα, η χωρα ητανε σε αξιοπρεπη κατασταση, και θα μπορουσε να ερθει τελείως στα ισια της με λιγη δεξια λιτοτητα (γι' αυτο δεν ειναι προορισμενη ιστορικα η δεξια??)
Ομως ο αλλος εδινε κινητρα για αγορα Cayenne, και εκανε προσληψεις ισαξιες του Αντρεα
Ε, λοιπον, βαρεσαμε κανονι
ΤΟΣΟ απλα!

Overall...
Αν τον δουμε μεμονωμενα, ο Σημιτης δεν αλλαξε και πολλα
Αν τον δουμε, ομως, σε μια ευρυτερη κατευθυνηση της Ελλαδας, τοτε μπορω να πω πως την εσπρωξε σε σωστο δρομο

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Προσθετω και την ενταξη της Κυπρου στην ΟΝΕ, που ειναι πρωτοφανες επιτευγμα, και που χρειαστηκε υψηλου επιπεδου διπλωματια.
(Μαλιστα, μετα μας κατηγορησαν και για απατη ως προς τη μη-αποδοχη του Αναν...)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ρε παιδιά έλεος, ανοίγω το Μπου και βλέπω topic με Σημίτη, τι έκανε πάλι ευχαρίστησε τους Αμερικάνους στα Γερμανικά;

Πέρα από τη πλάκα αυτό το τομάρι έπρεπε να ήταν  το πρώτο που θα χώνανε σε μια βαθιά τρύπα και θα πετούσαν το κλειδί, ο αρχιτέκτονας της κρίσης και ο πρωθυπουργός ίσως της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.

Πραγματικά αηδία μόνο που βλέπω το όνομά του, έλεος γενικά με όλα τα πολιτικά εδώ μέσα, ένα site να ξεφύγουμε λίγο, να διαβάσουμε για καμιά ωραία γυναίκα και μπλέκουμε ξανά με τα σκατά που τρώμε κάθε μέρα στη μάπα.

Να πάει να γαμηθεί το αρχίδι, μαλακία μου που το άνοιξα το συγκεκριμένο νήμα, ήλπιζα ότι θα έβλεπα να προσγειώνεται στο σίχαμα κανά αγελαδινό με πλήρη λιπαρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom