You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απεξάρτηση από μασάζ/μπουρδέλα!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSABATMAN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλημερα παιδια!!! χρειαζομαι βοηθεια.θελω να απεξαρτηθω απο κεντρα μασαζ και μπουρδελα.θελω συμβουλες και προτασεις για να τα καταφερω.
Πήγαινε σε στούντιο και CT. Σε λίγο καιρό θα έχεις ξεχάσει μασάζ και μπουρδέλα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.518
- Πόντοι
- 42.697
καλημερα παιδια!!! χρειαζομαι βοηθεια.θελω να απεξαρτηθω απο κεντρα μασαζ και μπουρδελα.θελω συμβουλες και προτασεις για να τα καταφερω.
αν ποτέ σε βοηθήσει κανένας και καταφέρεις να απεξαρτηθείς, πες και σε εμας τον τρόπο μπας και σωθούμε...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
και σε μενα ενα πμ.. ευχαριστω....
για σενα πατερ τι να πω παπας και δεν μπορεις να μας βαλεις στον σωστο δρομο τις αμαρτιας ολο σε κακοτοπιες πεφτουμε και χανουμε 100€ ανευ μπριζολας απλα για φραπεδακι παρηγοριας!!!
θα μιλησω στην αρχιδοεπισκοπη να σε αλλαξη σεξοενορια
θα μιλησω στην αρχιδοεπισκοπη να σε αλλαξη σεξοενορια
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ξεκινα τον σεξοτουρισμο... μετα δεν θα θες να πας σε κανενα απο τα παραπανω.
αποψη μου.
αποψη μου.
καλημερα παιδια!!! χρειαζομαι βοηθεια.θελω να απεξαρτηθω απο κεντρα μασαζ και μπουρδελα.θελω συμβουλες και προτασεις για να τα καταφερω. |
Η μόνη γνωστή μέδοθος θεραπείας μέχρι σήμερα είναι η εναλλακτική ομοιοθεραπεία. Απεξάρτηση από τα ανωτέρω μέσω στούντιο και CG. Θα τα ξεχάσεις σίγουρα. Και οταν θελήσεις να απεξαρτηθείς από αυτά το συζητάμε πάλι
αραγε να το δω σαν κακη συνηθεια ή ως ακριβο χομπυ??
Δεν είναι τυχαίο αγαπητέ που όλα τα γευστικά πειράζουν...Χορτοφάγος όμως?? ........Από την άλλη, αν διακρίνεις υπέρβαση των νοητών ορίων είναι άλλο θέμα ..
Επισκέπτης
όμως και όταν ερωτευθεί κάποιος το ξένο έχει ευεργετικές συνέπειες αναζωογονεί τον έρωτα.ευχαριστω πολυ πανοςμπος νομιζω οτι τα ειπες ολα !
Επισκέπτης
όχι κάθε μέρα φασόλια.
όχι κάθε μέρα φασόλια.
Αυτό λέω στη γυναίκα μου αλλά με παίρνει στο κυνήγι!!!
Επισκέπτης
όχι άλλο κάρβουνο ( σόρυ φασόλια ήθελα να πω.)Αυτό λέω στη γυναίκα μου αλλά με παίρνει στο κυνήγι!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
λοιπον παληκαρια, το ξανασκεφτηκα..
ΔΕΝ θελω να αποτοξινωθω απο τα κοριτσια. μου αρεσουν και περναω πολυ ομορφα μαζι τους..
οπότε, αν βρειτε τον τροπο της απεξαρτησης σας παρακαλω, ΜΗΝ μου τον στειλετε..
ευχαριστω..
ΔΕΝ θελω να αποτοξινωθω απο τα κοριτσια. μου αρεσουν και περναω πολυ ομορφα μαζι τους..
ευχαριστω..
Επισκέπτης
είσαι και πολύ ερωτευμένος με την παπαδιά και θέλεις να αναζωογονήσεις τον έρωτα σου για αυτή.λοιπον παληκαρια, το ξανασκεφτηκα..
ευχαριστω..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 26K