loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
οχι απλα τα ιδια σκατα ειναι
:S;;???
οχι απλα τα ιδια σκατα ειναι
Θεός σχωρέστον τον άνθρωπο, κουράγιο στην οικογένειά του και να ζήσουν να τον θυμόνται, ΑΛΛΑ.....
...αλλά ρε μάγκες, προσωπικά ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συμμετάσχω σε όλο αυτό το υποκριτικό παιχνίδι της "καταδίκης" ( ) της βίας.
Και δεν αρνούμαι επειδή είμαι "αναίσθητος" ή δεν με νοιάζει. Οπαδός είμαι, και κάθε τρεις και λίγο σε ένα γήπεδο βολοδέρνω.
Αλλά είναι υποκριτικό ρε παιδιά από τη μια να λεω "ρε το παλικάρι τι έπαθε", και απο την άλλη να χειροκροτάω όταν ο "υπέροχος λαός" της ομάδας μου βγάζει πανό ή συνθήματα του στυλ "σκίστε τους, σκοτώστε τους, λιώστε τους, γαμήστε τους". Και όχι μόνο αυτό, αλλά να φουσκώνω και από υπερηφάνεια όταν (στο μιλητό) "γαμάω" μάνες, σπίτια και σόγια αντιπάλων, με το παιδάκι στην δίπλα ή την πάνω η την κάτω θέση, να με ακούει (μαζί με τον μπαμπά του) και να γουστάρει!
Είναι υποκρισία να μυξοκλαίω για το θύμα, την ώρα που πάω και επιβραβεύω αγοράζοντας την κατάρα αυτή του αθλητισμού που λέγεται "οπαδική εφημερίδα", η οποία βγάζει μεροκάματο με το να μου πουλάει το παραμύθι και την ανωτερίλα που τόσο αποζητάω, και που τροφοδοτούν την πεποίθησή μου για την ανωτερότητα ( ) της "Άριας (πράσινης, κόκκινης, κίτρινης, μπλε κλπ...) φυλής", κάνοντάς με να νιώθω οπαδικά άτρωτος, λες και είμαι ο Superman.
Είμαι υποκριτής όταν, με περίσσια ευκολία, αν τύχει και μπουζουριάσουν κανένα "δικό μου", θα μπώ στα φόρα και στα blog και θα αναλάβω γραμμή υπεράσπισης, με "ατράνταχτα" ( ) επιχειρήματα του στυλ "γιατι να τιμωρηθεί αυτός, ενώ τότε και τότε, ο τάδε και ο δείνα δεν τιμωρήθηκαν". Γιατι θα πώ "μπράβο ρε προεδράρα μάγκα!" όταν οι δικηγόροι της ΠΑΕ η ΚΑΕ θα πάνε να "καθαρίσουν" για να μην ακουμπήσει κανένας τους λεβέντες μου.
Είναι υποκρισία το ότι ενώ ΞΕΡΩ πως "η προεδράρα" έχει πιο πολλά λεφτά κι'απο τον Θεό και έχει για να τρώνε μέχρι και τα τρισέγγονά του, και ο "παιχταράς" χάσει-κερδίσει θα γαμήσει μουνάρες που εγώ βλέπω μονο στον ύπνο μου, εγώ θα σκάσω σχεδόν ένα μισθό πια για να πάρω το διαρκείας μου, θα αγοράσω τα κασκολάκια μου από την μπουτικ, θα πάρω και 5-6 εμφανίσεις για να μοιάζω με τον "ήρωά μου", και γενικώς θα συνεχίσω να ταϊζω αυτό το σύστημα.
Είμαι υποκριτής όταν δεν παραδέχομαι στον εαυτό μου πως, κατα βάθος, όσο τραγικό και να είναι το συγκεκριμένο περιστατικό (και τα άλλα που προηγήθηκαν και αυτα που θα ακολουθήσουν), όσο και να με "σοκάρει, όσο και να με τρομάζει, κατα βάθος........ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, γιατί ούτε γνωστός μου είναι, ούτε φίλος μου, και φυσικά ούτε "αδελφός" μου οπαδικά.
Αν και το τελευταίο ίσως και να με ταρακουνούσε λίγο παραπάνω, γιατί μετα θα ζήταγα την πατροπαράδοτη "εκδίκηση", ετσι για να μην ξεχαστούμε και δεν συνεχιστεί ο κύκλος της βίας...
Και είμαι, όχι μονο υποκριτής αλλά και επικίνδυνος, όταν βγάζω την ουρίτσα μου απ'εξω και λέω πως για αυτα τα φαινόμενα φταίνε "οι άλλοι": Το κράτος, η πολιτεία, η ελλιπής αστυνομία, οι "αλλοι οπαδοί που είναι καφροι και ρουφιάνοι"... Ολοι φταίνε, εκτός από εμένα!
Θα κάτσω λοιπόν και εγώ (και όλοι μας), και θα παρακολουθήσουμε όοοοοοοοοοοοοοοοολο αυτό το τσίρκο ανακοινώσεων και ευχολογίων που θα ακολουθήσει (και που το έχουμε δει τόσες και τόσες φορές), και αυριο; μεθαύριο; σε 3 μέρες θα το έχω ξεχάσει.
Μέχρι φυσικά τον επόμενο, που ελπίζω να μην είμαι εγω.....
TO green street ειναι καταπληκτικη ταινια,η καλυτερη ταινια με ποδοσφαιρο και χουλιγκαν ολων των εποχων,συνισταται ανεπιφυλακτα.Γυρισαν μετα απο χρονια και ενα προχειρο sequel με χαμηλο μπατζετ και ηθοποιους δευτεροκλασσατους,προφανως για να κανουν αρπαχτη.Το εργοστασιο ποδοσφαιρου ειναι μετριοτατη καθαρα αγγλικη παραγωγη,προτεινω καλυτερα να διαβασετε το βιβλιο πανω στο οποιο βασιστηκε η ταινια. Ειναι εκπληκτικο,πολυ πιο ενδιαφερον απο τη ταινια.Και σας το λεει αυτο,ενας ανθρωπος που βλεπει 2-3 ταινιες την εβδομαδα και διαβαζει ενα βιβλιο καθε 2 χρονια περιπου.οι δυο καλυτερες αγγλικες ταινιες επι του θεματος...για οποιον ενδιαφερεται πραγματικα ειναι Must... !!!!
αλλο αθλητισμος αλλο αγαπαω την ομαδα μου και παω στο γηπεδο και αλλο στρατιες των προεδρωνποδοσφαιροφασίστες οπαδοί, παλαιολιθικές φιγούρες, θρασύδειλοι διεστραμμένοι νεο-κάτοικοι.
παίξτε στοίχημα τώρα, πάρτε και διαρκείας, κουνήστε και τα σημαιάκια, πιθηκάκια.
ποδοσφαιροφασίστες οπαδοί, παλαιολιθικές φιγούρες, θρασύδειλοι διεστραμμένοι νεο-κάτοικοι.
παίξτε στοίχημα τώρα, πάρτε και διαρκείας, κουνήστε και τα σημαιάκια, πιθηκάκια.
λευτερια στους οπαδους λεγατε
φατετα τωρα
οταν καταργηθηκε ο νομος ορφανου τα ειχαμε πει οτι θα σκοτωθει κοσμος στα γηπεδα
τελικα τι εγινε ουτε βουλευτη τον βγαλατε τον ορφανο και σκοτωνεται ο κοσμος
λευτερια στους οπαδους
αυτα δε γινονται εδω , κι ουτε προκειταιΣυνδεσμοι οπαδων ελληνικων ομαδων=εγκληματικες οργανωσεις
Να διαλυθουν και να ανοιξουν ελεγχομενες απο τις ΠΑΕ ΛΕΣΧΕΣ ΦΙΛΩΝ οπου ολα θα ειναι διαφανη,ολοι θα ειναι φακελωμενοι και ολα να γινονται μερα.
Κατι σαν τις λεσχες φιλων ξενων ομαδων που υπαρχουν στην Ελλαδα..
χυνουν το αιμα εκει που δε πρπει , αντι να χυθει για την καταντια της χωρας χυνεται σε βαρος αθωων παιδιων της ελλαδας, αυτη ειμαστε ομως μεχρι εκει φτανουμεΈνας άνθρωπος έχασε τη ζωή του . Το γεγονός αυτό γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον κάθε νεοέλληνα , για να δικαιολογήσει τα συμπεράσματα που ο ίδιος έχει από πριν βγάλει. Προσαρμόζει δηλαδή το έγκλημα , στη δική του πραγματικότητα.
Έχει πρόβλημα με τους δημοσιογράφους ; ---> άρα οι δημοσιογράφοι φταίνε για τον φόνο
Έχει πρόβλημα με τον Μαρινάκη; ---> άρα ο Μαρινάκης φταίει για το φόνο
Έχει πρόβλημα με τους οργανωμένους ; --> άρα οι οργανωμένοι φταίνε για το φόνο
Έχει πρόβλημα με τις εφημερίδες ; ---> άρα οι εφημερίδες φταίνε για το φόνο
Έχει πρόβλημα με το στοίχημα ; ---> άρα το στοίχημα φταίει για το φόνο
Έχει πρόβλημα με την κυβέρνηση ; --> η κυβέρνηση φταίει για το φόνο. Εδώ θα ακουσουμε και τη γνωστή κλισέ παπαρολογία για τη Θάτσερ που σε λίγο θα ξεπεράσει και το μαχαίρι που θα φτάσει στο κόκκαλο
Εκείνο που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι όλα αυτά δεν γεννάνε τη βία. Σιγά μην περίμεναν το Γαύρο και την Πράσινη οι λεβέντες για να σκοτωθούν. Λες και ξέρουν να διαβάζουν οι περισσότεροι από αυτούς. Σιγά μην παίρνει κανείς στα σοβαρά τους δημοσιογράφους.
Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Η βία γεννάει όλα τα παραπάνω. Η εφημερίδα ξέρει ότι μόνο αν πουλήσει καφρίλα , θα πιάσει.
Η ελληνική κοινωνία πια, έχει μάθει να εκφράζεται με τη βία. Η κοινωνία έχει μετατραπεί σε ζούγκλα. Το βλέπεις σε πολλές πτυχές της καθημερινότητας. Παντού καφρίλα.
Η βία ξεκινάει από την έλλειψη κουλτούρας, την έλλειψη παιδείας και φυσικά ατιμωρησία και την ασυλία που έχει μάθει να έχει ο έλληνας από παιδί.
Το παιδί έχει μάθει ότι όλα επιτρέπονται και ότι "κάτι θα γίνει μωρέ". Για παράδειγμα ,σίγουρα, θα τρέξουν να το υπερασπιστούν οι διάφοροι Λαζόπουλοι , οι διάφοροι ψυχολόγοι, οι υπερπροστατευτικοί γονείς αν πάει κάποιος κακός δάσκαλος στο σχολείο να το τιμωρήσει.
Αυτό συνεχίζεται και μετά. Βέβαια, το αγγούρι της ζωής σιγά σιγά έρχεται και τότε η μόνη διέξοδος για εκτόνωση είναι η βία .
Να θυμίσω ότι νεκρούς είχαμε σε αγώνα βόλλει γυναικών και σε αγώνα Ηροδότου - Εθνικού . Αλλά εδώ πλακώθηκαν οι γονείς στο ξύλο σε αγώνες ακαδημιών , τί ψάχνεις να βρεις...
λειτουργουν ανωνυμα τυπε ,ολοι το ξερουμε αλλα ολοι μοκο κανουνOι Σ.Φ δεν φταινε σε τιποτε. Με αυτη τι λογικη εαν γινει ενας καυγας σε ενα μπαρ και πεθανει καποιος ανθρωπος να κλεισουμε ολα τα μπαρ για να μην ξανα γινει, λογικη γιωρικα που οδηγω νταλικα σαν να λεμε. θελει αλλα μετρα, μακροχρονια μεν αλλα μονο ετσι θα αλλαξει η νοτροπια, αυτες η μεθοδους τυπου διακοπτο το πρωταθλημα ειναι για γελια και φυσικα εχουν αλλους σκοπους ;) Ωσο για αυτους που λενε για λεσχες παιζει να ειστε εντελως ασχετη με το τι επικρατη εδω και χρονια σε καθε συνδεσμο (επισημο) στην ελλαδα, για να γινεις μελος σε οπιοδηποτε σ.φ πρεπει να εισαι καθαρος, για αυτο λεω μερικοι καλυτερα να ασχολειστε μονο με πουτανες γιατι μονο για αυτο ειστε και τιποτε αλλο.
Ναι. Φυσικά.Oι Σ.Φ δεν φταινε σε τιποτε. Με αυτη τι λογικη εαν γινει ενας καυγας σε ενα μπαρ και πεθανει καποιος ανθρωπος να κλεισουμε ολα τα μπαρ για να μην ξανα γινει, λογικη γιωρικα που οδηγω νταλικα σαν να λεμε. θελει αλλα μετρα, μακροχρονια μεν αλλα μονο ετσι θα αλλαξει η νοτροπια, αυτες η μεθοδους τυπου διακοπτο το πρωταθλημα ειναι για γελια και φυσικα εχουν αλλους σκοπους ;) Ωσο για αυτους που λενε για λεσχες παιζει να ειστε εντελως ασχετη με το τι επικρατη εδω και χρονια σε καθε συνδεσμο (επισημο) στην ελλαδα, για να γινεις μελος σε οπιοδηποτε σ.φ πρεπει να εισαι καθαρος, για αυτο λεω μερικοι καλυτερα να ασχολειστε μονο με πουτανες γιατι μονο για αυτο ειστε και τιποτε αλλο.
Οτι να 'ναι γραφεις παλι, πανε καλυτερα για υπνο, η αποχωρησε απ' το σαιτ οπως εκανες την αλλη φοραΝαι. Φυσικά.
Και τα ναρκωτικά δεν σκοτωνουν.
Ούτε ειτζ υπαρχει.
Ούτε φταινε σε τιποτα οι Σ.Φ. για τη βια.
Προφανως φταινε οι εξωγήινοι.
Ναι φιλε μου. Για τη βια δεν εχουν καμια ευθυνη οι σύνδεσμοι.Οτι να 'ναι γραφεις παλι, πανε καλυτερα για υπνο, η αποχωρησε απ' το σαιτ οπως εκανες την αλλη φορα
Ε πως δεν εχουν. π.χ σ.φ στην γειτονια μου ευθυνεται για τα επισοδεια στην κρητη, γιατι εστειλε αερομεταφερομενες μπουνιες στον ατυχο οπαδο. τραβα για υπνο ρε δεξιουλη.Ναι φιλε μου. Για τη βια δεν εχουν καμια ευθυνη οι σύνδεσμοι.
Βεβαίως.
Συμφωνούμε.
Πιθανον να είναι εγκάθετοι της κυβερνησης οσοι προκαλουν επεισοδια. Στους συνδέσμους είναι αγιοι τα παιδια και θελουμε να τους συκοφαντήσουμε. Γιατι όχι? Είναι μια εκδοχή.