Νέα

Απελευθέρωση αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΗ vs Ιδιωτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατί δεν "αλλάζει" εύκολα κάνεις τον παροχή ΔΕΗ?

• Νομίζεις! Εγω άλλαξα ηδη

Ψήφοι: 5 18,5%
  • Είδαμε τι έγινε με την Hellas Power

Ψήφοι: 11 40,7%
  • Σιγά μην μπλέξω με τη μάνα μου

Ψήφοι: 4 14,8%
  • Είναι απατεωνες

Ψήφοι: 4 14,8%
  • Δεν δίνουν iPhone δωρο

Ψήφοι: 2 7,4%
  • Είναι πιο ακριβοι

Ψήφοι: 3 11,1%
  • Γουστάρω να πληρώνω Δημόσιο

Ψήφοι: 7 25,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    27

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.457
Πόντοι
6.256
εγώ ένα έχω να πω:

να σταματήσει η ΔΕΗ να χαρίζει το ρεύμα στους υπαλλήλους της καθώς και σε όλους τους συνταξιούχους που δούλεψαν στη ΔΕΗ

δε μπορεί να κόβεται το ρεύμα σε άνεργους, άρρωστους, φτωχούς ανθρώπους και τα κοπρόσκυλα που δουλεύουν στα γραφεία της ΔΕΗ να  παίρνουν 2600 και βάλε και να έχουν και τζάμπα ρεύμα, αυτό είναι πρόκληση και κανείς δε μιλάει για αυτό

οι μόνοι υπάλληλοι της ΔΕΗ που θα έπρεπε να έχουν τζάμπα ρεύμα είναι όσοι δουλεύουν σε ορυχεία και όσοι είναι εναερίτες (δηλαδή σκαρφαλώνουν στους πυλώνες), κανείς άλλος 

ήξερα υπάλληλο της ΔΕΗ που είχε βιοτεχνία (στο όνομα της γυναίκας του βέβαια) και για πολλά χρόνια έκαιγε φουλ ρεύμα χωρίς να πληρώνει δεκάρα
Να τα πεις σε όσους ψήφιζαν πασοκ νδ , μπας και ξυπνήσουν κάποτε.

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.296
Πόντοι
2.456
Ψαχνουν νομικα ζητηματα για το πως θα το κανουν ετσι ωστε η ΔΕΗ να μεταβιβασει με το ζορι πελατες της, ακομα και συνεπεις  καλοπληρωτες, σε αλλες εταιρειες. Λογω ζητηματος ανταγωνισμου λεει. Να μοιραστει η πιτα. Συγγνωμη, να ανοιξουν και αλλες εταιρειες ενεργειας το καταλαβαινω, Εχουν ανοιξει ηδη αρκετες, κανουν και διαφημηση. Σοβαρες ακουγονται, με δικα τους εργοστασια παραγωγης,  με επενδυσεις. Αλλα οτι θα τους πασαρει με το ζορι η ΔΕΗ να φυγουν σε αλλη εταιρεια, θα τους αναγκασει, πως γινεται αυτο; Επιτρεπεται;
Χωρις να ξέρω λεπτομέρειες του πως είναι (και) μνημόνιακη δεσμευση
Δεν ειναι θέμα επιτρέπεται ούτε θα στο κάνει με το ζορι
Απλά θεωρητικά θα σου στείλει μια επιστολή πως μπλα μπλα μετάφερεσαι στην τάδε με δώρο πχ 2 μήνες κι αν επιθυμείς να εναντιωθεις μπλα μπλα μπορείς να καταγγείλεις κτλ κτλ

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Καταναλώνω 1560 KW ημερίσιο και 727 KW νυχτερινό ρεύμα ετησίως και μισώ πολύ τους ΔΕΗτζήδες.
Είτε επειδή είμαι νοικοκύρης είτε απο τύχη εχω την ικανότητα να εξοφλώ εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς μου οπότε απολαμβάνω και την έκπτωση 15%

Βλέπω αυτό εδω το προγραμματακι της elpedison με το οποίο θα γλυτώνω το πάγιο 6,80 € που δίνω στην ΔΕΗ στους εκαθθαριστικούς λογαριασμούς και θα πάρω πίσω την εγγύηση 123 € που έδωσα στους ΔΕΗτζήδες κατά τα άλλα ουδέν χειροπιαστό όφελος. Στην ΔΕΗ βεβαίως γνωρίζω οτι μπορώ να καθυστερήσω να πληρώσω τον έναντι κι οτι δεν θα μου το κόψουν την επόμενη ημέρα εάν τα φέρει άσχημα η ζωή και καθυστερήσω να πληρώσω εναν εκκαθαριστικό.

Αξίζει η αλλαγη?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.850
Πόντοι
6.515
το θεμα δεν είναι η αλλαγη παροχου αφου αμα διαβασεις τον λογαριασμο το 60% είναι ερτ, δημος, ανανεωσιμες κλπ χαρατσια και όχι το ρευμα.

Το θεμα είναι το ξεπούλημα της ΔΕΗ για ένα πολύ μικρο τιμημα από τους απατεωνες και το ερωτημα ειναι τι θα μεινει επιτελους σ' αυτή τη χωρα  :undecided:

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Θα την ξεπουλήσουν και μετά το ρεύμα θα πάει στο Θεό. Όπως έγινε και με τα διόδια στην εθνική.
Παρά το ξεπούλημα της χώρας θα δείτε τελικά ότι και τα υποθηκευμένα δεν θα γλιτώσουνε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Θα την ξεπουλήσουν και μετά το ρεύμα θα πάει στο Θεό. Όπως έγινε και με τα διόδια στην εθνική.
Παρά το ξεπούλημα της χώρας θα δείτε τελικά ότι και τα υποθηκευμένα δεν θα γλιτώσουνε.

είδαμε πάντως με τον ΟΤΕ...οι τιμές πιάσανε πάτο...

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Η ΔΕΗ έχει φτάσει να είναι κολοσός με χρήματα του ελληνικού λαού, δεν υπάρχει αμφοβολία επι τούτου. Ανήκει όμως στον ελληνικό λαό?  χι χι χι  :2funny: :2funny: :2funny:
Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακριβά την εκλογική του επιλογή να δώσει την εξουσία σε κατσαπλιάδες. Η δημόσια περιουσία έχει ενεχυριαστεί για 99 χρόνια και η ΔΕΗ θα πουληθεί για "ενα ΕΥΡΩ"

Το πρόβλημα είναι πως ο ΔΕΗτζης ειναι ταξικός εχθρός ο οποίος μου θυμίζει τους γραφειοκράτες της ΕΣΣΔ.

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Μακάρι άλλα νομίζω οτι ο οτε είναι διαφορετική περίπτωση. Υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός από την κινητή τηλεφωνία και ιδιώτες με δικά τους δίκτυα, τα σταθερά τηλέφωνα καταργούνται λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων έτσι κι αλλιώς.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Αλήθεια τυπε?ο νταβατζης ΟΤΕ των γερμανων αποφασιζει τα παντα.Ολη η ανατολικη ευρωπη εχει VDSL και εμεις εδω ακομα 24αρες γραμμες.Ποσο πληρωνει καποιος στην εταιρεια που δουλευεις για 24 Μbps????

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Like
10
Πόντοι
1
τυπε οι συχνότητες είναι απειρες

τα νερα και ο λιγνίτης οχι
΄Όποιος βάλει χέρι στο δίκτυο της ΔΕΗ και τον λιγνίτη κρατάει τον παπά από τα @@. Το δίκτυο της ΔΕΗ δεν ξαναγίνεται, είναι μονοπώλιο εκ των πραγμάτων.

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.296
Πόντοι
2.456
Καταναλώνω 1560 KW ημερίσιο και 727 KW νυχτερινό ρεύμα ετησίως και μισώ πολύ τους ΔΕΗτζήδες.
Είτε επειδή είμαι νοικοκύρης είτε απο τύχη εχω την ικανότητα να εξοφλώ εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς μου οπότε απολαμβάνω και την έκπτωση 15%

Βλέπω αυτό εδω το προγραμματακι της elpedison με το οποίο θα γλυτώνω το πάγιο 6,80 € που δίνω στην ΔΕΗ στους εκαθθαριστικούς λογαριασμούς και θα πάρω πίσω την εγγύηση 123 € που έδωσα στους ΔΕΗτζήδες κατά τα άλλα ουδέν χειροπιαστό όφελος. Στην ΔΕΗ βεβαίως γνωρίζω οτι μπορώ να καθυστερήσω να πληρώσω τον έναντι κι οτι δεν θα μου το κόψουν την επόμενη ημέρα εάν τα φέρει άσχημα η ζωή και καθυστερήσω να πληρώσω εναν εκκαθαριστικό.

Αξίζει η αλλαγη?
Πολύ επιφανειακά το αντιμετωπίζεις το ζήτημα οπότε η απάντηση είναι ΌΧΙ!
ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΔΕ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΕΦΤΆ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ!!!
Άμα το πρόβλημα σου είναι οι ΔΕΗτζήδες φύγε αύριο το πρωί με οποιοδήποτε κόστος (σημειωτέον τους παχυλούς μισθούς οι συνδικαλιστές θα εξακολουθούν να τους εισπράττουν)
Αφου είσαι ΠΆΝΤΑ εμπρόθεσμος τι σε νοιάζει η διακοπή??? Ακόμα κι αν τα φέρει κάπως η ζωή όπως λες το ρεύμα δεν κόβεται μέσα σε μια μέρα ενώ ακόμα και η ΔΕΗ το κόβει σχετικά γρήγορα πλέον σε σχέση με το παρελθον
Ολες οι προσφορές (σχεδόν) έχουν και πάγιο ή περιορισμένη ισχυ οπότε πρέπει να ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ όχι μετά να λέει με κοροϊδέψανε γιατί δεν είδα το πάγιο των 4,5€που γράφουν φαρδιά πλατιά πχ
Κατηγορούμε τη ΔΕΗ που χε εγγυήσεις αλλά πάγια εντολή δεν εβαζε/η δεν βάζει κανένας ενώ όταν τη ζητάνε οι ιδιωτικοί το λέμε απάτη (θέλουμε και 0 εγγύηση και όχι πάγια)
Δεν είναι κάμμια εταιρεία απάτη εμείς έχουμε την ελληνική νοοτροπία που βαριόμαστε να διαβάζουμε και να τηρούμε ένα σοβαρό πλαίσιο συνεργασίας!
Βάζουμε το κινητό μας σε μια κωλο σελίδα του φβ μας χρεώνονται μηνύματα και μας φταινε οι απατεώνες της Cosmote όχι εμεις
Αν κάτσει κάνεις σοβαρά και κάνει μια έρευνα είναι ΠΙΘΑΝΌ υπό ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ να εξοικονόμησησει από 50-60ευρω και πάνω το χρόνο το ελάχιστο... Πλούσιος δεν θα γίνει αλλά αυτά θα τα γλυτώσει - κακό είναι να βγάλει τα μισά τέλη κυκλοφορίας πχ?

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.296
Πόντοι
2.456
Αλήθεια τυπε?ο νταβατζης ΟΤΕ των γερμανων αποφασιζει τα παντα.Ολη η ανατολικη ευρωπη εχει VDSL και εμεις εδω ακομα 24αρες γραμμες.Ποσο πληρωνει καποιος στην εταιρεια που δουλευεις για 24 Μbps????
Τυπε δεν εχει σχέση αυτό επί μονοπωλίου πλήρωνες 100.000 για να κάνεις σύνδεση πχ και είχες τηλέφωνο μετά από 10-20 ΧΡΌΝΙΑ!!! otenet είχε 100€το ΜΉΝΑ ίντερνετ τηλέφωνα ανά μονάδα και τόσα αλλα

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
΄Όποιος βάλει χέρι στο δίκτυο της ΔΕΗ και τον λιγνίτη κρατάει τον παπά από τα @@. Το δίκτυο της ΔΕΗ δεν ξαναγίνεται, είναι μονοπώλιο εκ των πραγμάτων.
Αλλη εταιρεια αυτη τυπε,λεγεται ΔΕΔΔΗΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom