Χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος , έμαθα από γνωστό οτι τα δωρεάν ρεύματα κοπήκανε στους ΔΕΗτζηδες.
όχι βέβαια, αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο θα μας ξεσκίσουν στις απεργίες...
Χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος , έμαθα από γνωστό οτι τα δωρεάν ρεύματα κοπήκανε στους ΔΕΗτζηδες.
Να τα πεις σε όσους ψήφιζαν πασοκ νδ , μπας και ξυπνήσουν κάποτε.εγώ ένα έχω να πω:
να σταματήσει η ΔΕΗ να χαρίζει το ρεύμα στους υπαλλήλους της καθώς και σε όλους τους συνταξιούχους που δούλεψαν στη ΔΕΗ
δε μπορεί να κόβεται το ρεύμα σε άνεργους, άρρωστους, φτωχούς ανθρώπους και τα κοπρόσκυλα που δουλεύουν στα γραφεία της ΔΕΗ να παίρνουν 2600 και βάλε και να έχουν και τζάμπα ρεύμα, αυτό είναι πρόκληση και κανείς δε μιλάει για αυτό
οι μόνοι υπάλληλοι της ΔΕΗ που θα έπρεπε να έχουν τζάμπα ρεύμα είναι όσοι δουλεύουν σε ορυχεία και όσοι είναι εναερίτες (δηλαδή σκαρφαλώνουν στους πυλώνες), κανείς άλλος
ήξερα υπάλληλο της ΔΕΗ που είχε βιοτεχνία (στο όνομα της γυναίκας του βέβαια) και για πολλά χρόνια έκαιγε φουλ ρεύμα χωρίς να πληρώνει δεκάρα
Χωρις να ξέρω λεπτομέρειες του πως είναι (και) μνημόνιακη δεσμευσηΨαχνουν νομικα ζητηματα για το πως θα το κανουν ετσι ωστε η ΔΕΗ να μεταβιβασει με το ζορι πελατες της, ακομα και συνεπεις καλοπληρωτες, σε αλλες εταιρειες. Λογω ζητηματος ανταγωνισμου λεει. Να μοιραστει η πιτα. Συγγνωμη, να ανοιξουν και αλλες εταιρειες ενεργειας το καταλαβαινω, Εχουν ανοιξει ηδη αρκετες, κανουν και διαφημηση. Σοβαρες ακουγονται, με δικα τους εργοστασια παραγωγης, με επενδυσεις. Αλλα οτι θα τους πασαρει με το ζορι η ΔΕΗ να φυγουν σε αλλη εταιρεια, θα τους αναγκασει, πως γινεται αυτο; Επιτρεπεται;
Να τα πεις σε όσους ψήφιζαν πασοκ νδ , μπας και ξυπνήσουν κάποτε.
Στο 90% του κοσμου δηλαδη. Μονο οι κουκουέδες ειχαν δηλαδη μυαλο σε αυτη τη χωρα.Να τα πεις σε όσους ψήφιζαν πασοκ νδ , μπας και ξυπνήσουν κάποτε.
Στο 90% του κοσμου δηλαδη. Μονο οι κουκουέδες ειχαν δηλαδη μυαλο σε αυτη τη χωρα.
Θα την ξεπουλήσουν και μετά το ρεύμα θα πάει στο Θεό. Όπως έγινε και με τα διόδια στην εθνική.
Παρά το ξεπούλημα της χώρας θα δείτε τελικά ότι και τα υποθηκευμένα δεν θα γλιτώσουνε.
είδαμε πάντως με τον ΟΤΕ...οι τιμές πιάσανε πάτο...
Μακάρι άλλα νομίζω οτι ο οτε είναι διαφορετική περίπτωση. Υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός από την κινητή τηλεφωνία και ιδιώτες με δικά τους δίκτυα, τα σταθερά τηλέφωνα καταργούνται λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων έτσι κι αλλιώς.είδαμε πάντως με τον ΟΤΕ...οι τιμές πιάσανε πάτο...
Αλήθεια τυπε?ο νταβατζης ΟΤΕ των γερμανων αποφασιζει τα παντα.Ολη η ανατολικη ευρωπη εχει VDSL και εμεις εδω ακομα 24αρες γραμμες.Ποσο πληρωνει καποιος στην εταιρεια που δουλευεις για 24 Μbps????είδαμε πάντως με τον ΟΤΕ...οι τιμές πιάσανε πάτο...
΄Όποιος βάλει χέρι στο δίκτυο της ΔΕΗ και τον λιγνίτη κρατάει τον παπά από τα @@. Το δίκτυο της ΔΕΗ δεν ξαναγίνεται, είναι μονοπώλιο εκ των πραγμάτων.τυπε οι συχνότητες είναι απειρες
τα νερα και ο λιγνίτης οχι
Πολύ επιφανειακά το αντιμετωπίζεις το ζήτημα οπότε η απάντηση είναι ΌΧΙ!Καταναλώνω 1560 KW ημερίσιο και 727 KW νυχτερινό ρεύμα ετησίως και μισώ πολύ τους ΔΕΗτζήδες.
Είτε επειδή είμαι νοικοκύρης είτε απο τύχη εχω την ικανότητα να εξοφλώ εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς μου οπότε απολαμβάνω και την έκπτωση 15%
Βλέπω αυτό εδω το προγραμματακι της elpedison με το οποίο θα γλυτώνω το πάγιο 6,80 € που δίνω στην ΔΕΗ στους εκαθθαριστικούς λογαριασμούς και θα πάρω πίσω την εγγύηση 123 € που έδωσα στους ΔΕΗτζήδες κατά τα άλλα ουδέν χειροπιαστό όφελος. Στην ΔΕΗ βεβαίως γνωρίζω οτι μπορώ να καθυστερήσω να πληρώσω τον έναντι κι οτι δεν θα μου το κόψουν την επόμενη ημέρα εάν τα φέρει άσχημα η ζωή και καθυστερήσω να πληρώσω εναν εκκαθαριστικό.
Αξίζει η αλλαγη?
Τυπε δεν εχει σχέση αυτό επί μονοπωλίου πλήρωνες 100.000 για να κάνεις σύνδεση πχ και είχες τηλέφωνο μετά από 10-20 ΧΡΌΝΙΑ!!! otenet είχε 100€το ΜΉΝΑ ίντερνετ τηλέφωνα ανά μονάδα και τόσα αλλαΑλήθεια τυπε?ο νταβατζης ΟΤΕ των γερμανων αποφασιζει τα παντα.Ολη η ανατολικη ευρωπη εχει VDSL και εμεις εδω ακομα 24αρες γραμμες.Ποσο πληρωνει καποιος στην εταιρεια που δουλευεις για 24 Μbps????
Αλλη εταιρεια αυτη τυπε,λεγεται ΔΕΔΔΗΕ΄Όποιος βάλει χέρι στο δίκτυο της ΔΕΗ και τον λιγνίτη κρατάει τον παπά από τα @@. Το δίκτυο της ΔΕΗ δεν ξαναγίνεται, είναι μονοπώλιο εκ των πραγμάτων.
Όταν πρωτοέγινε το δίκτυο δεν υπήρχε η ΔΕΔΔΗΕ, τώρα τελευταία την ξεφύτρωσαν νομίζω.Αλλη εταιρεια αυτη τυπε,λεγεται ΔΕΔΔΗΕ