Νέα

Απέλαση (δυστυχώς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Γράφω αυτό το μήνυμα, ΜΗΠΩΣ και ξέρει κανείς να μου απαντήσει:

Σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκε κοπέλλα χωρίς χαρτιά (δεν είχε άδεια παραμονής), ήταν και σε πράνομη... δραστηριότητα, οπότε μέσα, στ' αμύγδαλα, και αναμονή για απέλαση.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ άν υπάρχει ΝΟΜΙΜΗ διαδικασία για να μη φύγει? Εννοώ με κάποια εγγύηση, κάτι τέτοιο. Δεν εννοώ να είναι κολλητός μου ο Πολύδωρας, το ξέρω ότι έτσι θα δούλευε το πράμα, αλλά δεν είναι.

Πάσα βοήθεια δεκτή.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Γράφω αυτό το μήνυμα, ΜΗΠΩΣ και ξέρει κανείς να μου απαντήσει:
Σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκε κοπέλλα χωρίς χαρτιά (δεν είχε άδεια παραμονής), ήταν και σε πράνομη... δραστηριότητα, οπότε μέσα, στ' αμύγδαλα, και αναμονή για απέλαση.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ άν υπάρχει ΝΟΜΙΜΗ διαδικασία για να μη φύγει? Εννοώ με κάποια εγγύηση, κάτι τέτοιο. Δεν εννοώ να είναι κολλητός μου ο Πολύδωρας, το ξέρω ότι έτσι θα δούλευε το πράμα, αλλά δεν είναι.
Πάσα βοήθεια δεκτή.
Ποιός...Πολύδωρας.....ζήτα βοήθεια από τον παπά του site....ένας γάμος την έσωσε την γκόμενα....παντρέψου τη.....νόμιμο και χωρίς βύσματα....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ποιός...Πολύδωρας.....ζήτα βοήθεια από τον παπά του site....ένας γάμος την έσωσε την γκόμενα....παντρέψου τη.....νόμιμο και χωρίς βύσματα....
Εσενα ποιος σε σωζει μετα το γαμο...

Johnxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, νόμιμη διαδικασία βεβαίως και υπάρχει, δεν χρειάζεται να πας στον...Πολύδωρα, χιλιάδες δικηγόροι ασχολούνται με αλλοδαπούς. Ρώτα κάποιον γνωστό της ή την ίδια αν ξέρει δικηγόρο, ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν βρεις αύριο πρωί δικηγόρο εξειδικευμένο σε αλλοδαπούς να τού τα πεις χαρτί και καλαμάρι, βέβαια είναι λίγο δύσκολο τέτοια εποχή που έχουν φύγει σε διακοπές, οι περισσότεροι τουλάχιστον...

Υπολόγισε βεβαίως μερικές εκατοντάδες ευρώ για αρχική αμοιβή.

Τέλος, εάν σε προσεγγίσει στο κρατητήριο κάποιος δικηγόρος που είναι άσχετος, δηλ. ΔΕΝ είναι γνωστός σου , ή σού προτείνει κάποιον δικηγόρο κανένας αστυνομικός, μην βιαστείς να δεχτείς γιατί αυτοί έχουν υψηλή ταρίφα με αβέβαιο αποτέλεσμα...Ψάξε κανέναν γνωστό σου καλύτερα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Κάνει και καλές τιμές στα μέλη του site.
Στην παραπάνω φωτό, όπως μου έχει εξομολογηθεί ο ίδιος, μέσα απ' το ράσο φορούσε t-shirt με Γλομπέο...

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
βημα πρωτο ειναι να ζητησει πολιτικο ασυλο (αν δεν το εχει κανει στο παρελθον) με τη διαδικασια εξετασης του αιτηματος παραμενει 18 μηνες

μετα εχει ο θεος

αν δεν παιζει το σεναριο αυτο, τοτε κανεις προσφυγη στον πολυδωρα μεσα σε 3 μερες και μετα (αφου ειναι σιγουρο οτι θα την απορριψει) προσφυγη στο δικαστηριο και υποβολη αιτησης αναστολης εκτελεσης της απελασης με μετριες πιθανοτητες επιτυχιας

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε παιδια ειναι όντως ιερέας?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Εμ τι λέμε τόση ώρα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Δυσκολα τα πράγματα αν την τσακώσανε χωρις χαρτια (χαρτια ιερόδουλης) να εξασκεί το επάγγελα...
Απο οσο ξέρω τις κρατάνε για κάποιες βδομάδες στην Αμυγδαλέζα (κρατητήρια) και μετά τις απελαυνούν...
δεν ξέρω όμως εαν μπορεί να βγεί με εγγύηση.
Ας μας απαντήσει καποιος δικηγόρος...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Καταρχην η κοπελα απο που ειναι , αν ειναι απο ευρωπαικη ενωση δεν την κανουνε απελαση οτι και να εκανε.Αν δεν ειναι δυστυχως φιλε μου δεν γινετε τιποτα, και τον πολυδωρα να εχεις , ουτε δικηγοροι κτλ δεν μπορουν να κανουν τιποτα, τζαμπα λεφτα θα δωσεις.

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Υπαρχει ενα παραθυράκι, αυτό της "οικοιοθελους αποχωρησης" δηλαδή εφοσον δεν κρινεται ο προς απελαση επικυνδυνος, τοτε ειναι στην ευχερεια του προισταμενου του μεταγωγων, να δωσει στον αλλοδαπο προθεσμια 30 ημερών για να φυγει μονος του. Αυτο γίνεται ιδιως οταν ειναι γνωστης διευθυνσης και πεσει και κανα τηλεφωνο ειτε απο πολιτικο ειτε απο αστυνομικο βυσμα. Αν υπαρχει ποινικη εμπλοκη ειναι δυσκολο. στην πραξη η απελαση ισχυει αλλα σου δινουν το χρονο να φυγεις μονος σου... Εννοειται οτι απο τη στιγμη που σε αφήνουν ελεύθερο το ξεχνας .... μεχρι να σε ξαναπιασουν ....

Αν η κοπελα ειναι γεωργιανή ο ασφαλεστερος ισως τροπος να παραμεινει ειναι να μην παραδωσει το διαβατηριό της . Χωρίς ταξιδιωτικά εγγραφα δεν μπορει να παει πουθενα, αφού ουτε η γεωργια την δεχεται, ουτε στο αεροπλάνο να ανέβει, οπότε μένει κρατούμενη για 3 μήνες και μετά επειδη απο το νομο δε μπορουν να την κρατησουν αλλο, την αφηνουν ελεύθερη.

Το μονο προβλημα είναι πως να αντέξεις τρεις μηνες στο κρατητήριο...

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0

Απο προσωπικη εμπειρια που ειχα με μια φιλη θα σου πω οτι τα πραγματα ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυσκολα εως γαμισε τα.
Το κακο στην ολη υποθεση ειναι οτι θα γινει ποινικο δικαστηριο όπου 100% θα καταδικαστει.
(Εαν ομως καταφερεις στο δικαστηριο να ΜΗΝ καταδικαστει τοτε αυξανονται αρκετα οι ελπιδες της)
Κατ αρχας μπορει να κανει μια αιτηση όπως ειπε ο φίλος igand2 για να κερδισει όμως μόνο  χρόνο και τιποτε αλλο.

Κατα δευτερο θα χρειαστεις οπωσδηποτε εναν καλο δικηγορο άλλα να μην ειναι και λαμογιο απο αυτους που εκμεταλλευονται αυτες τις καταστασεις πουλοντας σου ψευτικες υποσχεσεις (και πιστεψε με ειναι παρα πολλοι αυτοι)
Αυτος θα σου πει αφου εξετασει ολα τα στοιχεια εαν γινεται ή οχι.

Γαμος δεν γινεται οπως λενε οι φιλοι πολυ απλα γιατι δεν εχει νομιμη αδεια παραμονης στην Ελλαδα (Καποτε γινοντουσταν Τωρα πια οχι)
(Sorry πατερ Γιωργη :2funny: που σου κοβω το χαρτζηλικι. Θα σου βρω κατι αλλο για να επανορθωσω) :tooth:

Τα χρηματα που θα χρειαστεις καθως και το τρεξιμο πιστεψε με ειναι πολλά εως παρα πολλα και δεν ειναι σιγουρο το αποτελεσμα. (Εχεις πιθανοτητα 1 στις χιλιες το πολυ να γινει κατι)

Δεν ξερω εαν μπορεις να περασεις ολα αυτα και μετα να την παρουν μια μερα ξαφνικα για το αεροδρομιο και να μην μπορεις να κανεις τιποτε, εκτος απο το να της κουνας το μαντηλακι στο αεροδρομιο.
Δες το ψυχραιμα Στη δουλεια αυτη τυχαινουν και αυτα και το ξερουν και οι ιδιες αυτο.
Και τελευταιο εννοειται πως μετα για καποια χρονια ΔΕΝ μπορει να ξαναερθει στην Ελλαδα.

Σου εκανα τη καρδια περιβόλι φιλε μου άλλα καλο ειναι να ξερεις την αληθεια.
Σου ευχομαι παντως οτι καλυτερο
Ενημερωσε μας τι εγινε τελικα

Επισκέπτης
Υπαρχει ενα παραθυράκι, αυτό της "οικοιοθελους αποχωρησης" δηλαδή εφοσον δεν κρινεται ο προς απελαση επικυνδυνος, τοτε ειναι στην ευχερεια του προισταμενου του μεταγωγων, να δωσει στον αλλοδαπο προθεσμια 30 ημερών για να φυγει μονος του. Αυτο γίνεται ιδιως οταν ειναι γνωστης διευθυνσης και πεσει και κανα τηλεφωνο ειτε απο πολιτικο ειτε απο αστυνομικο βυσμα. Αν υπαρχει ποινικη εμπλοκη ειναι δυσκολο. στην πραξη η απελαση ισχυει αλλα σου δινουν το χρονο να φυγεις μονος σου... Εννοειται οτι απο τη στιγμη που σε αφήνουν ελεύθερο το ξεχνας .... μεχρι να σε ξαναπιασουν ....

Αν η κοπελα ειναι γεωργιανή ο ασφαλεστερος ισως τροπος να παραμεινει ειναι να μην παραδωσει το διαβατηριό της . Χωρίς ταξιδιωτικά εγγραφα δεν μπορει να παει πουθενα, αφού ουτε η γεωργια την δεχεται, ουτε στο αεροπλάνο να ανέβει, οπότε μένει κρατούμενη για 3 μήνες και μετά επειδη απο το νομο δε μπορουν να την κρατησουν αλλο, την αφηνουν ελεύθερη.

Το μονο προβλημα είναι πως να αντέξεις τρεις μηνες στο κρατητήριο...
και αν την πιάσουν πάλι άλλους  3 μήνες και πάει λέγοντας.....

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.753
Πόντοι
7.195
Είναι όπως τα λέει ο igand2 πιό πάνω.
Άμα τη χώσαν στην Αμυγδαλέζα είναι πιά αργά για οτιδήποτε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom