Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Καταγγέλω ένα απαράδεκτο γεγονός που συνέβη στο σπίτι της Λέλας Καραγιάννη. Πήρα τηλέφωνο για να ενημερώσω την πορνοκοινότητα για το πρόγραμμα και για το ποιά κοπέλα δουλεύει και το σήκωσε η κοπέλα η οποία απάντησε ως εξής, "Εσύ κύριε κάθε μέρα παίρνεις, μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια, άι γαμίσου" και το έκλεισε . Κατά 95% ήταν η κοπέλα. Δεν νομίζω να ήταν η τσατσά, αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Καταρχήν , μωρή καριόλα εγώ έχω πάνω από 15 μέρες να πάρω τηλέφωνο, άρα με μπέρδεψες. Δεύτερον , έχετε καθήκον να ενημερώνετε , έστω τηλεφωνικά για το ποιά κοπέλα δουλεύει. Πόσο μάλλον όταν μας έχετε φλομώσει στα ψέματα και στα διπλά ονόματα.
Αντισθένη, τί μπορούμε να κάνουμε?
Θέλω οπωσδήποτε να φτάσει στην ιδιοκτήτρια το θέμα αυτό και να υπάρχουν οι κυρώσεις. Επίσης , παρακαλώ να μάθουμε ποιά κοπέλα ήταν αυτή η αγενέστατη.
Άι σιχτίρι πια με την κάθε πουτάνα
Μαύρο στην συγκεκριμένη. Να μάθουμε ποιά ήταν!
Ευχαριστώ
Καταρχήν , μωρή καριόλα εγώ έχω πάνω από 15 μέρες να πάρω τηλέφωνο, άρα με μπέρδεψες. Δεύτερον , έχετε καθήκον να ενημερώνετε , έστω τηλεφωνικά για το ποιά κοπέλα δουλεύει. Πόσο μάλλον όταν μας έχετε φλομώσει στα ψέματα και στα διπλά ονόματα.
Αντισθένη, τί μπορούμε να κάνουμε?
Θέλω οπωσδήποτε να φτάσει στην ιδιοκτήτρια το θέμα αυτό και να υπάρχουν οι κυρώσεις. Επίσης , παρακαλώ να μάθουμε ποιά κοπέλα ήταν αυτή η αγενέστατη.
Άι σιχτίρι πια με την κάθε πουτάνα
Μαύρο στην συγκεκριμένη. Να μάθουμε ποιά ήταν!
Ευχαριστώ