You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απάλευτο βίντεο!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
σορρυ αλλα εγω το βρηκα 1 μλκ κ μιση.Πραγματικά απάλευτο το βίντεο !να είσαι καλά , μας έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί !
καλη η διαθεση, αλλα ελλειψη φαντασιας, κακος ηχος κ χαζογελια μαζι με χαζο-λογια το σκοτωσανε. αλλα τελειως ομως.
Καλά sorry που έφαγα το χρόνο σου, έτσι? Άμα εσύ μπορείς να βάλεις καμιά High Definition κάμερα μέσα σε κανα ρδελάκι, να το ποστάρεις να το δούμε.σορρυ αλλα εγω το βρηκα 1 μλκ κ μιση.
καλη η διαθεση, αλλα ελλειψη φαντασιας, κακος ηχος κ χαζογελια μαζι με χαζο-λογια το σκοτωσανε. αλλα τελειως ομως.
Εγώ πιο σουρεαλιστικό βίντεο δεν έχω ξαναδεί πάντως. ;)
toniven
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κοίτα δεν έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ , και φυσικά δεν έχουμε και όλοι τα ίδια γούστα ! Η άποψη του καθενός από εμάς είναι τελείως υποκειμενική !σορρυ αλλα εγω το βρηκα 1 μλκ κ μιση.
Κοίτα δεν έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ , και φυσικά δεν έχουμε και όλοι τα ίδια γούστα ! Η άποψη του καθενός από εμάς είναι τελείως υποκειμενική !
εγω σχολιασα το βιντεο (που ανοιξε κ δικο του δρεντ , παναθεμα το!!!), εαν οπως λετε: "φυσικά δεν έχουμε και όλοι τα ίδια γούστα" γιατι σπευδετε να σχολιασετε την αποψη μου?
toniven
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγώ δεν σχολίασα απολύτως τίποτα , απλά και μόνο έκανα μια διαπίστωση !εγω σχολιασα το βιντεο (που ανοιξε κ δικο του δρεντ , παναθεμα το!!!), εαν οπως λετε: "φυσικά δεν έχουμε και όλοι τα ίδια γούστα" γιατι σπευδετε να σχολιασετε την αποψη μου?
Θες να ζητήσω συγνώμη ρε μεγάλε που άνοιξα καινούργιο thread? Ευχαριστημένος?εγω σχολιασα το βιντεο (που ανοιξε κ δικο του δρεντ , παναθεμα το!!!), εαν οπως λετε: "φυσικά δεν έχουμε και όλοι τα ίδια γούστα" γιατι σπευδετε να σχολιασετε την αποψη μου?
toniven
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
XAXAXAXAXAXAXAAXΤι νόημα ρε φίλε - θα με τρελάνετε ρε σεις.
Διάλεξη του Κωνσταντίνου Τσουκαλά νομίζετε ότι βλέπετε?
Λοιπόν, το 1o μου thread νομίζω ήταν αυτό - εντάξει, δεν ξανακάνω το λάθος. :S
υπαρχει σχετικο θρεντ "αστεια βιντεακια".
νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου απο τους αδμιν να γινει συγχωνευση.
απλα βαλτο απο την αρχη σε εκεινο το καταλληλο θρεντ.
η , κατα την φτωχη μου γνωμη, μην το βαλεις καθολου. δεν θα χασει κανεις εαν δεν το δει.
νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου απο τους αδμιν να γινει συγχωνευση.
απλα βαλτο απο την αρχη σε εκεινο το καταλληλο θρεντ.
η , κατα την φτωχη μου γνωμη, μην το βαλεις καθολου. δεν θα χασει κανεις εαν δεν το δει.
Λεω αστο!Είναι αφού είναι θέμα χρόνου, ας το αφήσουμε.
Ε, τι λες?
1 μαλακια παραπανω δεν θα βλαψει αυτους που θα το δουν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 72