Νέα

Ανυπαρξία Δικιοσύνης - Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ελληνικο Πρόβλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.987
Πόντοι
1.686
προχθές την Τρίτη 1-11 ήμουν μάρτυρας σε δίκη για ένα τρακάρισμα που έγινε...πάρτε βαθιά ανάσα...τον Ιούλιο του 2007...
περιμέναμε από τις 9:30 και στις 12:00 τί λέει ο δικαστής;;;
''έχουμε στάση εργασίας και η δίκη αναβάλετε για...τον Απρίλιο...''
μην ξαναπεί λοιπόν κανένας ότι υπάρχουν καθυστερήσεις...τακ-τακ το έλυσε το θέμα ο δικαστής...

Πρεπει να ανοιχτουν πολλα  σάϊτ με τα τεράστια προβλήματα του θεσμου της Δικαιοσύνης στην Ελλαδα.

takxaros

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
να σας αναφερω μια προσωπικη εμπειρια με τη δικαιοσυνη....πριν 2 χρονια θελησα να πουλησω ακινητο με την αδελφη μου για να μπορεσουμε να φτιαξουμε ενα διοροφο σε ενα οικοπεδο που αφησαν οι γονεισ μου...βρεθηκαν αγοραστες και συμφωνησαμε στη τιμη 320ευρω.μαλιστα δεν καναν καθολου παζαρια και ζητησαν τα χαρτια τα για ελεγχο.μαλιστα ζητησα προκαταβολη η συμφωνητικο αλλα ελεγαν δεν χρειαζετε θα το παρουμε σιγουρα... αφου περασαν 40 μερες και ενω ειχα και αλλεσ προσφορες και ο μαλακας επειδη εδωσα το λογο μου της ακυρωνα. εντομεταξυ επειδη το ειχα σιγουρο πηγα και εβγαλα αδεια οικοδομης για το διοροφο και εδωσα 40χιλ ευρω(δανειο τραπεζας)..ετσι οι τυποι μου λενε ολα οκ υπογραφουμε σε 3 μερες αλλα να συμφωνησουμε για την τιμη..τουσ λεω οτι η τιμη εχει ηδη συμφωνηθη αλλα αυτοι λεγεν οτι δινουν 250 χιλ μονο....τοτε εμαθα οτι ο ενας ειναι πρωην τραπεζικος και μου λεει δωστο αλλιως θα στο παρω για 30 χιλ....φυσικα του ειπα να παει να γαμηθη....στο ζουμι τωρα....ο τυπος μου εκανε αγωγη για διαφυγοντα κερδη!!! και οτι εχασε αλλο ακινητο που ειχε βρη...εγω απαντησα με δικηγορο οτι εχει συμβει και οτι μαλιστα περιμενα αυτα τα λεφτα γιατι ειχα δανειο για την οικοδομη...ο δικηγορος μου μου ελεγε οτι θα τους παρει και λεφτα (ο μαλακας)και δεν προκειτε να χασουμε την υποθεση...τελικα πριν 4 μερες βγηκε η αποφαση να ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ 32ΧΙΛ ΕΥΡΩ !!!! απιστευτο ....θα κανω εφεση αλλα σε δυο δικηγορουσ που πηγα μου λενε εχει πιασει δικαστη.....τι να πω...μια βομβα θελουν οι πουστηδες να τους τιναξει στον αερα....σορρυ αν σας κουρασα αλλα τετοια δικαιοσυνη ειναι για το πουτσο..ο καθενας με γνωστο δικαστη μπορει να σου παρει το σπιτη...απιστευτο

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
έχω κάμποσες ιστορίες να πω,αλλά θα πω μία που να ταιριάζει και στο πνεύμα του σάϊτ...
ως γνωστόν η Κομοτηνή έχει τμήμα νομικής και έκανα κάποια χρόνια για δουλειά εκεί...
οπότε πηδούσα μία μέλλουσα δικηγορίνα,στο τελευταίο έτος, και έχοντας το ανάλογο θάρρος την ρώτησα...
''καλά πώς μπορείτε και αναλαμβάνετε ανθρώπους που έχουν άδικο και φταίνε και τους υπερασπίζεστε λέγοντας ψέματα;δεν ντρέπεστε;
η απάντησή της:''αφού είναι η δουλειά μας...''

τί να λέμε τώρα;;; ηθική μηδέν...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μεγαλύτερος καρκίνος από τους πολιτικούς... Κανονικά ο κόσμος θα έπρεπε να διαδηλώνει και να τα σπάει στα δικαστήρια και όχι στη βουλή... Και είναι στο απυρόβλητο και στα κουφά...

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
δυστυχως μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα σε πολλες περιπτωσεις...επειδη τυχαινει να εχω μελος της οικογενειας που εργαζεται στον τομεα της διακαιοσυνης να σας πληροφορησω οτι δεν ειναι ετσι παντα τα πραγματα...υπαρχουν τα μεγαλα κεφαλια κ τα μικρα...το συγκεκριμενο ισχυει κ για τους δικαστικους κ για τους δικηγορους...υπαρχουν μεγαλοι δικηγοροι μεγαλοκαρχαριες που λυμαινουν τον χωρο,αλλα υπαρχουν κ δικηγορακια βιοπαλαιστες που κανουν χαρτοδουλεια κ αγγαρεια για το μεροκαματο βγαζοντας ισα ισα τα προς το ζην...το ιδιο ισχυει κ στους δικαστικους...καταρχας ειναι ενα επαγγελμα που εχει φοβερες ευθυνες κ παρα πολυ δουλεια...συγκεκριμενα ατελειωτο γραψιμο κ μελετη νομων απο το πρωι μεχρι το βραδυ...κ σ'αυτη τη θεση υπαρχουν οι μεγαλοκαρχαριες που κατεχουν συνηθως υψηλες θεσεις κ αφηνουν τους απατεωνες κ τα λαμογια ατιμωρητους,αλλα υπαρχουν κ οι μαχιμοι δικαστικοι συνηθως μικροτερου βαθμου που τιμανε το λειτουργημα που ασκουν προσπαθωντας να αποδωσουν δικαιοσυνη...αυτοι συνηθως αποφευγουν τις δημοσιες σχεσεις κ τα κολλητιλικια με δικηγορους,δημαρχους,βουλευταδες κλπ...οταν μπλεξεις με ολους αυτους κ ζητας χαρες θα αναγκαστεις να κανεις κ χαρες...καπως ετσι παει το συστημα...αν μεινεις απερισπαστος κ κοιτας μονο τη δουλεια σου θα παραμεινεις αμολυντος...οσοι παρακολουθουν τις εξελιξεις ισως εχει παρει το αυτι τους οτι πολλα υπερχρεωμενα νοικοκυρια εχουν σωθει απο την δικαιοσυνη,σβηνοντας πολλες φορες ακομα κ το 50% του χρεους τους προς τις τραπεζες...επισης ο τιμιος κ δικαιος δικαστικος συνηθως προστατευει τον πολιτη κ τον δικαιωνει σε υποθεσεις που εχουν να κανουν με απολυσεις απο μεγαλοεργοδοτες...ποσοι επισης παραβατες του κοκ αθωονονται στην πλειοψηφια,εκτος κ αν δεν πεσουν σε κανενα σπασικλα...ειναι με αλλα λογια θεμα χαρακτηρα κ ηθους...οπως υπαρχουν οι σωστοι γιατροι κ οι σκαρτοι,οπως υπαρχει ο καλος ο δασκαλος κ ο κακος,ετσι υπαρχουν κ οι σωστοι δικαστικοι κ οι ατιμοι...δυστυχως ομως ειναι αληθεια οτι οι σωστοι κ τιμιοι ειναι παρα πολυ λιγοι κ το γεγονος οτι οι μεγαλοι απατεωνες που οι περισσοτεροι ειναι μεσα απο τη βουλη παραμενουν ατιμωρητοι εχει οδηγησει τον κοσμο να χασει την εμπιστοσυνη του στη δικαιοσυνη

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Ο χώρος της Δικαιοσύνης είναι ο ναός της τήρησης των Νόμων και της Τάξης όπου όλα ξεκινούν από εκεί και καταλήγουν εκεί,διότι με τους Νόμους διασφαλίζετε η κοινωνική μας ζωή ως έχει,αν οι Δικαστές έστω και ένας δεν κάνει καλά την δουλειά του τότε θα καταλήξουμε ζούγκλα,και πιστεύω ακράδαντα εξ ιδίας πείρας ότι ο χώρος της Δικαιοσύνης βρίθει από διαφθορά σαπίλα σκατίλα απαξίωση και ποτέ δεν θα πιστεύω πλέον στην απονομή δικαιοσύνης ότι και αν πούμε.Είναι τόση η απελπισία μου από την εμπλοκή μου σε δικαστικούς αγώνες όπου με πλήθος στοιχείων εκ μέρους μου και μηδέν του αντίδικου έχασα την δίκη και μετά αναγκάστικα να χρησιμοποιήσω και εγώ άλλα μέσα να ξεμπερδεύω από όλους ακόμα και από τον δικό μου δικηγόρο που με πούλησε,τι να πούμε τώρα,μπόχα και δοισωδία,βρωμιά και σαπίλα,διαφθορά και κατρακύλα συνθέτουν το σκηνικό στους χώρους των Δικαστικών Μεγάρων.   :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
....μαλιστα ζητησα προκαταβολη η συμφωνητικο αλλα ελεγαν δεν χρειαζετε θα το παρουμε σιγουρα... ...

Φίλε μου ειλικρινά λυπάμαι γι' αυτό που σου συνέβη, είμαι όμως βέβαιος ότι δεν είχες συμβουλευτεί δικηγόρο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Αυτά να τα ακούνε οι εξυπνάκηδες που θεωρούν το δικηγόρο από την πλευρά του πωλητή νταβατζηλίκι και πεταμένα λεφτά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φίλε μου ειλικρινά λυπάμαι γι' αυτό που σου συνέβη, είμαι όμως βέβαιος ότι δεν είχες συμβουλευτεί δικηγόρο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Αυτά να τα ακούνε οι εξυπνάκηδες που θεωρούν το δικηγόρο από την πλευρά του πωλητή νταβατζηλίκι και πεταμένα λεφτά.

σωστος. ο τυπος εδειξε παιδικη αφελεια στη συναλλαγη ειναι σα να περιμενει το πρωτο κουναβι που θα συναντησει να τον σκισει

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Αν υπάρχει ένας θεσμός σήμερα που έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και έχει ξεφύγει από τη γενικότερη σήψη της ελληνικής κοινωνίας είναι η δικαιοσύνη. Φυσικά και υπάρχουν ελάχιστοι διεφθαρμένοι δικαστές (όπως αποδείχθηκε και με το παραδικαστικό) αλλά η συντριπτική πλειοψηφία (άνω του 99%) των δικαστικών λειτουργών είναι έντιμοι και κάνουν καλά τη δουλειά τους. Για τις στρεβλώσεις της απονομής της δικαιοσύνης ευθύνεται καταρχήν ο ελληνας νομοθέτης με τις παράλογες ρυθμίσεις σε πολλά θέματα, τις τροπολογίες που γεμίζουν τους νόμους παραθυράκια και την πολυνομία που καθιστά το έργο των δικαστών ακόμα δυσκολότερο από ότι είναι. Δεύτερον ευθύνονται οι κατά καιρούς ελληνικές κυβερνήσεις που δεν έχουν την πολιτική βούληση να δικάζονται οι μεγάλες υποθέσεις και με τεχνάσματα και τακτικισμούς επιβραδύνουν την απονομή δικαιοσύνης. Υπενθυμιζω ότι λόγω τεχνητής ελλείψεως προσωπικού του Υπουργείου Δικαιοσύνης την υπόθεση της Siemens ανέλαβαν 2 εισαγγελείς με 1 γραμματέα όταν στην Γερμανία ήταν 11 εισαγγελείς με ένα επιτελείο γραμματέων και στελεχών υποστήριξης για να φέρουν σε πέρας το έργο. Τέλος ευθυνόμαστε και όλοι εμείς που είμαστε ο πιο δικομανης λαός στον κόσμο και κάνουμε αγωγή και μήνυση αν μας πει ο άλλος "Πού 'σαι ρε μαλάκα;". Η Ελλάδα των 10.000.000 έχει πολλαπλάσιες υποθέσεις από τη Γερμανία των 80.000.000 ενώ ο θεσμός του συμβιβασμού έμεινε ανεφαρμοστος λόγω της απροθυμίας του Νεοελληνα να ρίξει νερό στο κρασί του στο παραμικρό. Ο μοναδικός λόγος που ψέγω τη δικαιοσύνη είναι ότι στα ανώτατα δικαστήρια (ΑΠ και ΣΤΕ) υπάρχει από μερίδα δικαστών προσπάθεια έκδοσης αποφάσεων με πολιτικά κριτήρια με αντάλλαγμα την προώθηση στην ιεραρχία γι' αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να νομοθετηθεί το πλήρες αυτοδιοίκητο της δικαιοσύνης. Κατά τα αλλά στα δικαστήρια ουσίας (μέχρι και το εφετείο δηλαδή) ο δικαστής είναι "σαρξ εκ της σαρκός του λαού" που λέει και ο καθηγητής Μπέης και από τους λίγους λόγους που θα πρέπει να ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΙΔΟΥΗ ΜΑΛΑΚΙΑ :jerking: :jerking: :jerking:

Ούτε τα πήραν,ούτε τίποτα!!!!

καθαρή μαλακία!!!!

Δεν μπορεί, κάποιο… χάρισμα πρέπει να έχει ο Ουκρανός «ρέκορντμαν» των συλλήψεων, για να πείθει τις δικαστικές αρχές να τον αφήνουν ελεύθερο! Ο… αμετανόητος αλλοδαπός που κατάφερε να συλληφθεί τέσσερις φορές μέσα σε δέκα ημέρες για διαρρήξεις αυτοκινήτων στη Ρόδο, αφέθηκε και πάλι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του!

Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίασή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε 1η και 15η του μήνα. Φαίνεται ότι πείστηκαν πως ο 27χρονος έχει εξασφαλίσει την ένταξή του σε ειδικό ίδρυμα της Αττικής για την αποτοξίνωσή του από τα ναρκωτικά και τον ισχυρισμό του ότι διέπραξε μόνο μια από τις επτά διαρρήξεις που του αποδόθηκαν!

Ο Ουκρανός είχε αφεθεί αρχικά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους στις 19 Οκτωβρίου, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή στις 24 Οκτωβρίου και την ίδια ημέρα (!) έκανε κι άλλη διάρρηξη! Στις 27 Οκτωβρίου, συνελήφθη για τελευταία φορά, όταν συναντήθηκε με την ιδιοκτήτρια ενός κινητού που είχε κλέψει από το αυτοκίνητό της, για να της το επιστρέψει παίρνοντας «λύτρα» 100 ευρώ!

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Ρε παιδιά και οι Δικηγόροι στα σκατά βουτιγμένοι είναι,αγόρασα διαμέρισμα και πλήρωσα ένα σκασμό λεφτά σε δικηγόρο και δεν μελέτησε καθόλου τα έγγραφα της οικοδομής και βρέθηκα με διαμέρισμα σε οικοδομή παράνομη αφού έκλεψαν του δήμου οικόπεδο για να συμπληρώσουν το οικόπεδο σε άρτιο και οικοδομήσημο,όταν δε του είπα τα καθέκαστα τι με είπε λέτε ο αθεόφοβος:Πούλα γρήγορα το διαμέρισμα τώρα που δεν το ξέρει κανένας,ρε αυτοί είναι για τον πούτσ......και με σμυριδόπανο τυλιγμένο τα μαιμούνια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν υπάρχει ένας θεσμός σήμερα που έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και έχει ξεφύγει από τη γενικότερη σήψη της ελληνικής κοινωνίας είναι η δικαιοσύνη. Φυσικά και υπάρχουν ελάχιστοι διεφθαρμένοι δικαστές (όπως αποδείχθηκε και με το παραδικαστικό) αλλά η συντριπτική πλειοψηφία (άνω του 99%) των δικαστικών λειτουργών είναι έντιμοι και κάνουν καλά τη δουλειά τους. Για τις στρεβλώσεις της απονομής της δικαιοσύνης ευθύνεται καταρχήν ο ελληνας νομοθέτης με τις παράλογες ρυθμίσεις σε πολλά θέματα, τις τροπολογίες που γεμίζουν τους νόμους παραθυράκια και την πολυνομία που καθιστά το έργο των δικαστών ακόμα δυσκολότερο από ότι είναι. Δεύτερον ευθύνονται οι κατά καιρούς ελληνικές κυβερνήσεις που δεν έχουν την πολιτική βούληση να δικάζονται οι μεγάλες υποθέσεις και με τεχνάσματα και τακτικισμούς επιβραδύνουν την απονομή δικαιοσύνης. Υπενθυμιζω ότι λόγω τεχνητής ελλείψεως προσωπικού του Υπουργείου Δικαιοσύνης την υπόθεση της Siemens ανέλαβαν 2 εισαγγελείς με 1 γραμματέα όταν στην Γερμανία ήταν 11 εισαγγελείς με ένα επιτελείο γραμματέων και στελεχών υποστήριξης για να φέρουν σε πέρας το έργο. Τέλος ευθυνόμαστε και όλοι εμείς που είμαστε ο πιο δικομανης λαός στον κόσμο και κάνουμε αγωγή και μήνυση αν μας πει ο άλλος "Πού 'σαι ρε μαλάκα;". Η Ελλάδα των 10.000.000 έχει πολλαπλάσιες υποθέσεις από τη Γερμανία των 80.000.000 ενώ ο θεσμός του συμβιβασμού έμεινε ανεφαρμοστος λόγω της απροθυμίας του Νεοελληνα να ρίξει νερό στο κρασί του στο παραμικρό. Ο μοναδικός λόγος που ψέγω τη δικαιοσύνη είναι ότι στα ανώτατα δικαστήρια (ΑΠ και ΣΤΕ) υπάρχει από μερίδα δικαστών προσπάθεια έκδοσης αποφάσεων με πολιτικά κριτήρια με αντάλλαγμα την προώθηση στην ιεραρχία γι' αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να νομοθετηθεί το πλήρες αυτοδιοίκητο της δικαιοσύνης. Κατά τα αλλά στα δικαστήρια ουσίας (μέχρι και το εφετείο δηλαδή) ο δικαστής είναι "σαρξ εκ της σαρκός του λαού" που λέει και ο καθηγητής Μπέης και από τους λίγους λόγους που θα πρέπει να ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο μέλλον.
Απολυτως σωστο ποστ, ψυχραιμο και τεκμηριωμενο, χωρις κραυγες και ανοησιες.
Συγχαρητηρια.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ρε παιδιά και οι Δικηγόροι στα σκατά βουτιγμένοι είναι,αγόρασα διαμέρισμα και πλήρωσα ένα σκασμό λεφτά σε δικηγόρο και δεν μελέτησε καθόλου τα έγγραφα της οικοδομής και βρέθηκα με διαμέρισμα σε οικοδομή παράνομη αφού έκλεψαν του δήμου οικόπεδο για να συμπληρώσουν το οικόπεδο σε άρτιο και οικοδομήσημο,όταν δε του είπα τα καθέκαστα τι με είπε λέτε ο αθεόφοβος:Πούλα γρήγορα το διαμέρισμα τώρα που δεν το ξέρει κανένας,ρε αυτοί είναι για τον πούτσ......και με σμυριδόπανο τυλιγμένο τα μαιμούνια.

Πίσσα και πούπουλα τύπε, φόρτωμα σε ράγα σιδηροδρόμου και έξω από την πόλη.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ενω οι πελατες μας ε?
Παναγίτσες!

Έλα ρε, ο έλληνας ανήκει στον περιούσιο λαό. Ούτε λάθη κάνει, ούτε μπινιές.
Τα λαμόγια οι δικηγόροι/μηχανικοί/γιατροί κτλ τα κάνουν όλα.

takxaros

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

φιλε υπηρχε δικηγορος στην διαπραγματευση...αν και στην ουσια δεν υπηρχε διαπραγματευση οπως σου ειπα δεν κανανε παζαρια στην αρχη και το μονο που εγινε ηταν ενα τηλεφωνο 3 μερες πριν την υπογραφη οπου θελησαν να κοψουν 50 χιλ.... ο δικηγορος ηταν ενημερος....αλλα και να μην υπηρχε που βλεπεισ την παρανομια μου και που θα βοηθαγε ο δικηγορος(αν και υπηρχε)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.987
Πόντοι
1.686
Μεγαλύτερος καρκίνος από τους πολιτικούς... Κανονικά ο κόσμος θα έπρεπε να διαδηλώνει και να τα σπάει στα δικαστήρια και όχι στη βουλή... Και είναι στο απυρόβλητο και στα κουφά...
Μόλις πριν λίγες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας οι «Καταγγελίες Παπανικολάου» για τη Μαφία της Δικαιοσύνης, που απλώνει τα πλοκάμια της από τα γραφεία των Ανακριτών μέχρι τον Άρειο Πάγο, από όπου διευθύνεται το Σύγχρονο Παραδικαστικό, το οποίο εξυπηρετεί συγκεκριμένα πολιτικά, επιχειρηματικά και παρακρατικά συμφέροντα. Επί τέλους όμως, ξύπνησε και η Κυβέρνηση και άρχισε να ερευνά τη «Δικαστική Χούντα» που έχει στήσει η Αγία Οικογένεια μέσα στο μέγαρο του Αρείου Πάγου και του Εφετείου Αθηνών. Εκεί όπου καταλύεται καθημερινά η Δημοκρατία και βιάζεται η Δικαιοσύνη, από ένα συγκεκριμένο κύκλωμα παρακρατικών δικαστών που, αν και αποτελούν μια μικρή μειοψηφία επί του συνόλου των έντιμων συναδέλφων τους, αισθάνονται πλέον τόσο δυνατοί και ασφαλείς από την αλαζονεία της εξουσίας που διαχειρίζονται και την πολυεπίπεδη κάλυψη που τους παρέχεται, που δε διστάζουν να διαπράττουν πρωτοφανή δικαστικά εγκλήματα, σε καθημερινή βάση, κοροϊδεύοντας μέσα στις αίθουσες των συμβουλίων και των ακροατηρίων, εκατοντάδες πολιτών, δικηγόρων και συναδέλφων τους. Η μακροχρόνια ατιμωρησία τους αποθράσυνε, τους έδωσε δύναμη αλλά, ταυτόχρονα, τους έκανε και ...... ευάλλωτους. Γιατί σταμάτησαν να προσέχουν !!! Σταμάτησαν να τηρούν ακόμη και τα προσχήματα !!! Γιατί πίστεψαν ότι η πολιτική, επιχειρηματική και παρακρατική κάλυψη που διέθεταν, θα διαρκούσε επ’άπειρον, μέχρι να συνταξιοδοτηθούν, οπότε και θα προσλαμβάνονταν σε κάποιο πολιτικό ή διαπλεκόμενο επιχειρηματικό επιτελείο, προκειμένου να νουθετούν εκ του ασφαλούς, από το σκοτάδι και το παρασκήνιο, τους εν ενεργεία συναδέλφους τους που, το ίδιο το παρακράτος που εξέθρεψε και ανέδειξε αυτούς τους ίδιους, θα είχε φροντίσει να τοποθετήσει στη θέση τους, μετά την αποχωρησή τους, ακόμη και αν έπρεπε να καταλυθεί η ιεραρχία ή οποιοσδήποτε άλλος θεσμός αξιοκρατίας. Έκαναν όμως λάθος. Δεν αντιλήφθηκαν ότι η οικονομική κρίση που παρέδωσε την Ελλάδα όμηρο στο Δ.Ν.Τ., άλλαξε τις ισοροπίες κατ’αρχήν στον πολιτικοοικονομικό χάρτη της εξουσίας και της διαπλοκής. Η Αγία Οικογένεια αποδυναμώνεται καθημερινά, αφού οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες και οι πτωχευμένοι τραπεζίτες που τη στηρίζουν, καταρρέουν ένας – ένας, σα χάρτινοι πύργοι. Και χωρίς λεφτά δε συντηρούνται οι Δικαστικές Χούντες !!! Τελειώσατε κύριοι (και κυρίες !!!). Φροντίστε τώρα να σώσετε τα τομάρια σας !!! Γιατί η Κυβέρνηση, προκειμένου να σας ξεφορτωθεί, μπορεί να σας δώσει ακόμη και συγχωροχάρτι !!! Οι άνθρωποι όμως που όλα αυτά τα χρόνια αδικήσατε και καταστρέψατε δεν θα σας τη χαρίσουμε. Είμαστε όλοι εκεί και σας περιμένουμε στη γωνία, μέρα με την ημέρα, μέχρι να δουμε τα ονόματά σας δημοσιευμένα από τα ΜΜΕ. Μέχρι να γίνετε πρωτοσέλιδα και να κρεμαστείτε από τα μανταλάκια στα περίπτερα όλης της χώρας !!! Εμείς δε θα σας δώσουμε κανένα συγχωροχάρτι. Αντιθέτως, θα αρχίσουν να μιλάνε ακόμη και οι μουγγοί !!! Θα αποδράσουν πολλοί συμπολίτες μας από τα κελιά της omerta’ όπου τους καταδικάσατε να ζουν εσείς και τα κατορθώματά σας και θα αρχίσουν, επί τέλους, να καταγγέλουν τα ονόματά σας και τα ονόματα όλων αυτών με τους οποίους διαπλέκεστε. Δικηγόρους, Επιχειρηματίες, Πολιτικούς, Παρακρατικούς, Συγγενείς, μέλη των οικογενειών σας και ....... άλλες προοδευτικές δυνάμεις. Και μαζί τους θα καταγγείλουν και όλα τα Απαλλακτικά Βουλεύματα, τις βρώμικες Αποφάσεις, τις Εφέσεις και τις Αναιρέσεις υπέρ του Νόμου που σας ήρθαν γραμμένες από συγκεριμένα γραφεία και εσείς τις ξεπετάξατε αναιτιολόγητα και με κλειστά τα μάτια, γιατί η δικαιοσύνη........ είναι τυφλή !!! Το πάρτι αρχίζει !!! Ετοιμαστείτε !!!
05 Ιούλιος, 2010 00:36
Ανώνυμος είπε:

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" και όλοι οι Δικαστές, γνωρίζουν ποιοί είναι οι "βρώμικοι" αξιωματούχοι της «Δικαστικής Χούντας».
Δυστυχώς όμως, τη γνώση αυτή, στο μέτρο της προσωπικής μας εμπειρίας, την έχουμε και όλοι εμείς, οι απλοί πολίτες, που πέφτουμε καθημερινά θύματα της διαπλοκής, του παραδικαστικού, ή ακόμη και των δικαστών που, εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους στη δικαιοσύνη, προωθούν μέσα από τα δικαστικά μέγαρα τα επιχειρηματικά συμφέροντα των οικογενειών τους.
Ένα τέτοιο θύμα είμαι και εγώ, που είχα την ατυχία να εμπλακώ σε ένα δεκαετή δικαστικό αγώνα με επιχειρηματία, αδελφό υψηλόβαθμου δικαστή.
Το αποτέλεσμα ; Έχω αθωωθεί δύο φορές !!! Ομόφωνα !!! Μετά όμως από κάθε αθώωσή μου, ανευρίσκετο μονίμως, "εντελώς τυχαία", κάποιος εισαγγελέας, ακόμη και του Αρείου Πάγου, για να ασκήσει έφεση ή αναίρεση υπέρ του νόμου !!! Η τελευταία δε αναίρεση, εντελώς προκλητικά, έγινε δεκτή χωρίς καμία αιτιολογία, ενώ εξεδόθη απόφαση του ΑΠ σε χρόνο ρεκόρ, σε 15 μόλις ημέρες !!!!!, προκειμένου οι διαπλεκόμενοι να προλάβουν τις εξελίξεις και τα δημοσιεύματα για το παραδικαστικό και τη Δικαστική Χούντα που, εδώ και λίγες ημέρες, έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το διαδίκτυο.
Μην εμπλακείτε ποτέ σε δικαστική διαμάχη με συγγενή δικαστή !!! Ιδιαίτερα όταν παίζονται οικονομικά συμφέροντα της οικογενείας τους !!!! Όσες φορές και να αθωωθείτε, θα είστε για όλη σας τη ζωή κατηγορούμενοι, μέχρι να βρεθεί μια στημένη σύνθεση για να σας καταδικάσει !!! Και την ημέρα που θα ασκήσετε εσείς αναίρεση στον ΑΠ, να είστε σίγουροι ότι θα απορριφθεί !!! Για να κλειδώσει η καταδίκη σας !!! Γιατί έτσι μόνο μπορούν να κατοχυρωθούν στα αστικά δικαστήρια τα παράνομα κέρδη, να νομιμοποιηθούν με δικαστικές αποφάσεις τα έσοδα από ξέπλυμα μαύρου χρήματος ή να δικαιολογηθούν οι αρπαχτές που έκαναν από το χρηματιστήριο το 1999, κάποιοι συγγενείς δικαστών (αδελφοί) που διοικούσαν κάποιες ΔΕΚΟ ή τις ασφαλιστικές θυγατρικές τους.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη ντροπή της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Η κατασκευή κατηγορουμένων, προκειμένου να ποινικοποιούνται απλές αστικές υποθέσεις, στις οποίες όμως παίζονται οικονομικά συμφέροντα οικογενειών δικαστών. Ιδιαίτερα δε όταν οι υποθέσεις αυτές αφορούν μεγάλα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου του 1999, και οι "αδελφοί" δικαστές έχουν ήδη φροντίσει να απαλλάξουν τους "αδελφούς" κατηγορουμένους - επιχειρηματίες, με απαλλακτικά βουλεύματα !!!
Τα ονόματα είναι στη διάθεση των Αρχών, αν αποφασίσουν ή τολμήσουν να μου τα ζητήσουν. Εφέτης - Εισαγγελέας ΑΠ - Αντιπρόεδρος ΑΠ και, από πίσω, ένας Καθηγητής Πανεπιστημίου, που τους καθοδηγεί με χειρουργική ακρίβεια. Παίζονται 20 ΔΙΣ. Αυτά που φάγανε το 1999 από το Χρηματιστήριο και φοβούνται την ημέρα που θα κληθούν να τα επιστρέψουν στο Ελληνικό Δημόσιο !!!
05 Ιούλιος, 2010 00:40

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.987
Πόντοι
1.686
Από τις χειρότερες διεθνώς ,η κατάσταση της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα .

Δικαστική Χούντα ,δικαστική Μαφία ,από επίορκους σιχαμερούς "δικαστές ".

Πρέπει να φτιαχτεί κατάλογος με όλα αυτά τα θρασύδειλα σκουλήκια .

Και το χειρότερο είναι ότι οι τίμιοι δικαστες ,ζουν στον κόσμο τους και δεν μπορουν να πιστέψουν ότι κάποιοι "συνάδελφοι " τους είναι τόσο βρωμερά σκουλήκια .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.987
Πόντοι
1.686
Προσεχώς θα παραθέσω πολλές ιστορίες από βρώμικους Δικαστές !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom