Δοκιμασες να της στειλεις sms και Δεν σου απαντησε???
Αν εχεις τηλ παρακαλω στειλε πμ, αν θες
thanks anyway!
Δοκιμασες να της στειλεις sms και Δεν σου απαντησε???
όποιος ξέρει κάτι, ας ενημερώσει εδώ αν βαριέται να στείλει ΠΜ σε όλους.. ;) αναμένουμε νέα...
ΟΚ ;)αρχηγε δεν πεζει νομιζω πια μπαλα !! και πλεον δεν αξιζει ρε μια ... μην ασχοληθεις πριν 3-4 χρονια ηταν οτι πρεπει πλεον αστο το εχει καβαλησει και εχει χαλασει πολυ ...
αρχηγε δεν πεζει νομιζω πια μπαλα !! και πλεον δεν αξιζει ρε μια ... μην ασχοληθεις πριν 3-4 χρονια ηταν οτι πρεπει πλεον αστο το εχει καβαλησει και εχει χαλασει πολυ ...
Πολυ σωστα φιλε! Παιζει και παραπαιζει!!!!!παρεπιπτοντως,νομιζω, παιζει κανονικοτατα.... σε κλειστο κυκλωμα(για να χρησιμοποιησω εκφρασεις αλλων συναδελφων εδω γυρω..). ;)
Η τελευταια της τιμολογιακη πολιτικη ηταν 100 για τουλαχιστον 1/2ωρο με κολο μεσα κλπ..κλπ..(εκτιμω πως δεν εχει αλλαξει)
και η δικη μου εκτιμηση δεν εχει χαλασει ουτε εχει καβαλησει καλαμι....! (απλα,παντα δικη μου εκτιμηση, επαιζε εξω απο τα διαφορα κυκλωματα που λημαινονται και διαφημιζουν-διαφημιζονται μεσα απο εδω και εξω απο εδω....)
Επειδη μαλλον αποκλειεται να λαβουμε το τηλ εδω μεσα, καλυτερα να κλεισει το θεμα ισως?
GEIA SAS KSEREIS KANEI KAMIA POUTANA STI PEIREA NA EXEI TO TIL TIS?
Τις εδιωξε ο νεος Δημαρχος απο τη!!!! πειραια
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. μερικοί την έχουν δει "ΚΑΠΩΣ" εδω μέσαπαρεπιπτοντως,νομιζω, παιζει κανονικοτατα.... σε κλειστο κυκλωμα(για να χρησιμοποιησω εκφρασεις αλλων συναδελφων εδω γυρω..). ;)
Η τελευταια της τιμολογιακη πολιτικη ηταν 100 για τουλαχιστον 1/2ωρο με κολο μεσα κλπ..κλπ..(εκτιμω πως δεν εχει αλλαξει)
και η δικη μου εκτιμηση δεν εχει χαλασει ουτε εχει καβαλησει καλαμι....! (απλα,παντα δικη μου εκτιμηση, επαιζε εξω απο τα διαφορα κυκλωματα που λημαινονται και διαφημιζουν-διαφημιζονται μεσα απο εδω και εξω απο εδω....)
φιλε δεν καταλαβα ψαχνεις για πουτανα στον πειραια να εχει το τηλεφωνο της;GEIA SAS KSEREIS KANEI KAMIA POUTANA STI PEIREA NA EXEI TO TIL TIS?