tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
...αντι να καθεστε εσεις οι ''εμπειροι'' να κραζετε και να βριζετε τον ανθρωπο (σε αντιθεση με εκεινον)
και τον οποιοδηποτε ειναι new εδω και ειναι αφελης ή απλα δε γνωριζει το πως εχει το ολο θεμα ,
εξηγειστε του απλα τι γινεται εδω και τι οχι.
Δεν ηξερα οτι καποιος πρεπει να τρωει ωρες ατελειωτες διαβαζοντας και γραφωντας (και μιλαω για εδω βεβαια))για να θεωρηθει αξιοπιστος...
Μπορει το συγκεκριμενο site να ειναι αξιοθαυμαστο ,αλλα φαινεται δεν κανει καλο σε ολων τα κεφαλια.
Καποιοι εχουν χαζεψει μου φαινεται απο τις πολλες ωρες που εχουν αφιερωσει.
Χαλαρωστε μαγκες κι αποδειξτε στους εαυτους σας ο,τι εχετε αναγκη ο καθενας, οχι πατωντας κουμπακια ...εξω στην πιατσα, στη πραγματικη ζωη.
Κι αν ο ανθρωπος ηθελε να κατσει να διαβασει και να μορφωθει θα διαλεγε αλλο site .
Αλλο ψυχαγωγια κι αλλο μορφωση
Και επειδη οι παλιουρες θα ξεσηκωθουν και με μενα τωρα μην πεσετε στην παγιδα και σχολιασετε οτι ειμαι κι εγω καινουργιος και γιαυτο τα λεω και μαλ...ς τεοιες, γιατι -χωρις να με ξερετε βεβαια- ειμαι σιγουρος οτι εχετε ακουσει για μενα (προ εποχης .tv) και απο τα πραγματικα κοκκινα φωτακια που ειναι στους δρομους
κι οχι απο το pc.
Ενταξει παλιοσειρια ?
Πραγματικα μου θυμιζετε (ορισμενοι οχι ολοι βεβαια)
κατι ατομα στο στρατο που το παιζανε μαγκια μεσα ,γιατι ηξεραν οτι εξω απο εκει ειναι πολυ μικροι και λιγοι.
Αν αυτα που γραφω σας βαλουν σε σκεψεις και δειτε λιγο διαφορετικα τωρα τα πραγματα θα κερδισετε το σεβασμο πολλων εδω
και το δικο μου περισσοτερο και θα με ''βγαλετε'' λαθος σ΄αυτα που γραφω.
Αν αρχισετε να βριζετε κι εμενα απλως θα αποδειξετε οτι οντως σαν αποβλακωνει η φαση εδω και το κεφαλι σας ειναι πιο μικρο κι απο το κατω.
Ετσι ή αλλιως δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να απαντησω.
Πειτε οτι θελετε. Τους ειλικρινεστατους χαιρετισμους μου σε αυτους που εχουμε διαφορετικες αποψεις.
Φίλε μου άστο καλύτερα μην το ψάχνεις...
Εδώ μέσα περισσεύει η (ψευτο)μαγκιά και μην περιμένεις τίποτα καλύτερο..άλλωστε βοηθάει και το net και η ανωνυμία του σε αυτό....