Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Απεργία.Όσο φίλε yiaramis για αυτο που ανέφερες το οτι γελάει σημένει ότι είμαστε μακακκεεςςς.Δεν μπορούμε να κάνουμε καλά το καυλί μας.Τέσπα. Όσο για το ότι ήταν full τότε γιατί στέλνει συνέχεια sms για ραντεβού?Παρακαλώ κάποιον να με βοηθήσει με το τηλέφωνο της Άντζελας...
Ρε παιδιά και κυρίως όσοι μπαίνουν πρώτοι στο site...
Πάτε και βαράτε ένα threat... Το διαβάζετε καθόλου από την αρχή? Μπαίνετε στον κόπο να δείτε τι λέμε όλοι εδώ μέσα? Από τις 19 σελίδες οι 11 μιλάνε για την απεργία που έχει κυρήξει το site στην συγκεκριμένη. Φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να δώσει όπου γουστάρει τα λεφτά του και να πάει με όποια θέλει...Αν διαβάσετε λοιπόν τις καταχωρήσεις πείτε μου πόσες είναι οι ελπίδες να σας δώσει κάποιος από δω το τηλέφωνο της...?
Οτι γραφεται εδώ έχει μια ιστορία από πίσω του..Καθίστε λίγο και διαβάστε..Γράφεστε μέλη και μετά ζητάτε με την πρώτη σας καταχώρηση έτσι με το καλημέρα τηλέφωνα και mail...Με κίνδυνο να κάψετε contacts που προστατεύουμε καίρό με διακριτικότητα και σταρτηγικη(όσο και αν σας φαίνεται περίεργο ο χώρος τα απαιτεί αυτα...)
αν ειναι ευκολο θα ηθελα το τηλεφωνο της
Επειτα απο σχεδον 2 χρονια που υπαρχει το αρθρο, ειπα λοιπον κ εγω να δοκιμασω. Δοκιμασα 2 φορες αυτες τις μερες. Καλη η Αντζυ σε γενικες γραμμες. Πανω κατω ισχυουν αυτα που ειπωθηκαν εδω μεσα. Το αστειο ηταν οτι ο επομενος συναγωνιστης ηρθε πριν βγω απο το δωματιο κ η Αντζυ με εκρυψε στο μπανιο του hotel room κ του ειπε να περασει σε 2-3 λεπτα. Το ατυχημα ηταν ομως οτι "επεσα" απανω του βγαινοντας διοτι περιμενε στα σκαλια του πανω οροφου (που επελεξα ως εξοδο διαφυγης κ μετα με ασανσερ κατω) ενω εγω υπολογισα οτι θα ηταν στο ασανσερ η στα κατω ! Αντζυ ! "τζαμπα το κρυψιμο στο μπανιο" ! Παντως ειχε την πλακα του η φαση.
Διαβασε πιο πάνω τι γραφει.ΝΑΙ είναι δύσκολο εώς απίθανο.αν ειναι ευκολο θα ηθελα το τηλεφωνο της
Ναι ρε παιδιά δώστε κανα τηλέφωνο. Είχαν δίκιο η λαλακία τηφλώνη.Βρε συναγονιστες κανενα τηλ υπαρχη;; σε πμ thanks.![]()
![]()
Μιλας για το ξενοδοχειο στον πειραια? γιατι εχω κανονιση ραντεβου μαζι της αυριο και επειδη δεν γουσταρω να μου τυχει καμμια τετοια φαση να ακυρωσω.Μου ειπε οτι κανει μονο ενα ραντεβου την εβδομαδα σε κλειστο κυκλο κλπΕπειτα απο σχεδον 2 χρονια που υπαρχει το αρθρο, ειπα λοιπον κ εγω να δοκιμασω. Δοκιμασα 2 φορες αυτες τις μερες. Καλη η Αντζυ σε γενικες γραμμες. Πανω κατω ισχυουν αυτα που ειπωθηκαν εδω μεσα. Το αστειο ηταν οτι ο επομενος συναγωνιστης ηρθε πριν βγω απο το δωματιο κ η Αντζυ με εκρυψε στο μπανιο του hotel room κ του ειπε να περασει σε 2-3 λεπτα. Το ατυχημα ηταν ομως οτι "επεσα" απανω του βγαινοντας διοτι περιμενε στα σκαλια του πανω οροφου (που επελεξα ως εξοδο διαφυγης κ μετα με ασανσερ κατω) ενω εγω υπολογισα οτι θα ηταν στο ασανσερ η στα κατω ! Αντζυ ! "τζαμπα το κρυψιμο στο μπανιο" ! Παντως ειχε την πλακα του η φαση.
ειμαι καινουργιος στο σαιτ αλλα ειμαι και καβλομενος πολυ.
μπορει καποιος να μου προτινει τροπο επικοινωνιας με την ατζελα
και να μου πει ποσο παει?
μετα τιμης
NAVIGATOR_2008![]()
![]()