Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
δεν πιστευω να ξεχασεις και να φορεσεις εσωρουχο.........
οχι βεβαια
εχω μαλωσει μαζι τους μωρο μου ;) :-*
πολλα φιλακια
δεν πιστευω να ξεχασεις και να φορεσεις εσωρουχο.........
προς το παρον εχουμε καποια ερωτικα περιοδικα του περιοδικου Spicy μαζι με ερωτικο dvd που τα δινουμε δωρεαν στους πελατες μας ;)
Αν μας επισκεφτεις απλα ζητα το απ την υπηρεσια ;)
πολλα φιλακια
Α ρε Ατζελα, θυμαμαι παλια εκεί στην εδρα σου , ίσως διπλα ή πάνω, γινόταν προσκήνημα στην ομάδα που έπαιζε κάθε βράδυ κια χόρευε στα κλουβιά... Που είναι αυές οι εποχές.. Κάνε καμιά καλή μεταγραφή .... μια κι ΄χεις νταραβέρια και με Ταυλάνδη...
Καλα, εμενα αν μου δίνεις παλιά τευχη του Ταρατατα σε κάθε επισκεψη, δε θα ξαναπάω σε αλλο studio ever!
η μονη εταιρια που μας φροντιζει ειναι η group4 security μαναρι μου
χορηγους οχι απλα λογω μιας γνωριμιας μας δωσαν απ το περιοδικο καποια τευχη που δεν τα χρειαζονταν ;)
διαφιμιζομαστε παντου μωρο, αν ανοιξεις ενα εθνος, μια espresso, ενα goal κτλ θα δεις τις αγγελειες μας ;)
πολλα φιλακια
οχι βεβαια
εχω μαλωσει μαζι τους μωρο μου ;) :-*
πολλα φιλακια
KAI ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΥΛΙΑΡΙΚΑ ΑΒΑΤΑΡ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ.........
σε ευχαριστω κουκλί μου ομορφο ;) :-* :-* :-*
πολλα φιλακια
KAI ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΥΛΙΑΡΙΚΑ ΑΒΑΤΑΡ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ.........
Συναγωνιστές χθες το απόγευμα τίμησα για πρώτη φορά την Άντζελα που τόσα είχα ακούσει εδώ γι' αυτή! Με συγχωρείτε αν γίνομαι προκλητικός για ορισμένους αλλά πραγματικά απορώ που αναρωτιέστε αν η Άντζελα είναι ή όχι τρανσέξουαλ... Αν δεν το καταλάβατε, τότε καλύτερα να αρχίσετε τα μαθήματα της Ανωτάτης Μπουρδελιακής απ' την αρχή! Είναι αλήθεια πως το σώμα της είναι ΥΠΕΡΟΧΟ & δεν προδίδει σε καμία περίπτωση την ταυτότητά της όπως & η γενικότερη συμπεριφορά της, αλλά έλεος ρε παιδιά, η φωνή την προδίδει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβει κάποιος από αυτό! Σε καμία περίπτωση μπάσα γυναικεία φωνή δεν μπορεί να είναι έτσι. Επιπλέον δοκιμάστε να τη γλείψετε & αν αναστενάξει την ώρα που θα χτυπήσετε κλειτορίδα να μου το πείτε κι εμένα. Βέβαια αυτό δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση ότι κάνει ΠΟΛΥ καλό κρεβάτι & είναι ΑΨΟΓΗ επαγγελματίας. Σ' αυτήν άλλωστε οφείλει το συγκεκριμένο studio τη φήμη του. Respect λοιπόν στο συναγωνιστή, δε θυμάμαι το παρατσούκλι του, ας με συγχωρέσει, που παρατήρησε τις σελίδες 46-47 του thread για το studio Φυλής 104 που η Άντζελα όντως ομολογεί ξεκάθαρα ότι είναι τρανσέξουαλ.
Χα χα είμαι σίγουρος γι' αυτό! Ούτε το 50% δε θα εισέπραξα χθες... Ήταν η βάρδια βλέπεις, όταν επισκέφτομαι την Εύα στη βραδινή βάρδια ρίχνω & έναν ύπνο πρώτα & είμαι ακμαίος... Αλλά χθες λέω δε δουλεύει που δε δουλεύει συχνά η Άντζελα, πρέπει να την επισκεφτώ... Αν είσαι ακόμα online πες μου πότε θα δουλέψει η Τζένη & πότε γυρνάει απ' τις διακοπές της η Σοφία. Πολλά φιλιά!
ξενυχτάς τακουνοκουκλίτσα μου;;;