Εγώ πάντως πρόσφατα έδωσα κάποιες ευκαιρίες στο μαγαζί αυτό αλλά απογοητεύτηκα πολύ. Πάολα, Μπέτυ και Κέλλυ, η Πάολα η μόνη που συμμετείχε και δεν είχε πρόβλημα, η Μπέτυ σκέτο κομοδίνο χωρίς να την έχω πάρει παλαιότερα απλά ακούγονταν καλά λόγια και χειρότερη όλων η Κέλλυ που συνάντησα την προηγούμενη εβδομάδα, προκαταρκτικά 0, για σφυροκόπημα ούτε καν, κράταγε όλη την ώρα το χέρι την ανάμεσα μας να μην το βάλω όλο μέσα, από πάνω ούτε καν "γιατί την είχα μεγάλη", μου χε περάσει 2 προφυλακτικά γιατί το ένα λέει μπορεί να σκιστεί, μετα απο ιεραποστολικό, βγάζει το ένα και ξεκινάει να μου την παίζει λες και αμα δεν εχυνα σε 2 λεπτά θα πάθαινε κάτι, κι όταν της λέω στα 4 τουλάχιστον, βλέπει ότι δεν έχει καπότα και λέει ασε θα στον γλύψω. Άμα είναι να πληρώνουμε τιμές στούντιο για γαμήσι ντέλου, βασικά ούτε καν γιατί κατέληξα να τον παίζω με την τσόντα στην tv, κάθομαι και σπίτι μου.
Απλά ήθελα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου στο εν λόγω μαγαζί και δεν το βρήκα στα στούντιο, αν κάποιος με κατατοπίσει θα ανεβάσω κριτική και για τις 3 κοπέλες.
Δεν ξέρω αν εγώ έκανα κάτι λάθος, αλλά εκτός της Πάολας, αυτές που εγώ δοκίμασα δεν είναι για στούντιο.